agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Agaclar.net Mersin Toplantısı (5 Mayıs 2012) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/27209.htm)

peyyide 05-05-2012 21:38

Harikasınız!

Adalet Yağcı 05-05-2012 21:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi minka (Mesaj 960399)
Gerçekten çok güzel ve renkli bir gün oldu. İyi ki gittik. Tüm arkadaşlara çok teşekkürler. :) Sizlerle tanışmaktan onur duydum. Umarım tekrar bir araya geliriz. Adana'ya da bekliyoruz. Hava o kadar güzeldi ki, tüm kara bulutlar bizi görünce dağıldılar.:)))
Adalet Hanım, Almira, Smiy, Maki01 bunca yoğunluk arasında paylaşımda bulundunuz, ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. :)

Sevgili minka;
Reklam gibi olacak ama, Hayat paylaşınca güzel :)

Maviş 05-05-2012 22:38

Smiy fotograflar için çok teşekür ederim.:):):)

maki01 05-05-2012 23:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi minka (Mesaj 960399)
Gerçekten çok güzel ve renkli bir gün oldu. İyi ki gittik. Tüm arkadaşlara çok teşekkürler. :) Sizlerle tanışmaktan onur duydum. Umarım tekrar bir araya geliriz. Adana'ya da bekliyoruz. Hava o kadar güzeldi ki, tüm kara bulutlar bizi görünce dağıldılar.:)))
Adalet Hanım, Almira, Smiy, Maki01 bunca yoğunluk arasında paylaşımda bulundunuz, ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. :)

Sevgili Minka,

1 senedir araba kullanıyor olmana, 1 ay kadar önce geçirdiğin trafik kazasına ve daha önce şehirlerarası yolda hiç deneyimin olmamasına rağmen , yüreğin pırpır ederken bizleri buluşturma görevini üstlenerek arabanla yollara koyulduğun için çok ama çok teşekkür ederim .

Bu arada 1 sene gibi kısa bir sürede usta sürücü olmuşsun, kutlarım:)

Sevgiler...

Müge 05-05-2012 23:04

Adalet hanım size özel olarak çok teşekkür ederim çok nazik çok düşünceli çok güzel bir insansınız iyiki tanıştık iyiki varsınız..Agaçlar net inanılmaz dostluklar inanılmaz güzellikleri yaşamamıza neden oluyor çok teşekkür ederiz...mersin grubuna(derya,arzu,songül,cansetin ablası,perihan hanım)kocaman sevgiler gönderiyorum..süpersiniz..Adana grubunada çok teşekkür ederim...harikasınız...İpek hanım sizede çok saygılar...harika bir gündü...Amacı olan insanlar imkansız diye bir şey olmadıgını bilirler,görülmeyeni görürler.güzeli ararlar,iyiyi işitirler ve yıldızlara ulaşırlar.(sam glenn).Agaçlar net.Yıldızlara ulaşır................

Adalet Yağcı 06-05-2012 09:35

Sevgili Müge, içten ve nazik sözleriniz için çok teşekkürler ederim.

Beni çevremde biraz a sosyal bilirler, evimden çıkmam pek, ama söylendiği kadar da a sosyal değilmişim, neredeyse ben de inanacaktım :)

Sadece aynı dili konuşmak bütün derdim, aynı ilgiyi, bilgiyi, güzellikleri paylaşmak.
Dün bunları en güzel şekilde paylaştığımız bir gün oldu, yaşamıma yeni mutluluklar kattığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsem az.
Sevgi ve muhabbetle.

tiya 06-05-2012 11:47

Biz de sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Tiya ve İpek

maki01 06-05-2012 12:02

Galeride ortak başlık henüz açılamadı. Fotoğraf ekleyecek arkadaşlar lütfen Mersin Toplantısı başlıklı bir albüm açarak fotoğraflarını eklesin, daha sonra ortak başlıkta toplayacağım.

Sevgiler

Maviş 06-05-2012 18:36

Maki01 Fındık nasıl? Benim için onu öp.:):):)

maki01 06-05-2012 19:49

Galeride http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=42107 başlığı açıldı. Fotoğrafları kategori olarak Toplantı ana başlığında , Mersin Toplantısı (5 Mayıs 2012)'nı seçerek yükleyebiliriz :)

agozce 06-05-2012 20:07

Her şey çok güzel olmuş. Bir Mersinli olarak ..:)) aranızda olmak isterdim...Neyse belki bir gün...

(Ya o fotoların altına isimleri de yazarsanız süper olacak...Özellikle 43 nolu mesaja...Daha iyi tanışalım, yolda görürsek selamlaşalım değil mi?..)

Adalet Yağcı 06-05-2012 21:06

Sevgili agozce, İstanbul'a geldiğimde küçük pembe toplantılar yapıyoruz, daha çok Güler hanım organize ediyor.
Tekrar geldiğimde sizinle de haberleşelim, çok güzel mekanlarda çok güzel sohbetlerimiz oluyor.

