agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Agaclar.net, Keukenhof-Lisse-Amsterdam Gezisi (Nisan 2012) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/25786.htm)

Hülya 24-12-2011 17:22

Güneşli güzel bir günde gezeriz dilerim.Tadına varırız.Mis kokuların ve renklerin.:)

zenfree 24-12-2011 17:24

İnşallah Hülya Hanım. Şimdiden heyecanlanmaya başladım.:)

zenfree 24-12-2011 17:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Eser İlhan (Mesaj 891314)
O zaman Marken Volendam ile Grand Holland yanlış olarak yazılmışlar "dahil olan hizmetler" bölümüne.
Her şekilde program benim için uygun. Belki de iki kişi olacağız :))

Eser Hanım dikkatiniz için teşekkürler. Tekrar çek edelim.

zenfree 24-12-2011 17:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 889311)
Fiyatlar belli olunca listeye dahil olabilirmiyiz acaba? 3 veya 4 kişi de biz olabiliriz:)

Sevgili günebakan listeye ekleyelim mi?

Hülya 24-12-2011 17:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zenfree (Mesaj 891337)
İnşallah Hülya Hanım. Şimdiden heyecanlanmaya başladım.:)

Ben de:):):)
Hem sizlerle tanışmak,hem de bahçeleri gezmek heyecan veriyor.

günebakan 24-12-2011 21:31

Benim için biraz pahalı oldu üzgünüm Zenfree neyse kısmet.

Hülya 25-12-2011 20:16

https://www.google.com/search?q=koni...w=1600&bih=664

15 Nisan 1Mayıs tarihlerinde Kraliyet seraları ziyarete açıkmış.Bizim gezi tarihini kapsıyor. Gezme şansımız var.Bilginize arkadaşlar.
Küpe çiçeği şöleni izleyebilirsiniz.
Daha bir çok güzelliği.:)))
Not: Pazartesi günleri ziyaret yoktur..

Benol Hazaroğlu 25-12-2011 21:04

Zannedersem Brüksel'den bu görüntüler.

Hülya 25-12-2011 21:34

Evet Benol Hanım
Yakın olduğu için gezilebilir diye düşündüm.
Selamlar.

zenfree 25-12-2011 23:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 891417)
Benim için biraz pahalı oldu üzgünüm Zenfree neyse kısmet.

Haklısın THY ve otel değişince fiyat arttı.:)

OSMAN45 26-12-2011 11:02

Keukenof

Daha önce yazdığım gibi, sadece bizim ilgili olduğumuz konulara yönelik hazırladığı bir tur programı için güvendiğim bir kişinin hazırladığı teklifi bilgilerinize sunuyorum. Açık söyleyeyim ben de biraz pahalı buldum ve bunu kendisine bildirdim ama programın iyi incelendiğinde bizim taleplerimize çok uygun olduğunu itraf edelim.

Alternatif veya rakiplerin program tekliflerini fiatsız olarak kendisine gönderiyorum. Bakalım o programlar için fiatı ne olacak?

Selam ve sevgiler.

Tur Fiyatı :İki kişilik odada kişi başı 718 €(Uçuş hariç)
Uçuş :THY İle ekonomi sınıf uçuş (Sabah Gidiş-Akşam Dönüş)
Konaklama: Holiday Inn Exp.Amsterdam Sloterdjik Hotel-**** benzeri
Program:
1 Gün:Schippol H.limanında Yerel rehberimiz tarafından karşılanma ve özel otobüsümüz ile Amsterdam panaromik şehir turu yapmak üzere yola çıkış.Turumuz esnasında Amsterdam’ın belli başlı güzellikleri görülecek.Tur sonunda bizi bekleyen özel tekne ile yapacağımız kanal turunda bu sefer şehri bir ağ gibi saran kanallarda keyifli bir tur yapılacak.Tur sonunda toplu olarak alınacak öğlen yemeği sonrası otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme.Kısa bir istirahat sonrası Otel dışında alacağımız toplu akşam yemeği için buluşma.Yemek ve Amsterdam şehir merkezinde yapacağımız kısa bir tur sonrası otelimize dönüş ve geceleme.
2.Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası tam gün öğlen yemekli Keukenhof Park Turu.
Akşam yemeği serbest.
3 Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Venlo’da 10 yılda bir kurulan Expo Floriade 2012 Botanik Fuar alanına yapılacak tam gün yemekli tur için haraket.
Akşam yemeği serbest
4.Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı ve otelden çıkış işlemlerini tamamlanması sonrası Dünyadaki en eski botanik parklarında biri olan Hortus Botanicus Park ziyareti için yola çıkış tur sonunda Havaalanına transfer .Check-in işlemleri ve THY uçuşu ile istanbul’a varış ve Aktuel Turizm Servislerinin sonu.

