![]() |
Alıntı:
Masallardaki çirkin ördek yavrusu, aslında bir güzel kuğudur. İkiniz de gözümüzde öylesiniz. (Kısırı hak ettim demi?) :D |
Alıntı:
|
Eveeet; kısır işi tamam.:p
Sayın Sakaki'de bonsai konusunda üyeleri bilgilendirip, yapım aşamalarını uygulamalı olarak üyelere öğretecek.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kimsenin getirmeyeceğini düşünerek söylemiştim, çünkü genelde kimse kıyamaz bitkilerini kolay kolay budayıp - kesip bonsai olarak yetiştirmeye :) Tamam, siz uygun bitkiler getirirseniz neden olmasın! |
almira ablacım;
Sakaki fidelerini şöyle yapacak; http://img103.imageshack.us/img103/5...wing004ky1.gif Sen en iyisi balkabağı fidesi getir. Bakalım balkabağından bonsai olabiliyor mu? http://img257.imageshack.us/img257/1...chklopfsi3.gif |
Emrecim hele sen konuyu bir toparla, uzaklaştık.
Nerde kalmıştık en son kimler geliyordu? |
1) ddmk
2) maki01 3) hazan-z 4) Emre İlhan 5) Sakaki 6) Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz ) 7) Adalet Yağcı 8) Almira 9) Sürpriz - 1 10) Sürpriz - 2 |
bu kadar mıyız ????
|
Yüreğir levent olursa ben gelirim
|
Alıntı:
|
ben de varım
mmanager pazar günü olması koşuluyla 27 mayıs çok uygun bir tarih çünkü cumartesileri de çalışıyorum.Çok önemli bir mani olmazsa görüşürüz....
|
Alıntı:
|
1) ddmk
2) maki01 3) hazan-z 4) Emre İlhan 5) Sakaki 6) Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz ) 7) Adalet Yağcı 8) Almira 9) Sürpriz - 1 10) Sürpriz - 2 11) mmanager |
Bende katılmak istiyorum.
|
Bende geliyorum.
Alıntı:
|
Bu gün ben de Sevgili dostlarım, Ülkü, Smiy, Perihan Bayram, Almira ve Maviş2 ile görüştüm.
Benimle birlikte altı kişi Pazar sabahı trenle geleceğiz. Öğleden önce Adana' da olmayı düşünüyoruz, sevgili Emre ve ya istasyona yakın kim varsa bize yol gösterirler umarım. Telefonum sizlerde var, sizin de bende, haberleşiriz. |
Tamam. Ben sizi tren istasyonundan alırım:)
|
1) ddmk
2) maki01 3) hazan-z 4) Emre İlhan 5) Sakaki 6) Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz ) 7) Adalet Yağcı 8) Almira 9) Sürpriz - 1 10) Sürpriz - 2 11) mmanager 12) ülkü 13) gülsen+1 14) aydoner |
1) ddmk
2) maki01 3) hazan-z 4) Emre İlhan 5) Sakaki 6) Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz ) 7) Adalet Yağcı 8) Almira 9) Sürpriz - 1 10) Sürpriz - 2 11) mmanager 12) ülkü 13) gülsen+1 14) aydoner 15) minka Arayı soğutmadan tekrar toplanmamız çok iyi olacak. Bu arada bu toplantı ile 4. Adana Toplantısı' nı da yapmış olacağız.:p |
Saati ve yeri netleşsede, bir de ona göre düşünsem:) Belki bir yolunu bulabilirim.
|
Gelsem mi acaba?
|
Sevgili Tıya,insan istendiği yere tabii ki gelir!...
|
Bir de sevgili İpek ile birlikte gelebilirse.....
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar;
Tarih: 27 Mayıs 2012 Pazar Saat: 10.00 Yer: Mono Kafe (Güzelyalı Mh.) Mono Kafe İletişim: 0322 232 22 34 - 232 24 34 - 233 31 30, internet sitesi Mono kafe açık büfesi; brunch kahvaltı 20 TL Eklenti 299187 Kırmızı ile işaretlediğim yer; "Adana TRT Binası". Turuncu ile işaretlediğim yer ise; "Mono Kafe". Bu güzel günümüzde herkesin mutlu ve huzurlu vakit geçirmesi dileğimizle:) |
Evet, bende geliyorum :)
|
Biraz daha pahalı bir yer bulamadınız mı? Tek kişilik kebabın dokuz lira olduğu Adana'da. İnsaf yani...
|
Bir terslik olmazsa ben iki kişi(Biri İpek) ile geliyorum. Belki üç te olabilir.
|
Maşallah maşallah toplantıya doyulamıyor:) Bu arada buluşacağınız yeri bile takip etmekteyim:))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025