43 nolu mesajın 2. fotoğrafındaki isimler:

Oturanlar soldan sağa, Emre İlhan, HazanZ, Adalet Yağcı, maki01, maviş2, Tiya, almira, Perihan Bayram.

Ayaktakiler soldan sağa, minka, smiy, 3.(çok özür diliyorum hatırlayamadığım için, lütfen bilen arkadaşlar yazsın)Müge, İpek, Canset65.

Öndeki beyaz sevgi yumağı Fındık.

Hafızam bana bu oyunu sık sık oynuyor, sevgili dostlar dün de bahsetmiştim sizlere, en iyi bildiğim çiçek isimlerini unutuveriyorum :(
Lütfen affedin hatırlayamadığım için, aslında bir kağıda not da almıştım ama onu da bulamadım :(
Herkese sevgiler.

agozce 06-05-2012 22:13

Teşekürler Adalet Hanım. Görüşmek dileği ile sevgiler...

(Fındık da çok tatlıymıııışşş....)

maki01 06-05-2012 23:04

Fındık teşekkürlerini iletiyor hepinize ve maviş2'yi de yaladığını söylüyor :))

Çantaya çelikleri yerleştirirken, Fındık için hazırladığım mama torbasını çıkartmıştım, geri koymayı unutmuşum.

Fındık bu duruma çok sevindi. Tuz oranı fazla olduğu için nadiren ve az miktarda verdiğim salamlardan bolca yedi. Onun için de bizler gibi özel bir gündü :)

smiy 07-05-2012 08:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 961139)
Fındık teşekkürlerini iletiyor hepinize ve maviş2'yi de yaladığını söylüyor :))

Çantaya çelikleri yerleştirirken, Fındık için hazırladığım mama torbasını çıkartmıştım, geri koymayı unutmuşum.

Fındık bu duruma çok sevindi. Tuz oranı fazla olduğu için nadiren ve az miktarda verdiğim salamlardan bolca yedi. Onun için de bizler gibi özel bir gündü :)

Fındık bu küçük unutkanlığa çok memnun olmuştur eminim, bizim kızda böyle kaçamakları çok seviyor.Ayrıca Fındığa da çok selamları var. :))

Perihan Bayram 08-05-2012 11:54

Ağaçlar net Mersin toplantısı

5 Eklenti(ler)
Her şey çok güzeldi,bende bir kaç kare çekmiştim,ekliyorum.

Perihan Bayram 08-05-2012 12:01

Ağaçlar net Mersin toplantısı

5 Eklenti(ler)
Toplantıdan kareler.

hazan-z 08-05-2012 14:46

Arkadaşlar,açık hava,toplantı heyecanı alerji ve migrenimi tetiklediği için şu ana kadar yazamadım.
Sevgili Adalet Hanım,organize ettiğiniz toplantı da başta siz olmak kaydıyla tüm katılımcılar gönlümüzde taht kurdunuz.Sanki tanışma toplantısı değilde kırk yıllık dostların buluşma toplantısıdı!...
Size,Almira'ya,Smiy'e,Perhan Bayram'a ve Maviş 2'ye bitki,bilgi,sevgi ve dostluk paylaşımlarınız için çok ama çok teşekkür ediyorum.
%50 Adana'lı Sevgili İpek seni unuttuğumu sanma sakın.İyi ki varsın ve aramızdasın.
Hepinize sevgiler,selamlar...

Gülsen 08-05-2012 14:59

Geçmiş olsun ablacığım. Hepinizde çok güzel görünüyorsunuz. Çok şey kaçırmışım :( Adana toplantısını ne zaman yapıyoruz?

Adalet Yağcı 08-05-2012 17:29

Sevgili hazanz, geçmiş olsun, çok üzüldüm, dilerim iyisinizdir artık.
Bitkileri bu kadar seven birinin allerjisi olması zor.

5-6 Yıl önce üç bitkiye allerjim olduğunu tesbit ettim, hem de ne allerji, beni acillik etmişti.
Netice, o bitkilerin birinden hâlâ vaz geçemiyorum(hatmi), diğer ikisine yaklaşmıyorum artık ve rahatım.