Fiyatımıza Dahil Olan Servisler:
*Belirtilen Otel **** benzerinde 3 gece iki kişilik odalarda kahvaltı dahil konaklama.
*Programda belirtilen tüm transferler ve turlar.Kanal gezisi,Park girişleri,Expo
Floriade’ da tek yön teleferik.
*3 adet öğlen yemeği ve 1 adet akşam yemeği.
*Turlar ve transferlerde yerel İngilizce rehberlik hizmeti.
*Tüm tur boyunca size eşlik edecek Aktuel Turizm Rehberi.
*Tursab Seyahat Güvence Sigortası.
Fiyatımıza Dahil Olmayan Servisler:
*THY İstanbul-Amsterdam-İstanbul Uçuşu.
(202€ Vergiler Dahil)Nisan ayı başı için en ekonomik fiyattır.
*Hollanda Vize işlem ve ücreti (250 TL)
*Hollanda yeşil pasaporta vize istememektedir.Daha önceden başka bir Schengen ülkesinden alınmış ve kullanılmış,halen geçerliliği olan Schengen vizeleriniz ile giriş yapabilirsiniz.Ancak seyahate yakın tarihte başka bir Schengen ülkesinden alınmış ve hiç kullanılmamış Schengen vizesi ile Hollanda’ya girişte sıkıntı yaşanmaktadır.
Vize detayları için bilgi sorunuz.
*Programda belirtilen yemeklerde alınacak içecekler.
*Programda belirtilen dışında tüm yemekler ve turlar ile müze,park girişleri.
*Yurt dışı çıkış harcı (15 TL)

Önemli Notlar:
*Yukarıda belirtilen tur fiyatı minimum 30 Kişi (15 adet iki kişilik oda)için geçerlidir.
*Kişi sayısının 30’un üzerine çıkması transfer araç tipinin değişmesine **** ilave araç ve rehber tahsisine neden olabilir.30 Kişinin üzerinde katılım için lütfen onay isteyiniz.
*Yukarıda belirtilen otel ve uçuş için henüz grubunuz için yer tutulmamaktadır.Uçuş için belirtilen fiyat şu an için sistemimizde gözüken en ekonomik fiyattır.Kesinleşen tarih ve kişi sayısına bağlı olarak güncel fiyatlar tarafınıza bildirilecektir.
*Kesin konfirmasyonunuz ulaşmadan vergilerde,kurlarda **** fiyatlarda meydana gelebilecek olası değişiklikler tarafınıza yansıtılacaktır.
*Yukarıda belirtilen fiyatlar tüm tutarın tur tarihinden önce ödenmesi koşuluna göre çıkartılmıştır.

Benol Hazaroğlu 26-12-2011 11:28

PIENTI TURDAN GELEN TEKLIF

KEUHENHOF GARDENS
22-25 Nisan 2012
Hollanda-Lisse
Bellevue Hotel
3Yıldız
Şehir merkezi(Amsterdam)
OTEL Otel'e giriş Otel'den çıkış: 22.04.2012 25.04.2012
İki kişilik odada kişi başı fiyat:565€ Tek kişilik oda fiyatı:665€

Fiyatlarımıza dahil olan hizmetler:
• KLM Havayolları ile İstanbul –Amsterdam - İstanbuş gidiş - dönüş uçak bileti
• Havalimanı vergileri
• Yukarıda belirtilen tarihler arasında ve otelde 3 gece konaklama
• Sabah kahvaltıları
• Havalimanı - otel - havalimanı transferleri
• Otel-fuar alanı-otel transferleri(23.04.2012 , 1 gün)
• Çicek alınacak sergi gezisi için transferler (24.04.2012 , 1 gün)
• Seyahat sigortası
Fiyatlarımıza dahil olmayan hizmetler:
• Öğle ve akşam yemekleri
• Vize ücreti
• Yurtdışı çıkış harcı (15 TL)
Uçuş detayları:
22 Nisan 05:50 İstanbul kalkış , 08:20 Amsterdam varış
25 Nisan 20:25 Amsterdam kalkış , 00:45 İstanbul varış

Saygılarımla
Esra KASA

PİENTİ TURDAN Esra hanımdan gelen teklif bu. Haber bekliyorlar. Tur tarihi öne çekilebilir.

