![]() |
3. Adana Toplantısı (14 Nisan 2012)
Ağaçlar.net üyesi, Sayın Adanalı'lar
Yeşile gönül veren, biz, Adana'lı üyeler; güneşle birlikte canlanan, Adana'nın yemyeşil doğasına 14.04.2012 Cumartesi Saat:17.00 de Turgut Özal Mado'da ağaçlar.net üyeleri olarak aynı gözle bakacağız. Siz de bizlerle birlikte, kahvenizi yudumlarken, doğa dostu arkadaşlarla, yeşil sohbette olmak isterseniz, listeye isminizi yazmanız yeterlidir. Saygılarımızla Yer : MADO Turgut Özal Bulvarı Şubesi Tarih : 14.04.2012 Saat :17:00 İletişim Numarası : 0542 832 95 92 ( hazan-z ) 1. ddmk 2. maki01 3. Sakaki 4.gülsen |
Turgut özal olsun orası daha geniş
|
Güzel bir gün olacak
|
Ben de varım bi arkadaşımla birlikte geleceğim
|
Saat kaçta acaba?
|
saat 17.00
|
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4.gülsen 5.Hazan-z Arkadaşlar nihayet !... |
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4.gülsen 5.Hazan-z 6. sertacturhan |
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4. gülsen 5. Hazan-z 6. sertacturhan 7. Emre İlhan Arkadaşlar; deşti domates, deşti kavun ve pembe sabah sefası tohumu isteyen var mı? |
Hayırlı olsun dostlar, çok güzel bir toplantı olacağını belli.
Sağlıcakla kalın. |
yuppiii yetişmeye çalışacağım cuma günü yüzümden küçük bir operasyon geçirecem umarım doktorum buna izin verir Arkadaşın numarasını aldım
|
Alıntı:
|
Emre ben istiyorum sadece deşti kavun yeter bana arkadaşım:)
Sizede şimdiden geçmiş olsun adana bonsai |
Kuuuşş olup uçsam, Adana'daki toplantıyaaa. Dostları tanısam birer birer.
Saçından bir tel alsam diyeceğim ama onun yerine bir bardak çay içsem, güzel sohbetlerine katılsam. (Kim yazmıştı bu şarkıyı?) |
Aaaaah!...Keşke sevgili Güler Hanım keşke....Bizler de sizle tanışıp o bitmeyen pozitif enerjinizden birazcık alıp,deneyimlerinizden paylaşabilseydik toplantımız daha da anlamlı olurdu.
Geçmiş olsun Adana Bonsai.Aramızda olabilirsen seviniriz. Emre,tohum varsa alabilirim. Görüşmek üzere bütün arkadaşlara selam ve sevgiler. |
Bir engel çıkmazsa gelirim. Bensiz olmaz.
|
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4. gülsen 5. Hazan-z 6. sertacturhan 7. Emre İlhan 8. AdanaBonsai 9. tiya (Katılacaklar listeye ismini ekleyerek giderse katılım sayısı ve gelecek kişiler daha net anlaşılır) |
Sevgili Tiya telefonla ulaşamadım diye üzülmüştüm.Görüşmek dileğiyle...
|
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4. gülsen 5. Hazan-z 6. sertacturhan 7. Emre İlhan 8. AdanaBonsai 9. tiya 10.Minka 11.Müge |
aukesen' e ulaşabildik mi?
|
Arkadaşlar mesajımda yanlış yazmışım kusura bakmayın. Deşti kavun değil, deşti karpuz tohumu var bende 6 tane, zaten tohumları getireceğim orada paylaşırız, görüşmek üzere.:)
|
:) ben de uğramaya çalışacağım
her ne kadar artık siteye yabancı kalsam da, sitenin ilk kuruluşunda vallahi çok ortalardaydım :)) |
Ortalarda hatta ön sıralarda yer aldığının farkındayız sevgili backyard :) Katılabilirsen çok seviniriz...
|
etkinlik katılımı
Alıntı:
|
Biri deşti tohumlar mı dedi ;)
Ben de bir güvercin yollasam, gagasına takılsa bir-iki tohum.. :p |
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4. gülsen 5. Hazan-z 6. sertacturhan 7. Emre İlhan 8. AdanaBonsai 9. tiya 10.Minka 11.Müge 12. backyard 13.dytenver |
Bende varım benimde adım yazılsın lütfenn @ddmk :)
Mepring |
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4. gülsen 5. Hazan-z 6. sertacturhan 7. Emre İlhan 8. AdanaBonsai 9. tiya 10.Minka 11.Müge 12. backyard 13.dytenver 14. Mepring Ekledim :) |
Toplantı videosunu çekebilsek ne güzel olur :) Kamerası olan var mı?
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025