agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Toplantı, etkinlik ve gezi önerileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/19856.htm)

loveforlife 08-10-2013 10:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ykaya194 (Mesaj 1206579)
Sayın Loveforlife,

Toplantı ve gezi için örnekteki gibi bir başlık açmanızı öneririm, ayrıca toplantı ve gezi programını detaylı şekilde yazmalısınız ve katılacakların listesine kendi isminizi ilk sıraya yerleştirirseniz arkası gelir.

Yeterli katılımcı sayısına ulaşılırsa, toplantı ve gezi için katımcılar oturduğu şehre göre buluşma yeri ve gidiş-dönüş için nihai programı yaparlar.

"Ağaçlar.net Bursa toplantısı ve saitabat Köyü gezisi 3 kasım 2013"

Program:
3 kasım pazar günü saat..............

Katılanlar :
1- loveforlife (Bursa)
2- ...............(İstanbul)
3-................(Yalova ) vs. vs

Sayın Ykaya194,

Daha önce de başka toplantılara katıldım, agaclar.net'de olmasa da pek çok organizasyon düzenledim. Öneriniz için çok teşekkür ederim. Zaten siz müdahale etmeseniz de süreç aynı şekilde işleyecekti. Sayın Malina'nın da dediği gibi olması gerektiği gibi yapma derdindeyim her şeyi...

ykaya194 08-10-2013 10:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1205947)
. Hadi bu organizasyonda birileri bana yardım etsin de soğuk sonbahar günlerine inat sıcacık bir gün geçirelim hep beraber...

Sayın Loveforlife,

Yanlış anlamayın,önceki mesajımıda müdahale olarak algılamayın.
Yukarıdaki alıntıya istinaden fikirlerimle bende katkıda bulunabilirmiyim amacıyla önerimi şablon olarak yazdım.

jojoba 14-10-2013 21:47

İstanbul- Eminönü buluşması :D

Ben bu toplantıları çok kıskandım ama ne o kadar uzaklara gidebilecek imkanım var, nede beni oralara gönderecek biri.

doğru mu yaptım bilmiyorum ama bu başlığı açtım:D

çiçek pazarı dedim çünkü orası hepimizin sevdiği bir yer.

bayramdan sonra hafta içi bir gün Eminönü çiçek pazarı gezisi yapalım mı ? tanışmış oluruz.

bu başlık yüzünden birileri kulağımı çekmez umarım:D

jojoba 14-10-2013 23:30

Galiba tepki görmedim:)

o zaman katılımlarınızı bekliyorum.

YeniGine 15-10-2013 00:18

Sevgili jojoba çok güzel düşünmüşsünüz; teşekkürler... Süper bir fikir. Sitemiz üyelerinden sevgili Gülsen İstanbul'a gelince buluşalım dedik ve ben kendisine sen gel bak ben seni İstanbul'un en güzel yerine götüreceğim dedim. Ve ona randevuyu Eminönü Çiçek Pazarı'nda verdim. Çok da güzel olmuş idi. Hem ben oraya tek başıma gidebiliyorum. Evet inşallah bayramdan sonra gidelim.

hira 15-10-2013 00:21

Vallahi süper fikir:) ben bayıldımm.. hem hafta içi olursa bence de muhteşem olur.

helin-123 15-10-2013 00:50

arkadaşlar siz gezi planı yapın, toplantı yapın biz burada kıskanalım !...

hira 15-10-2013 01:22

Sizde toplanın helin, Antalya'da da katılım çok olur tahminimce.

helin-123 15-10-2013 01:28

Antalya'lı arkadaşlardan bir hareket yok gibi, ben antalya'da yeniyim gidilecek ve gezilecek yerleri bilmiyorum, bunun için iyi bir öncü arkadaş olması gerekir, bütün illerden büyük azim var ama bizim burası sessiz gezi veya toplantı olursa ben seve gelirim,

hira 15-10-2013 08:07

helin'cim bak jojo kondurmuş başlığı:)

Jezebel 15-10-2013 09:35

Kıskandım şimdi, olur şey değil:mad:
Biz de bir "Hisarönü & Urla seralar" bir tur mu organize etsek.
Ay ben fena oldum, çiçek krizim geldi:rolleyes:
Güzel gezmeler dilerim kızlar :D

hira 15-10-2013 09:43

Jezebel, sizde toplanın. ama sizin Sera gezisi bizim Eminönü'nün yerini tutarmı bilmem:) bütük kızlar toplandık toplandık toplandıık:)