Benol Hazaroğlu 26-12-2011 11:31

FuarFuar.com - Yurtd Fuarlar, Fuar Organizasyonu, in Fuarlar, Yurtd Fuar Turlar, Sektrel Fuarlar, Fuar Tevik, Fuar Rehberi

zenfree 26-12-2011 11:37

Osman Bey tur içeriği çok güzel. Ancak "Tur Fiyatı :İki kişilik odada kişi başı 718 €(Uçuş hariç)" yani verilen fiyata uçak bileti dahil değil mi? Ve fiyat gerçekten pahallı.

zenfree 26-12-2011 11:39

Benol Hanım, sizin yazdığınızda tur içeriği ile ilgili bilgi yok. Günlük turları eksta olarak mı düşünmeliyiz?

zenfree 26-12-2011 11:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 891815)
Daha önce yazdığım gibi, sadece bizim ilgili olduğumuz konulara yönelik hazırladığı bir tur programı için güvendiğim bir kişinin hazırladığı teklifi bilgilerinize sunuyorum. Açık söyleyeyim ben de biraz pahalı buldum ve bunu kendisine bildirdim ama programın iyi incelendiğinde bizim taleplerimize çok uygun olduğunu itraf edelim.

Alternatif veya rakiplerin program tekliflerini fiatsız olarak kendisine gönderiyorum. Bakalım o programlar için fiatı ne olacak?

Selam ve sevgiler.

Program:
1 Gün:Schippol H.limanında Yerel rehberimiz tarafından karşılanma ve özel otobüsümüz ile Amsterdam panaromik şehir turu yapmak üzere yola çıkış.Turumuz esnasında Amsterdam’ın belli başlı güzellikleri görülecek.Tur sonunda bizi bekleyen özel tekne ile yapacağımız kanal turunda bu sefer şehri bir ağ gibi saran kanallarda keyifli bir tur yapılacak.Tur sonunda toplu olarak alınacak öğlen yemeği sonrası otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme.Kısa bir istirahat sonrası Otel dışında alacağımız toplu akşam yemeği için buluşma.Yemek ve Amsterdam şehir merkezinde yapacağımız kısa bir tur sonrası otelimize dönüş ve geceleme.
2.Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası tam gün öğlen yemekli Keukenhof Park Turu.
Akşam yemeği serbest.
3 Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Venlo’da 10 yılda bir kurulan Expo Floriade 2012 Botanik Fuar alanına yapılacak tam gün yemekli tur için haraket.
Akşam yemeği serbest
4.Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı ve otelden çıkış işlemlerini tamamlanması sonrası Dünyadaki en eski botanik parklarında biri olan Hortus Botanicus Park ziyareti için yola çıkış tur sonunda Havaalanına transfer .Check-in işlemleri ve THY uçuşu ile istanbul’a varış ve Aktuel Turizm Servislerinin sonu.

*Belirtilen Otel **** benzerinde 3 gece iki kişilik odalarda kahvaltı dahil konaklama.
*Programda belirtilen tüm transferler ve turlar.Kanal gezisi,Park girişleri,Expo
*Hollanda yeşil pasaporta vize istememektedir.Daha önceden başka bir Schengen ülkesinden alınmış ve kullanılmış,halen geçerliliği olan Schengen vizeleriniz ile giriş yapabilirsiniz.Ancak seyahate yakın tarihte başka bir Schengen ülkesinden alınmış ve hiç kullanılmamış Schengen vizesi ile Hollanda’ya girişte sıkıntı yaşanmaktadır.

Önemli Notlar:
*Yukarıda belirtilen tur fiyatı minimum 30 Kişi (15 adet iki kişilik oda)için geçerlidir.
*Kişi sayısının 30’un üzerine çıkması transfer araç tipinin değişmesine **** ilave araç ve rehber tahsisine neden olabilir.30 Kişinin üzerinde katılım için lütfen onay isteyiniz.
*Yukarıda belirtilen otel ve uçuş için henüz grubunuz için yer tutulmamaktadır.Uçuş için belirtilen fiyat şu an için sistemimizde gözüken en ekonomik fiyattır.Kesinleşen tarih ve kişi sayısına bağlı olarak güncel fiyatlar tarafınıza bildirilecektir.
*Kesin konfirmasyonunuz ulaşmadan vergilerde,kurlarda **** fiyatlarda meydana gelebilecek olası değişiklikler tarafınıza yansıtılacaktır.
*Yukarıda belirtilen fiyatlar tüm tutarın tur tarihinden önce ödenmesi koşuluna göre çıkartılmıştır.

