agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   9 Ocak 2011 İstanbul Gurubu Toplantısı (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/22814.htm)

Güler 09-01-2011 16:27

3 Eklenti(ler)

İsmail Seyrek, Suna, Hhatice
Serkan İstanbul
ankstel

Güler 09-01-2011 16:30

3 Eklenti(ler)
Zarif ve güzel (Nuri Mürvet'in kızı)

Eklenti 187958

hozat ve Ferda Ülkümen.

Eklenti 187959

ankstel, OSMAN45 ve eşi.

Eklenti 187960

Güler 09-01-2011 16:35

3 Eklenti(ler)
Günebakan ve güzel kızı.

Eklenti 187961

Ferda Ülkümen ve selenn (çok sevdiğim ikili)

Eklenti 187962

tturt.. (daima güler yüzlü, insanın içi açılıyor)

Eklenti 187963

Orhan Özbilgiç 09-01-2011 16:36

4 Eklenti(ler)
Ayaktaki gunebakan..Sağ tarafta İsmail Seyrek. Yanılıyorsam lütfen düzeltin!

Eklenti 187953

Sayın Eser İlhan ben ve OSMAN45'in eşi.

Eklenti 187954

Y.kolko ve Ferda Ülkümen

Eklenti 187955

OSMAN45 veOrhan Özbilgiç

Eklenti 187957

Güler 09-01-2011 16:38

3 Eklenti(ler)
Zafer İnandıklı ve Nuri Murvet

Gurup.

Kiraz 09-01-2011 16:41

Toplantı çok güzeldi, katılım da çoktu, tüm emek verenlere teşekkürler. Kalabalık olunca tanışma-konuşma da kısıtlı oluyor. Toplantı sırasında Sevgili Günebakan'a ve Sevgili Tturt'un eşine-oğluna merhaba demek istemiştim ama kaçırmışım :(

nazlı06 09-01-2011 16:52

Güler abla şu telefonunu masanın üzerine tohumların yanına koysaydın keşke bende size süpriz yapayım demiştim ama açan olmayınca hevesim kursağımda kaldı.

Eşim, hemen Güler Abla trafik polisine filan yakalanmıştır deyip güldü

Çok güzel bir toplantı olmuş aranızda oalbilmeyi isterdim. Emeği geçen herkese teşekkürler özellikle o güzel kareleri bizlere sunan arkadaşlarıma

Güler 09-01-2011 16:55

Sevgili nazlı06, sen bilmiyor musun ki ben agaclar.net'in delisiyim.Her yere çan çan yetişeceğim. Telefonum masada olsa da ben masada mıyım sanki?

nazlı06 09-01-2011 16:58

olsun birisi açardı bende tanımasamda o kişinin sesini duyardım değil mi?

O sihirli topraklar nasıl bişey acaba? (şu an o masaların üzerindekilerin hepsini çok merak etmiyorum sanmayın)

aygün 09-01-2011 17:06

Çok güzel bir buluşma olacağı belliydi. Ben de heyecanla ilk sıralara yazdım kendimi ama kısmet olmadı. Küçük oğlum ateşlendi. Onunla meşgul oldum. Başka sefere inşallah.

günebakan 09-01-2011 17:14

3 Eklenti(ler)
Bu ilk katıldığım İstanbul toplantısı idi. Çok güzel geçti daha önce tanıklarım dışından diğer arkadaşları da tanıştığım için çok mutluyum sevgili Kiraz aslın da çok karşı karşıya geldik ama bir türlü konuşamadık inşallah bir dahaki sefere. Hediyeler ,tohumlar, çelikler harikaydı hele de Güler ablanın getirdiği kurutulmuş trabzon hurmaları nefisti tadına bakabilmeyi çok istiyordum sonun da kısmet oldu. Teşekkürler Güler ablacığım

Ayrıca ben kalabalık önünde asla konuşamam kıymetinizi bilin ilk defa böyle birşey yaptım ve bu konuşma sırasında Cumhur abinin de kulaklarını çınlattık güzelim sütlü nuriye yi kaçırdın abiciğim:9.

Sadece 3 tane fotoğraf çekebildim bunlardan en çok hoşumuza giden ve bitki deliliğine kapak olabilecek bir fotoğraf bence sevgili Ferda ülkümen umarım kızmazsın.