Sevgi 15-10-2013 12:54

Iyi bayramlar arkadaşlar. Güzel düşünmüş sevgili jojoba, uygun olursam bende katılmak isterim.

hira 15-10-2013 14:27

Çok mutlu olurum Sevgi ablacım, merak ediyorum seni:)

serkan_istanbul 15-10-2013 16:49

Bende katılırım bir aksilik çıkmazsa sevgiler hayırlı bayramlar.

jojoba 16-10-2013 12:02

aaa 3-4 kişi olmayacağız herhalde! nerdesiniz İstanbul!

ykaya194 17-10-2013 17:28

Üsküdar-Eyüp-Piyerloti Tesisleri Gezi Önerisi

Arkadaşlar, sanırım pek çoğumuz İstanbul'da yaşayıpta göremediğimiz ıssız köşelerden biride Eyüp sıtlarındaki Piyerloti Kahvesi'dir.

Linkte tesisler ile ilgili görseller bulunmaktadır.

piyerloti tesisleri - Bing Resimler

Anadolu yakasından (Üsküdar'dan) Eyüp'e her saat şehir hatları vapur seferleri var. Anadolu yakasında oturan arkadaşlar Üsküdar iskelesinde ve Avrupa yakasında oturanlar Eminönü,Unkapanı, diğer haliç vapur iskelelerin birinde katılabilirler veya Eyüp iskelesindede buluşabiliriz, oradanda teleferik ile tesislere çıkarak bir hafta sonunu sonbaharın tadını İstanbul'un bu ıssız köşesinde neşeli bir gün geçirerek çıkaralım ne dersiniz?.

ismail seyrek 21-10-2013 00:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ykaya194 (Mesaj 1208977)
Üsküdar-Eyüp-Piyerloti Tesisleri Gezi Önerisi

Arkadaşlar, sanırım pek çoğumuz İstanbul'da yaşayıpta göremediğimiz ıssız köşelerden biride Eyüp sıtlarındaki Piyerloti Kahvesi'dir.

Linkte tesisler ile ilgili görseller bulunmaktadır.

piyerloti tesisleri - Bing Resimler

Anadolu yakasından (Üsküdar'dan) Eyüp'e her saat şehir hatları vapur seferleri var. Anadolu yakasında oturan arkadaşlar Üsküdar iskelesinde ve Avrupa yakasında oturanlar Eminönü,Unkapanı, diğer haliç vapur iskelelerin birinde katılabilirler veya Eyüp iskelesindede buluşabiliriz, oradanda teleferik ile tesislere çıkarak bir hafta sonunu sonbaharın tadını İstanbul'un bu ıssız köşesinde neşeli bir gün geçirerek çıkaralım ne dersiniz?.

Eyüp'te olduğumdan mııdır? nedir. Bu öneri bana daha cazip geldi.
Eyüp merkezinde dört-beş adet özel fidanlık var. Onları gezdikten sonra Piyerlotiye çıkılabilir.

hira 26-10-2013 23:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ismail seyrek (Mesaj 1209902)
Eyüp'te olduğumdan mııdır? nedir. Bu öneri bana daha cazip geldi.
Eyüp merkezinde dört-beş adet özel fidanlık var. Onları gezdikten sonra Piyerlotiye çıkılabilir.

Eyüp'te nerede acaba o fidanlıklar? ben yokuş aşağı inerken benzinliğin yanındakini ve nikah salonunun az ilerisindekini biliyorum.

hira 30-10-2013 23:42

Sizler içinde uygunsa cumartesi günü Eminönü yapalım mı arkadaşlar?

YeniGine 30-10-2013 23:55

Sevgili hira yani cumartesi günü mü olsun ille de? Cumartesi oralar nasıl kalabalık olur kimbilir? Önce bir ona bakalım katılabilecek arkadaşlar da ancak cumartesi katılabilirim mi derler?

hira 31-10-2013 00:08

Pazar olmasında hangi gün olursa olsun derim ben ablacım:) hafta içi daha muhteşem bence zaten. Fakat kimsede bi hareket yok ki lider ol ablacım ya toplanalım artık.

YeniGine 31-10-2013 00:12

Ben zaten hafta içi bir gün taraftarıyım; İstanbul'da sakinlik, rahatlık açısından... O halde hafta sonu, hafta içi diye fikirler gelecektir, önce bir arkadaşlardan öneriler gelsin bakalım sevgili hira.

hira 31-10-2013 00:20

O zaman cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlar..

Ben Eminönü'ne gideli bir seneyi geçti, bu aralar hep aklımda gitmek istiyorum hemde çok. Gitmişken sizleride görürsem daha da mutlu olacağım.