İnanın ben de sizlerle olmaktan çok mutlu oldum, bu ilk organizasyondu, eksiklerimiz olmuştur, bundan sonrakileri daha derli tolpu yapmaya gayret edeceğim.
Desteğiniz için çok teşekkürler.

hazan-z 08-05-2012 18:19

Sevgili Gülsen,keşke müsait olsaydın da sen de aramızda olsaydın.Yalnız senin değil bütün Adana'lı arkadaşlarımızın Mersin toplantısına katılıp;o sevgi dolu misafirperverliği yaşamanızı isterdim.Ama önümüzde Mayıs toplantısı var ve arkadaşlar toplantımıza katılacaklarını belirttiler.
Ayrıca toplantı mekanı çok hoştu.Sahilde bir kahvaltı için tekrar gidebiliriz.Dileyen herkes ailesiyle bile gelebilir.Yeter ki isteyelim değil mi?Sevgiler.

minka 08-05-2012 18:43

Çok geçmiş olsun Sevgili Hazan-z... Siz hemen eski enerjinizi kazanırsınız.:) Size de Adana' daki arkadaşları organize etmedeki yardımlarınızdan dolayı, yani hepimizi buluşturan unsur :P, çok teşekkürler.

Sevgili Maki01, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Deneyimlerle büyüyoruz.:)

Sevgili Gülsen, orada olmanızı çok isterdik. Yapılabiliyormuş, biz denedik ve mutlu olduk. Güzel ve harika insanlarla bir araya gelmek ise paha biçilemez:)

Sevgili Adalet Hanım, eksiklik yoktu, herşey fazlasıyla güzeldi. Çok çok teşekkürler. İyi ki sizi tanıdık. Bu arada bende de alerji var.:)

Adalet Yağcı 08-05-2012 19:43

Sevgili minka çok zarifsiniz, dilerim sizin allerjiniz de nüks etmemiştir.
Bu mevsimde polen allerjisine sık rastlanıyor, hafif antihistaminiklerle atlatabilirsiniz.

Adana toplantısı çok güzel olacak, Mersin'de toplantıya katılamayan Ülkü adlı arkadaşımızla bu gün konuştum, ben de giderim dedi, çok keyifli olacak :)

Bizleri böylesine mutlu ve güzel bir çatı altında toplayan agaclar.net e bir kez daha teşekkürler ediyorum.

Maviş 08-05-2012 19:53

Hazan-z çok geçmiş olsun.:) Ben o gün tanıştıklarımla çok mutlu oldum. :)
Bitki bilgimi herkesle paylaşmaktan onur duyarım. Bende bu site sayesinde çok şeyler öğremdim ve daha çok öğreneceğime inanıyorum. Herkese teşekür ederim.:):):)

hazan-z 08-05-2012 22:35

Sevgili Adalet Hanım,sevgili Minka ve sevgili Maviş2 çok teşekkür ederim.Polen alerjisi arada böyle rahatsızlık veriyor.Ama çok şükür geçti ve tekrar bir toplantı var deseniz ilk ben koşarım.

hazan-z 08-05-2012 22:55

Bu akşam Adana Ziraat Mühendisleri Odası Türk Halk Müziği Korosunun konseri vardı.Sevgili Canset 65'in o güzel sesini ve türküsünü dinlemek çok keyifliydi.Diğer solistlerin ve koronun türküleri de güzel olmakla birlikte şefin sürpriz parçaları muhteşemdi.
Cansetciğim on parmağında on marifet var.Bu türkü ziyafeti için çok teşekkürler.

Gülsen 09-05-2012 06:43

Sevgili Minka gelmeyi çok istedim ama elimde olmayan nedenler ve erteleyemeyeceğim sebebler vardı. Yoksa o dostça muhabbeti kaçırırmıydım. İçim gitmedi değil yani...sevgilerimle

Perihan Bayram 09-05-2012 08:47

Sevgili Hazan-z,geçmiş olsun,sizleri tanımaktan onur duydum,sevgili Adalet hanıma ayrıca çok teşekkür ediyorum,çünkü bizleri bir araya getirdi,bu toplantıya katılan tüm arkadaşlar harikaydı,çok keyifli vakit geçirdik,inşallah Adana toplantısına da katılıp ,sizlerle bir kez baha birlikte olurum.
Dönüşte Fidan Peyzaj'dan neler aldınız merak ediyorum.Sevgilerimle.

smiy 09-05-2012 10:48

Sevgil hazan-z seni çok iyi anlıyorum benimde toza karşı allerjim var.Özellikle bahar aylarında dayanılmaz oluyor,çok geçmiş olsun.
Adanadan gelerek günümüze renk kattınız, harika bir gündü.Sevgili Canset 65'in mini konseride üzerine kaymak oldu.Yoğunluktan dolayı videoları daha yükleyemedim ama en kısa zamanda yükleyeceğim.:))
Bu güzel günde emeği geçen bizlerle sevgisini, hoş sohbetini,çiçeklerini ve zamanını paylaşan tüm arkadaşlara binlerce teşekkürler.Bende sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.
Adana toplantısını da sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah bende orada olacağım.Yaşanacak güzellikleri kaçırmak istemem.
Sevgilerle...

Maviş 13-05-2012 13:24

Anneler Günü

2 Eklenti(ler)
Anneler gününüz kutlu olsun. Ellerinizden öperim.

Eklenti 295131 Eklenti 295132

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025