Sizce bu bitki deliliği değilde nedir:p
Eklenti 187981

Toplantıda dağıtılan sihirli toprağımız
Eklenti 187982

Ve işte çok istediğim mis kokulu hediyem teşekkürler:)
Eklenti 187983

limon 09-01-2011 17:19

4 Eklenti(ler)
Daha önce tanışmadığım arkadaşlarla tanışmak, tanıdıkları ise uzun aradan sonra yeniden görmek çok keyifliydi. Sohbet etmekten fotoğraf çekmeye fırsatım olamadı. Sadece 4 fotoğraf çekmişim ama gülen gözleri yakalamışım. :)

Sevgili Hozat ve çekilişten kazandığı hediyesi.
Eklenti 187977

Sevgili Selen, güler yüzlü kardeşim, tanıştığıma çok memnun oldum.
Eklenti 187978

Sevgili Günebakan'ın kızı hediyesiyle,
Eklenti 187979

Sevgili Hhatice, Selenle hediyesini takas edip çok istediği kaktüse kavuştu.
Eklenti 187980

Güle güle büyütün. :)

Güler 09-01-2011 17:25

Aaaaa, Hhatice o bana çıkmıştı, nasıl sana geldi anlayamadım? Helal olsun ve güle güle büyüt.

Kiraz 09-01-2011 17:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 738708)
Sizce bu bitki deliliği değilde nedir:p

Ne güzel değil mi? Dün bahçemde olan dallar şimdi bir arkadaşımın çantasında yolcu, yazın Samsun'da bir arkadaşın eliyle topladığı tohum benim çantamda, Sevgili Hozat'ın çekilişte kazandığı yılbaşı çiçeğinin dilenerek aldığım bir yaprağı cebimde, yazın saksımdaki domatesin tohumu (torunum) seneye Limon'un saksısında, Sn. Epsody'nin solucanlarının gübreleri yarın saksımda, trabzon hurmaları, dutlar midemde, hediyeler, hediyeler...

Farklı ellerin, bahçelerin, şehirlerin havasını, canlısını paylaşıyoruz. Satın alınan/satılan hiç bir şey bu mutluluğu veremez, çünkü gönülden paylaşıyoruz, sevgiyle paylaşıyoruz. İyi ki varız :)

Güler 09-01-2011 17:32

Sevgili Kiraz ne güzel özetlemişsin, sağ ol.

günebakan 09-01-2011 17:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kiraz (Mesaj 738720)

Farklı ellerin, bahçelerin, şehirlerin havasını, canlısını paylaşıyoruz. Satın alınan/satılan hiç bir şey bu mutluluğu veremez, çünkü gönülden paylaşıyoruz, sevgiyle paylaşıyoruz. İyi ki varız :)

Sevgili Kiraz o selluka dallarından bende de var söylediklerine katılıyorum satın alınan\ satılan hiç birşey bu mutluluğu vermezdi İyi ki varsınız:)

Suna 09-01-2011 17:35

çoook güzel bir gündü. emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.
iyiki istanbul daymışım, iyiki katılmışım, iyiki sizleri tanımışım, iyiki varsınız.
çelikler, tohumlar. karagoki, sütlü nuriye, sihirli topraklar,solucan gübreleri, şişen tabletler, kuru dutlar en önemlisi güler yüzlü insanlar. ;)
kıskananlar kıskanabilirler haklılar.:p:dilli:

Sebahattin Sargın 09-01-2011 17:38

Ne özel ne güzel bir gün :)

Enerjiniz ve mutluluğunuz fotoğraflarada yansımış. Güler Hanımı ve Sevgili Zenfree'yi organizasyonlarından ötürü tebrik ediyorum. Keşke gelebilseydim ama kısmet olmadı...

Fotoğraf paylaşımları ve açıklamaları için üyelerimize de teşekkür ederim :)

Sevgiler ;)

limon 09-01-2011 17:39

Suna Hanım, kendinizi yalnız hissetmediniz değil mi? ;) Daha sık görüşmek dileğiyle...

Güler 09-01-2011 17:40

Gözlerimiz seni de aradı, selâmını aldım sağ ol.

hozat 09-01-2011 17:41

Bu güzel toplantı için,başta Güler Hanım olmak üzere, emeği geçen, katılan ve karkıda bulan tüm sevgili üyelere teşekkür ederim.