Osman Bey müsade ederseniz bu program için ben de diğer şirketlerden fiyat almak istiyorum. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.:)

Eser İlhan 26-12-2011 15:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 891815)

Selam ve sevgiler.

Program:
Akşam yemeği serbest.
Akşam yemeği serbest

Önemli Notlar:

Program güzel olasına güzel de hep botanik bahçeleri üzerine kurulmuş. Amsterdam'a kadar gidince sadece botanik bahçelerini gezip dönmek istemezdim, onları görmek güzel ama Volendam, Delf vb. yerleri de içine alan, Hollandayı tanıtıcı turları da yapmak isterdim ben kendi adıma. Bir de uçak biletinin dahil olmaması kötü ...

sevgili zenfree'nin aşağıya eklediğim programı yukardaki nedenlerden ötürü bana çok uygun gözüktü :
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zenfree (Mesaj 891289)
Daha önce özel havayolları ve Sabiha Gökçen'den hareket olarak aldığımız program, bizim isteğimizle THY ve Atatürk Havalimanı olarak güncellendi. Bu programa ne dersiniz?

TULIP AMSTERDAM 3 GECE 4 GÜN

1. 19.04.2012 Gün İstanbul – Amsterdam 19.04.2012

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali BES TRAVEL kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla saat 06.00’da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından THY’nin TK 1951 sefer sayılı uçağı ile 07.55 ‘te Amsterdam’a hareket. 3 saatlik uçuş sonrası yerel saat ile 10.35’te Shipol Havalimanı’na varış pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra alanda bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Otelimize giriş işlemleri sonrası alışveriş ve gezme imkanı. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile rehberimiz eşliliğinde gece turu. Geceleme otelinizde.

2. 20.04.2012 Gün Amsterdam (GRAND HOLLAND TURU)

Sabah kahvaltısının ardından resmi başkent olan Lahey ilk durağımız. Burada parlamento binası Kraliçe Sarayı Lahey Adalet Divanı Maduradam Minyatür şehir görülecek yerler arasında. Öğlen yemeği Kuzey Denizi sahilinde yine çok popüler bir sahil kasabası olan Schveningen’de. Burada Hollanda’nın en eski şehirlerinden olan Mavi Porselenleri ile ünlü Delft şehrine geçiyoruz. Şehir meydanı ve çarşısı gezildikten sonra ülkenin 2. Büyük şehri dünyanın en büyük limanın bulunduğu Rotherdam’a hareket. Rotherdam’da panoramik şehir turu bizleri bekliyor. Maas Nehri üzerindeki görkemli Erasmus ve Williem Köprüler, Küp Evler ve Eski Liman görülecek yerler arasında. Tur sonrası otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde. (Grand Holland Turu Kişi Başı 55€)

3. 21.04.2012 Gün Amsterdam (KEUKENHOF)

Sabah kahvaltının ardından Hollanda’nın sembollerinden Lale Sunbul Nergis vb 7 milyon çiçeğin 5 hektarlık rengarenk görsel bir showa dönüştüğü turumuz her yıl mart ayının son haftasından mayıs ayının ortasına kadar ziyarete açılıyor. Keukenhof bu sene kuruşunun 62. Yılını kutlamakta. Çiçek soğanı ihracatı hedeflenerek kurulan bahçe günümüzde turist akımına uğramakta ve turizmden önemli bir gelir elde edilmektedir. Her turlu çiçeği görebileceğiniz bahçede lalelerin ayrı bir yeri vardır. Flower parade’ye katılıp yeryüzündeki cennet bu olsa dedirten Keukenhof’ta doğanın renk cümbüşüne şahit olacağız. Geceleme otelimizde.