YeniGine 31-10-2013 00:30

Sevgili hira, 1 seneyi geçti diyorsun, şimdiden söyleyeyim 1 sene önceki hali yok artık çiçek pazarının. Hele mevsim itibarı ile eski halinden daha da bir yoksun. :) Ben önceden söyleyeyim de az biraz bilgin olsun. Ama olsun yine de gitmeye değer sonuçta çiçek pazarı. Gidebiliriz inşallah!..

hira 31-10-2013 00:33

Ne olmuş ki ablacım? her tarafı eşip deşmişlerdi ama ne yaptıklarını bilmiyorum. Nasıl şimdi oralar?

YeniGine 31-10-2013 00:35

Yani kısaca belirteyim öncelikle mevsim gereği eski canlılığı, güzelliği kalmamış. :) Gidebilir iseek görürsün yorumları o zaman yaparız inşallah...

hira 31-10-2013 00:38

Vallahi ben kararlıyım gideceğim ama dedim ya, sizleride görsem daha iyi olur. Fotoğrafları çeker çeker, gelmeyenleri çatlatırım valla:)

YeniGine 31-10-2013 00:41

:D Tamam inşallah hiç olmadı rahat rahat gezebilmek için hafta içi deriz ben de gelirim gezeriz. Dedim ya ben geçtiğimiz cuma gittim, üç kere dolandım orayı. Tabi ki büyük bir zevk...

hira 31-10-2013 00:51

Ben her tezgahın başında adam benim sorularıma cevap vermemeye başlayana dek duruyorum.. Bunun adı yüzsüzlük galiba:D En son bir çiçeğin adını sorduğumda, adam "Çiçek" demişti yani:D ama napayım, bir çok çiçeği sadece burada fotoğrafta görüyorum, canlı canlı görüncede emin olamıyorum.

sonkez 31-10-2013 09:09

Salı hariç hafta içi olursa büyük ihtimalle bende katılabilirim..

senem-a. 31-10-2013 10:54

Sonbahar 2013 Haydi Fidan Dikelim kampanyamızı, Allah izin verirse bu cumartesi öğrenciler, köylüler, ailelerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz (geçen İlk baharda olduğu gibi). Orman müdürlüğümüzden 500 adet çam fidanı ve malzeme yardımıyla birlikte kaymakamlığımızdan da 500 Adet Ceviz Fidanı teminiyle bu yılımızı tamamlayacağız. Saygılar...

cevatayas 05-11-2013 21:59

Eyup piyerloti turu yapacak arkadaslara bir tavsiye. İbb nin alibeykoyde buyuk bir fidanligi var eyupdeki kucuk isletmelerde vakit harcamayin

kokett 25-01-2014 14:36

Arkadaslar bir eyup gezisi plankanmis ama sonuclanmamis sanirim. Alibeykoy agac as yi gezip ardindan pierre loti ye cikabiliriz diye dusunuyorum. Subat ayi icin bahar gelmeden boyle bir etkinlik planlasak mi:)

promise 20-05-2014 15:27

Sevgili forum üyeleri,
Hafta içi dahil olmak üzere Eminönü inanılmaz kalabalık yürümek neredeyse imkansız gibi hafta sonunu düşünün artık,ayrıca çevre düzenlemesi yapıldı güzel de oldu fakat çiçekçilerin eski güzelliği kalmadı,tadı bozuldu ben şimdilerde Bauhause gitmeyi daha eğlenceli ve keyifli buluyorum,bu civarlarda gezi tertipleyen olursa katılmak isterim

nothing 27-08-2014 22:38

Gaziantep toplantısı yok mu?

Merhaba ağaçlar netin saygıdeğer üyeleri;
Bir kaç sayfa bakmama rağmen gaziantep toplantısı göremedim. Düzenlemeyi düşünüyor musunuz?

simetri 28-08-2014 03:10

Gaziantep'ten kaç katılımcı üye var? Sanırım toplantılar üyelerden gelen istekler doğrultusunda yapılıyor.

tiya 30-08-2014 22:29

Siz düzenleyin, belki biz de katılırız.

SAGNOPE 20-02-2015 10:55

Ankara'da toplantı varmı

Bende Ankarada olacak toplantılara katılmak isterim, hatta istenirse bahçemi sizlere açabilirim.
Ankara/ Gölbaşı/ Ahiboz mahallesinde 3 dönüm bahçesi olan bir yerimiz var.

mazda_ozan 19-05-2015 23:01

Yakın zamanda İstanbul'da yeni toplantı var mı ?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025