![]() |
Alıntı:
İkinci çoğul şahıs olarak konuştuğuna göre bu toplantıda görüşemeyecek gibiyiz. Durumlar belli oldu, misafirler kalıcı galiba:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Değerli dostum, aynı köylüm,beni bahçe sahibi yapan Balıkçı Serdar ile köyden gelebilirsek katılacağız...
Cumartesi 3 kovanlık arılık inşasına başlıyorum, işi yapacak usta ile de cumartesi günü için sözleştik, Katılmam zor ama %1 lik bir ihtimal var :) |
Sevgili denizakvaryumu, beyaz topraklardan sohbet etmek, sizi ve balıkçı serdar kardeşimizi görmek ne güzel olur.;)
Usta pazar günü gelebilecekmiş işi çıkmış haberiniz olsun..:) Sevgili Sabah, Ayşe hanım sizleri de görebilmeyi umuyorum. |
Bu arada değerli dostlardan Zeki Bey yani Adıyaman'ın tek botanik bahçesinin sahibi Bahtiyar 02 de Ankara'da...
Telefonlaşık ..gelme ihtimali var... Saat kesinleşti mi? |
Alıntı:
Köylünüze çok selamlar, bekliyoruz. Görüşmeyeli yaşlandık yahuuuu:p |
Alıntı:
Alıntı:
|
Ne güzel.
Hem aklım hem de gönlüm sizlerle beraber olacak. Toplantıyı uzun uzun anlatın, fotoğraflayın olur mu? :) |
Arkadaşlar saat konusu kesinleşti mi?
|
Öğleden sonra olacağı kesin ama, tam saat kararlaştırmadık henüz. Saat 13 ya da 14 nasıl?
|
Ortasını bulsak 13.30 olsa..:)
Ben bu saatte yetişebilirim diye düşünüyorum ama arkadaşlar daha erken toplanalım derlerse neden olmasın? Sohbete başlamadan yetişirim..:p |
Benim için saat 12 de kabul, ama genele bakmak lazım :)
|
Bir türlü söz veremiyorum, son anda bir şey çıkar da mahçup olurum diye ama gelecek olsam sabah 10 bile uygun benim için ;)
Siz hangi saat derseniz (kendi açımdan) kabul ;) Bir de rica etsem tam olarak oraya gidince nerede buluşacağımızı söyleyebilir misiniz. Yani, A Cafe veya B Bahçesi gibi ;) Oraya ulaşınca bu şekilde sorsak. İlk defa gelecek olmak ve orayı bilmemek ne kötü :( |
Akademi restoran yol tarifi :)
Alıntı:
Gelme olasılığınız için size geçen yılki toplantıdan kalan iki fotoğraf buldum onları yükledim. O linklere ulaşıp daha da detaylı bilgi alabilirsiniz:) Fotoğrafın birisi ana caddeden fakülteye girişi tarif ediyor. Diğeri de fakülte içindeki güzergahı ve gideceğimiz restoranı tarif ediyor. Minik kırmızı gelinciklerle.... :))) |
Kırmızı gelincikleri izleyin, restoranı bulacaksınız. Müjgancım geçen yıl ne zahmetlerle yollarımıza dökmüştü onları;) Demek hala duruyorlar ha:p
Hadin ya saati belirleyelim artık. Kala kala 2 gün kaldı. Herbaryum neredesin:rolleyes: Restoran için bir saat belirlediniz mi? Ona göre ne yapacağımıza karar verelim. Lütfen o kafeteryada buluşmayalım önce. Ne zaman gelmeye çalıştıysam oraya, kayboldum. Valla yine kaybolurum:D |
Bence de kırmızı gelincikli tarif çok açık ve anlaşılır ;)
Yine de çıktısını alıyorum hemen, tecrübeli olan sevgili nevsune bile kaybolacağından korkarken, ben.... :D |
Arkadaşlar merhaba,
Buluşma saati 13:30 olsun. İsteyen daha öncesinde de bahçede vakit geçirebilir. Akademi restoranda sanırım düğün olacak ancak yan bahçeleri müsait olacak. Oturacak yer elbet buluruz. Ancak sayı konusunda oldukça az kaldık. Toplantı günü gelen olur belki de. Ben 10-15 kişilik yer ayırtacağım. Görüşmek dileğiyle. |
Herbaryum'a katılıyorum. :)
O gün ekmek mayası getirmeyeceğim, çünkü hiç talep olmadı. ;) |
Alıntı:
Sevgili gülenmelek, Müjgan'ın gelincikleriyle yolu çok kolay bulacaksın;). Daha önce iki kez bahçe içinde başka bir kafeteryada buluşmuştuk, orayı bulamayıp kaybolurum ben:) |
Kaybolunacak bir yer değil yaw! Akademi kafeden devam edip, sağ tarafta o camekanlı kafeyi görürler zaten :) İsmi neydi unuttum şimdi.
|
Dur şimdi kafam karıştı. Biz nerde buluşuyoruz yahu? Restoranda değil mi? Karıştırmayalım camekanlıyı:rolleyes:
|
? :p
|
Alıntı:
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 313461
Arkadaşlar son durum resimdeki gibi ve bu işleri bilenler bilir "başında olmazsanız, istediğiniz gibi olmaz" usta cumartesi haricinde o kadar yolu tekrar gelmeyeceğini belirttiğinden malesef toplantıda olamayacağım .... Sonrakine inşallah. |
Bu toplantıda sayımız tatil dönemine denk geldiği için bayaca az olacak gibi. Başlık açarak sadece duyuru yapmış olduk, ama normalde biz bu kadar kişiyle zaten duyuru yapmadan da toplanabiliyorduk :)
Her bir kişiye düşecek arkadaş sayımız az olacağı için, daha samimi bir toplantı olacağa benziyor.:p |
Alıntı:
Saygılar |
Alıntı:
Dur....Parola... Ağaçlar net İşaret Yaz toplantsı.. Saygılar Bahtiyar Bey. Kızımız Sara'ya geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025