4. 22.04.2012 Gün Amsterdam ( Marken–Volendam Turu )- İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından Marken–Volendam balikci kasabalari gezisi Ijsel gölü kenarinda Hollanda’nin en populer sahil/balikci kasabalari olan Marken ve Volendam rengarenk evleri ve dogasi ile birlikte tadi damaginizda kalacak balik restaurantlari sizleri bekliyor. Hollandalilarin su ile mucadelerinde yaptiklari set ve polder’lari gorebilecegimiz cok dinlendirici bir gezi. Ayrica hesapli ve zengin cesitli hediyelik esya magazalari size guzel bir alisveris imkani sunuyor. Havalimanına transfer. THY’nin TK 1950 sefer sayılı uçağı ile saat 17.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na hareket. 22.05’te İstanbul’a varış. (Marken-Volendam Turu Kişi Başı 40€)

Fiyat : 2 kişilik oda da kişi başı 550€
: Tek kişi oda farkı 150 €

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

THY Havayolları(AHL)/ Amsterdam / İstanbul(AHL) uçak bileti

Otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama

Amsterdam şehir turu Keukenhof Lale Bahçeleri turu

Alan/Otel/Alan transferleri

Seyahat Güvence Paketi

Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli

Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Vize ucreti 130 Euro dur .Yesil Pasaportlara vize gerekmemektedir.

Grand Holland Turu Kişi Başı 55€

Marken-Volendam Turu Kişi Başı 40€

Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar

Müze ve ören yerleri girişleri

Yurtdışı çıkış vergisi:15 TL

BESTRAVEL

Belki bu programın bir yerlerine bir botanik turu daha sıkıştırılabilir (mi? )..

Benol Hazaroğlu 26-12-2011 18:16

Sevgili zenfree

Ben ekstrasız bir tur rica etmiştim. Tura keukenhof' a ve çiçek alabileceğimiz sera gezisine gidiş ücretsiz. Bu belirtiliyor. Sadece şehir turunu sordum tura dahilmi diye cevap bekliyorum.

Ekstra istiyormuyuz, istemiyormuyuz. Bu belli olsaydı iyi olurdu.

Eser İlhan 26-12-2011 18:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu (Mesaj 891953)
Sevgili zenfree

Ben ekstrasız bir tur rica etmiştim. Tura keukenhof' a ve çiçek alabileceğimiz sera gezisine gidiş ücretsiz. Bu belirtiliyor. Sadece şehir turunu sordum tura dahilmi diye cevap bekliyorum.

Ekstra istiyormuyuz, istemiyormuyuz. Bu belli olsaydı iyi olurdu.

Sevgili Benol Hanım, ekstra tur istemiyorum derken, sözü edilen turları da alalım,ama fiyatın içinde olsun mu demek istiyorsunuz, yoksa ekstra biryerlere gitmeyelim ,sadece şehir turu olsun ve artı Keukenhof'a gidelim biçiminde mi düşündünüz?

loveflower 26-12-2011 19:31

Aranızda olmayı çok isterdim, zamanı uygun olsaydı keşke. Kim bilir ne kadar güzel geçecektir. Biz de eşimle Amsterdam gezisi planlıyoruz bakalım ne zaman olacak ama gittiğimizde görmek istediğim yerlerin başında geliyor.

Eser İlhan 26-12-2011 19:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 891979)
Arkadaşlar,

Tur programlarınızda ekstra turların mecburi olup olmadığını bir sorun.

Selamlarımla.

Ekstra turlar fiyata dahil değilse (ki o zaman da ekstra olmaz ;) ) genelde mecburi olmuyor. Katılmayanlar için serbest zaman olarak değerlendiriliyor.

Benol Hazaroğlu 26-12-2011 20:10

Benim bildiğim ekstra turlarda tura gelenlere sorulur şuraya, şu fiata ekstra turumuz var katılmak isteyen isim yazdırsın veya otobüste soruluyorsa el kaldırsın gibilerinden.
Eğer çoğunluk sağlanırsa gidiliyor yoksa iptal oluyor.

Bu bizim isteğimizle tura eklenir veya biz orada çoğunluk olup istersek rehber bize ayarlar. Fazlada günümüz yok. Amsterdam -Volendam arası yarım saatlik mesafeymiş biz belki kendimizde gidebiliriz.