Diğer arkadaşlar, görüş ve fotoğraflarını ayrıntılı biçimde aktaracaklardır.

Ben, dilimin söyleyemediğini gönlüme havale ettim. Size oradan sesleneceğim.

İşte Böyle Bir Gün.
Toplandık kafede seyran eyledik,
Çiçekten tohumdan kelam eyledik,
Gelemeyen dostlara selam eyledik,
Başladı dost bağında, bizim günümüz.

Küçüklere sevgi büyüğe saygı,
Kuruldu bir anda muhabbet ağı,
Gelen misafirler şaştı bayağı,
Böyle geçti dost bağında günümüz.

Çelikler fidanlar yere yayıldı,
Her isteyen gelip payını aldı,
Geriye çok güzel anılar kaldı,
Böyle bitti dost bağında günümüz.

Dudi 09-01-2011 17:42

Çok güzel bir toplantıydı. Bir kez daha sizin gibi insanları tanıdığıma o kadar memnun oldum ki anlatamam :D

Suna 09-01-2011 17:51

sevgili limon
yanlız hissetmiyeceğimi biliyordum. siz de yalnız hissetmediniz değilmi?:p
sizi tanıdığıma çok memnunum.:cool:

cemo 09-01-2011 18:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kiraz (Mesaj 738720)
,Farklı ellerin, bahçelerin, şehirlerin havasını, canlısını paylaşıyoruz. Satın alınan/satılan hiç bir şey bu mutluluğu veremez, çünkü gönülden paylaşıyoruz, sevgiyle paylaşıyoruz. İyi ki varız :)

Günün güzelliğini bu cümleler o kadar güzel anlatmış ki.
İYİ Kİ VARSINIZ...

Valla kıskananlar listesinin ilk sırasındayım.:)) Aklım sizde, bedenim gübre ve saman içindeydi bugün.

yaprak 92 09-01-2011 18:18

Arkadaşlar,
Az önce eve ulaştım.Harika bir toplantı oldu yazılarını okuduğum bir kaç dostla tanışma fırsatı buldum.Katılan tüm dostlara teşekkürler.Güler hn size ayrıca teşekkür ederim.Sizin sayenizde toplandık pek de güzel oldu, torbam tohum dolu eve geldim.Ayrıca çekilişten bana nar reçeli çıkmıştı ilk defa duydugum bu reçeli kazanmakta ayrıca çok mutlu etti beni yapan arkadaşıma çok teşekkür ederim ellerine sağlık....

yaprak 92 09-01-2011 18:21

Bu harika günü çektikleri fotograflarla ölümsüzleştiren arkadaşlar sağolun varolun..
Sevgili Kiraz harika özetlemişin bizi.....

zenfree 09-01-2011 18:33

5 Eklenti(ler)
Çok güzel bir gündü. Başta Güler Hanım olmak üzere herkese teşekkürler.

tturt 09-01-2011 18:35

Çok keyifli çok güzel bir toplantıydı. Ege beyimiz huzursuzlanmaya başlayınca bir çok dost'a haber veremeden sanırım toplantı sonundan yarım saat kadar önce ayrıldık.

Yukardaki satırlarda değerli dostlar toplantıyı o kadar güzel anlatmışlarki başka bir şey yazmamıza gerek kalmamış.

Toplantıya emekleri ile katkı yapan, organizasyonu düzenleyen, hediyeler sunan, lezzetli yiyecekleri hazırlayan kısaca herkese çok teşekkür ederiz. Ama özel bir teşekkür Güler Hanım'a her şey için çok ama çok teşekkürler Sevgili Güler Hanım.

Ben, eşim ve küçük oğlumuz sizlerle olmaktan çok büyük keyif aldık. Darısı sağlık içersinde nice toplantılara.

Umarım bir sonraki toplantıda sevgili üyelerimize biz evsahipliği yaparız Güler Hanım.

betito 09-01-2011 18:37

5 Eklenti(ler)
İnşallah çok yakında yeniden görüşürüz. Herkese teşekkürler. :)
Herkesten habersiz fotoğraf çekmişimdir(Hatice Hanıma seslenmiştim. :) ), şimdiden kusuruma bakmayın.

betito 09-01-2011 18:54

4 Eklenti(ler)
Hatice Hanım, Zafer İnandıklı ve eşi, Güler Hanım, Hozat Hanım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025