Bizim istediğimiz ekstrayı onlar tura ekler çünkü tüm ekstralar ayrı ücrete tabi.
Benim için de farketmez ama çoğunluk sağlanır mı bilemem.

zenfree 26-12-2011 20:45

Evet ekstra turlar isteğe bağlı oluyor. Çoğunluk sağlanamazsa iptal ediliyor.

zenfree 26-12-2011 20:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Eser İlhan (Mesaj 891889)
Program güzel olasına güzel de hep botanik bahçeleri üzerine kurulmuş. Amsterdam'a kadar gidince sadece botanik bahçelerini gezip dönmek istemezdim, onları görmek güzel ama Volendam, Delf vb. yerleri de içine alan, Hollandayı tanıtıcı turları da yapmak isterdim ben kendi adıma. Bir de uçak biletinin dahil olmaması kötü ...

sevgili zenfree'nin aşağıya eklediğim programı yukardaki nedenlerden ötürü bana çok uygun gözüktü :

Belki bu programın bir yerlerine bir botanik turu daha sıkıştırılabilir (mi? )..

Bunu soralım Eser Hanım. Özel havayollu ile gitmeyi tekrar gözden geçirmeyi tekif ediyorum. Fiyat düşserse katılımın artacağını düşünüyorum.

Mayıs ayında oluşturduğumuz listede olup, yazışmalara katılmayanlara özel mesaj ile ulaşmaya çalıştım. Bir kişi olumsuz olarak yanıt verdi.:)

Ayrıca THY rezervasyon için 10 Ocak tarihine kadar süre veriyor. Yani hemen karar verip ön ödeme yapmak gerekiyor.

Benol Hazaroğlu 26-12-2011 20:55

Amsterdam tren istasyonunun yanından voledam'a giden otobüsler kalkıyormuş ve 6 Euraya gidiliyor. Volendam yarım saatte gezilebilecek küçük bir balıkçı köyüymüş.

Ne dersiniz? biz kendimiz gidemezmiyiz? Bu bilgileri internetten oraya karıkoca giden ve gezen bir çiftten okudum.

zenfree 26-12-2011 20:56

Listenin son durumu böyle. Kırmızı olanlar henüz yanıt alamadıklarım. Nefin Nur Hanım bebek beklediğinden ötürü gelemiyor. Kendisine hayırlı olsun diyorum.

1- Benol Hazaroğlu
2- Farezya
3- Eser İlhan
4- Güler
5- zenfree (iki kişi)
6- UrlaBahçe ( iki kişi)
7- nurguldk
8- cemo
9- cetasule
11- zsakura (iki kişi)
12- Ayşe Özdil (iki kişi)
13-OSMAN45 (iki kişi)
14- alcen ve eşi
15- nrkrkmz
16- lir

GELMEYİ DÜŞÜNÜP DE ADINI YAZDIRMAK İÇİN BEKLEYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM, ACELE EDELİM LÜTFEN.;)

Eser İlhan 26-12-2011 22:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zenfree (Mesaj 892034)
Bunu soralım Eser Hanım. Özel havayollu ile gitmeyi tekrar gözden geçirmeyi tekif ediyorum. Fiyat düşserse katılımın artacağını düşünüyorum.

Mayıs ayında oluşturduğumuz listede olup, yazışmalara katılmayanlara özel mesaj ile ulaşmaya çalıştım. Bir kişi olumsuz olarak yanıt verdi.:)

Ayrıca THY rezervasyon için 10 Ocak tarihine kadar süre veriyor. Yani hemen karar verip ön ödeme yapmak gerekiyor.

Bu bir agaclar.net gezisi olduğu için genelin isteğine göre hareket edilmesi normaldir elbette. Ama ben kendi adıma özel havayolu ile uçmayı düşünmem sanırım. Sizin sunduğunuz iki teklif arasında (Pegasus / THY) sadece 50 Eur. fark var.

Jezebel 27-12-2011 07:14

Bence en asgari düzeyde ekstrasız bir fiyat ve ayrıca ekstralarla bir fiyat verilse fikir değiştitecek kimseler çikacaktır.
50 € 'ya çok çiçek satın alınabilir.:p
Balıkçı köylerini gezmek ve orada vakit öldürmek belki bazı kimselerin ilgi alanına girmiyordur,
hatta Amsterdam bile pek de önemli değildir...
Şahsen ben taş yapıları görmeye çok hevesli değilim, mesela.:p
O yüzden asgari sadece çiçekleri:p içeren özel havayolu ile gidilecek bir tur fiyatı çıkarmak gerekiyor,
yani bence.
Herkesin bütçesi üst düzey istekleri karşılayacak durumda olmayabilir.
Bu arada yıldızı olmayan bir otelde kalmak bana kat'iyen dokunmaz, orası Avrupa ve inanın bana hamam böceği yıldızsız otellerde de pek bulunmaz.
Fiyat gözden geçirilirse belki katılabilirim.:p

Eser İlhan 27-12-2011 09:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel (Mesaj 892117)
Bence en asgari düzeyde ekstrasız bir fiyat ve ayrıca ekstralarla bir fiyat verilse fikir değiştitecek kimseler çikacaktır.
50 € 'ya çok çiçek satın alınabilir.:p
Balıkçı köylerini gezmek ve orada vakit öldürmek belki bazı kimselerin ilgi alanına girmiyordur,
hatta Amsterdam bile pek de önemli değildir...
Şahsen ben taş yapıları görmeye çok hevesli değilim, mesela.:p...........
Herkesin bütçesi üst düzey istekleri karşılayacak durumda olmayabilir.
Bu arada yıldızı olmayan bir otelde kalmak bana kat'iyen dokunmaz, orası Avrupa ve inanın bana hamam böceği yıldızsız otellerde de pek bulunmaz.
Fiyat gözden geçirilirse belki katılabilirim.:p

Yıldızı olmayan bir otelde kalmak bana da dokunmaz. Bu başlık açıldığından beri otel yıldızlarından ve hamam böceklerinden söz edildiğini fark etmedim. Acaba ben mi atladım?? Keşke yaşımız tutsa da gençlik otellerinde kalsak. Cok daha ucuz olurdu :))
THY veya KLM dememdeki maksat ise sadece güvenlik kaygısıyladır.Konfor kaygısıyla değil.Bazı özel şirketlerin kendi uçak filoları olmadığı,başka şirketlerden kiralanan uçaklarla uçulduğu ve bu uçakların teknik kontrollerinin bazen yeterince iyi yapıl(a)madığı bilinen gerçekler ve ben (isterseniz adına korku deyin) kendim için bu riske girmek istemiyorum.
Herkesin beklentilerinin farklı olacağının ayırdında olarak kimseyi incitmeden fikir belirtebilmek için kelimelerimi şimdiye kadar hep özenle seçmeye dikkat ettim.
Ama Amsterdam'a gidince oranin kültürü, balıkçı köyleri, taş binaları (ve oralarda biraz vakit öldürmek) beni çok ilgilendiriyor doğrusu.Çünkü biliyorum ki, hayatım boyunca yeniden Amsterdam'a gitmek fırsatını belki de tekrar bulamayabilirim.
Herkesin değişik fikirleri olabilir ve bunların açıkça belirtilmesi doğrudur. Ben beklentilerimi dile getirdim, artık bu konuda söyleyecek fazla birşeyim kalmadı. Şimdi izlemeye geçiyorum. Kesin şekilde ortaya çıkacak olana göre sadece katılım durumu bildirmek galiba en doğrusu olacak.

Benol Hazaroğlu 27-12-2011 11:14

Eser hanım lütfen gücenmeyin. Eminim jezebel sizi incitmek için yazmamıştır bu satırları.

Katkılarınıza ve fikirlerinize her zaman açığız. Hepimizin beklentileri farklı olabilir

Bu çok doğal bir durum.

alcen 27-12-2011 11:37

Arkadaşlar, kusura bakmayın ben iptal ediyorum, bilgilerinize sunarım.

Jezebel 27-12-2011 13:13

Eser hanım kişisel aldığınıza çok üzüldüm.
Sayıyı artırmanın şart olduğunu gördüğüm için yazdım.
50 € benim için ve sizin için tabi ki mühim para değil ama şakavari lütfen azıcık standardı düşürelim demek istedim.
Binlerce kez özür dilerim, 50 €'nun dışındaki yazdıklarımın bir kelimesi dahi size atfedilmedi.
Ben sizden ve organizasyonda rolü olan herkesten özür diliyorum, açık ve seçik fikrimi beyan ettiğim için ;)
İsterim ki mümkün olduğunca çok insan en düşük maliyetle Holandaya gitsin.
Yüksek ücretler ödeyerek zaten herkes bireysel olarak da gidebilir, buna mani bir durum göremiyorum.
Tekrar özür diliyorum herkesten, dürüstlüğüm için.
Kimsenin iptal etmesine gerek yok, ben zaten önceden vazgeçmiştim.
Herkesin zevki farklı, eğlence anlayşı farklı, buna sonsuz saygım var.
Benim için vakit öldürmek olan, herkes için en büyük zevk kaynağı olabilir.
Bu gezide ortak zevkimiz olan çiçeklere odaklanalım demek istedim.
Gidecek olan herkese iyi eğlenceler.

Güler 27-12-2011 13:26

Alınıp, gücenecek bir şey yok tabii ki. Organizasyon için teklif alan 3 arkadaşımız da en iyisini en ucuz ve bizleri tatmin edecek programlar üzerinde konuşuyorlar.

Biraz daha netleştiğinde, önümüze sunulan tekliflere göre arkadaşlarımız da karar verirler.

Biraz yardımcı olalım, neler istediğimizi belirtelim ki ona göre fiyatlandırma yapsınlar. Süremiz gittikçe azalmakta.
Benim kalacak yerim olduğu halde sırf sizlerle beraber olabilmek adına dinlemekteyim. Ben de hem güvenli hem güzel, ucuz bir gezi isterim tabii ki, ayrıca otel temiz olsun yıldızları hiç mühim değil bence.

zenfree 27-12-2011 14:01

Eser Hanım fiyat farkı 50 Euro değil. Buraya bakarsanız, kırmızı ile belirtilmiş turlar fiyatın içinde idi.:) http://www.agaclar.net/forum/889918-post23.htm

zenfree 27-12-2011 14:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel (Mesaj 892244)
Eser hanım kişisel aldığınıza çok üzüldüm.
Sayıyı artırmanın şart olduğunu gördüğüm için yazdım.
50 € benim için ve sizin için tabi ki mühim para değil ama şakavari lütfen azıcık standardı düşürelim demek istedim.
Binlerce kez özür dilerim, 50 €'nun dışındaki yazdıklarımın bir kelimesi dahi size atfedilmedi.
Ben sizden ve organizasyonda rolü olan herkesten özür diliyorum, açık ve seçik fikrimi beyan ettiğim için ;)
İsterim ki mümkün olduğunca çok insan en düşük maliyetle Holandaya gitsin.
Yüksek ücretler ödeyerek zaten herkes bireysel olarak da gidebilir, buna mani bir durum göremiyorum.
Tekrar özür diliyorum herkesten, dürüstlüğüm için.
Kimsenin iptal etmesine gerek yok, ben zaten önceden vazgeçmiştim.
Herkesin zevki farklı, eğlence anlayşı farklı, buna sonsuz saygım var.
Benim için vakit öldürmek olan, herkes için en büyük zevk kaynağı olabilir.
Bu gezide ortak zevkimiz olan çiçeklere odaklanalım demek istedim.
Gidecek olan herkese iyi eğlenceler.

Özür dilenecek birşey yok Sevgili Jezebel. Üstelik sana katılıyorum.:) Aksine açık açık yazdığın ben sana çok teşekkür ediyorum. Tabi Eser Hanım'a da çok teşekkür ediyorum. Durup izlemektense en azından fikir belirttiniz. Çözüm bulmaya çalıştınız.

cetasule 27-12-2011 20:33

Merhabalar
Ben çok çok gitmek istediğim bu geziye, şu anda içinde bulunduğum olumsuz bir nedenden dolayı gidemiyecek olmanın üzüntüsü var içimde.Oysaki kendimi çok hazırlamıştım.Kadere.kısmete inanan biri olarak kısmet değilmiş diye düşünüyorum.
Gidecek olanlara iyi yolculuklar
Selamlar

OSMAN45 27-12-2011 21:04

iptal

Sanırım ben de bu durumda geziye katılamıyacağımı bildirmek zorundayım.

zenfree 27-12-2011 22:34

Biz de nisan ayında Emirgan Parkı'na gideriz.:)))

Güler 28-12-2011 10:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zenfree (Mesaj 892449)
Biz de nisan ayında Emirgan Parkı'na gideriz.:)))

...... orada da çok güzel laleler, sümbüller var değil mi sevgili zenfree. :D
Sonra da atlarız feribota ver elini Manyas Güler'in Bahçesi.... demişim. :p

(Ben yine de güzel bir organisazyon beklentisi içindeyim arkadaşlar)

Benol Hazaroğlu 28-12-2011 10:45

Yakıştı mı bize. Bir geziyi planlayamıyoruz.

Güler hanım yetişin lütfen. Biz beceriksiz çıktık.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025