![]() |
Beni de bekleyin :)Haftaya taşınayım .Ay sonu olursa gelirim .
|
Alıntı:
|
Bende kızlarımı alır gelirim kısmet olursa:)
|
Bende kızlarımla gitmek istiyorum bir engel çıkmazsa. Büyük bir ihtimalle iki numaramda gelmiş olacak o tarihte, bakalım.:)
|
Temmuzun ilk haftası bana uyar. Birde şunu belirtmek isterim. Benim nacizane fikrim, toplantılar herkezin dikkatini çekecek bir yerde ilan edilse ya da genel olarak herkeze mesaj atılsa daha çok katılım olur. Çünkü benim gibi birçok kişi toplantı sayfasını takip etmiyor. Sapanca'da toplanılacağını ben cemonun bir yazısında okudum öyle haberim oldu.
|
9 temmuz olursa bana umaz erkek kardeşimin düğünü var ;)
|
Bizler daha karar aşamasındayız, toplantı tarihi belli olunca arkadaşların katılımları için ayrı bir başlık açılıp ilân edilecektir.
|
Arkadaşlar sapançada harika bir yer..
Mutlak tafsiye ederim Karar verildikten sonra iyi bir pogram yapıyabilir diye düşünüyorum http://www.zelisciftligi.com |
Bir de buraya bakın arkadaşlar burasıda çok güzeldir hele serpme kahvaltısı ;)
http://www.masukiye.net/index.asp |
Sanırım bu konu talep yetersizliğinden askıya alındı, olsaydı güzel olacaktı.
|
Son iki hafta hem evdeki yoğunluk hem iş yoğunluğundan siteye fazla zaman ayıramamıştım. Güler Hanım'la İstanbul toplantısından sonra görüştüğümüzde Sapanca toplantısı olacağından haberdardım, fakat tarih netleşmemişti. Hafta sonu Adalet Hanım'dan toplantı hakkında konuşulduğunu öğrenince Güler Hanım'ı aradım konuyla ilgili konuştuk.
Öncelikle Sapancaya gelecek tüm arkadaşlarımızı evimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim. Farklı organizasyonlar olmayacaksa evimizde, bahçemizde sizleri misavir edebiliriz. Gezmek isteyen arkadaşlarımıza seve seve rehberlik edebiliriz. Geliş tarihine bağlı olmak üzere bazı arkadaşlarımıza konaklama amacıyla da evimizi açabiliriz. (kayınvalidemlerin gelişine bağlı olarak) Bunun dışında otelde konaklamak isteyen arkadaşlarımız için bazı tesislerin bilgilerini Güler Hanım'la paylaşacağım gerekli bilgiyi kendisi sizlerle paylaşacaktır. Son olarak hava konusunda bilgi vereyim sizlere gerçi bu sene hava hemen değişeveriyor ama, genel olarak bu zamanlar Sapanca keyifli oluyor. Sapanca gölü civarı sıcak ve nemli olabilir, fakat biraz yükseklere çıkınca hem daha serin hem daha bol oksijenli havaya kavuşabiliyoruz. |
herkese merhaba..ben agaçlar.net i uzun zamandır tanıyorum ama yeni üyeyim..henüz kullanmayı öğrenemedim,umarım dogru yere yazıyorum:)
ben sapanca kırkpınarda ıkamet edıyorum..yıllardır buralı olduk artık..cemo bahsetti sapanca toplantısından,bu sabah telefonlaştık.ben her turlu yardımcı olabılırım. konaklama için sakarya unı. uygulama otelinden çok uygun fıyat aldık ..sair konulardada benı yönlendirirseniz çok mutlu olurum..telefonum cemoda var..şimdilik hoşçakalın |
ben de kırklareline bahçeme davet etsem gelirmisiniz? sizleri ağırlamaktan tanışmaktan gurur duyarım.
|
Niye gelmiyelim? Yeter ki zaman uygun olsun. Bu aralar arkadaşlar bahçeleriyle, sebze ve meyveleri ile meşguller.
Bence siz isterseniz yakın çevrenizdeki üyelerle bir temas kurun, önce bahçenizde mini bir toplantı tertiplemeye bakın. Daha sonra yapılacak bir toplantıya daha fazla iştirak olacaktır. Biz İstanbul'lular ara sıra pembe toplantı (hanımlar arası) bazen de mavi toplantı (beylerin iştirak ettiği) yapıyoruz. Siz bunlara katılabilir misiniz, haber verelim mi? |
Bir Ankara toplantısı daha yapsak mı? :)
|
Neden olmasın?
Ankara grubundan ses seda gelmiyor ama. :) |
İstanbul toplantısı ne zaman?:)
|
Ben yeni üyeyim ve sadece dinlemedeyim ;)
Bu arada sürekli okuyorum. Konuları, yorumları... Araştırıyorum. Verilen linkleri, adresleri... Sayın ankstel'in paylaştığı "zelişçiftliği" bağlantısını da inceledim biraz önce. Evcil hayvan kabul edilmiyormuş. Ama çocuk da...Renkler ve zevkler misali işletme politikaları da tartışılmaz demek ki ! İlginç geldi sadece. |
Ankara'da kalacak olsam koşa koşa gelirdim ama imkanı yok, iyi ki o toplantıyı yapmışız da sizlerle yüz yüze görüşebilmiş, tanışabilmişim.
Kısmet İzmir toplantısına, ama önce taşınma vb işlerimi halledeyim, sonra öneri yapacağım. Yeni bir toplantıda imkanım olursa görüşmek isterim, hem de çok. |
Alıntı:
(Aaaa bu mesaj nasıl geri geldi diye düşünme, ben aldım) :D |
Alıntı:
Bayram sonrası herkes evinde olur.:rolleyes: |
Güler Hanım hemen atlamayayım demiştim.:)
|
Alıntı:
Tekrar toplanılırsa ben de sevinirim. Geçen toplantıya katılamadığım için üzülmüştüm.... |
Ankara yeni buluşma
Merhaba!Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisiyim.Anlaşılacağı üzere bitki yetiştirmeye meraklıyım ve bunu kendime meslek olarak seçtim.forumdan ve sizden isteğim yeni bir buluşma düzenleyelim.Bunu yeniden bir aktive olma hareketi olarakta düşünebilirsiniz!fakat pratikte çok faydalı olacağını düşünüyorum.herkese iyi günler dilerim.tanışmak dileğiyle...
|
Merhabalar, hatta genç arkadaşıma destek; toplanma yeri olarak yine Ziraat Fakültesiyle içiçe olan Tarım Reformunun bahçesini hafta sonu kullanabiliriz.Rahatlıkla 50 kişi kamelyaları kullanabilir ve mangalda yakılabilir. Herkes piknik sepetini hazırlar gelir katılım olursa son derece keyifli bir hafta sonu olacaktır.Daha önceleri bir çok defalar akvaryum.com adı altındaki akvaristler olarak toplanıp mangal ve çay keyfi yaptık yeterki katılım sayısı bana vakitlice bildirilsin.Sağlıcakla...
|
ah keşke olabilse okuyan bile yok baksana.sanki uzaya çıkıcaz dedik.
|
Bonsai toplantısı mı yapacaksınız; tanışma toplantısı + piknik mi?
Belki buraya yazsanız daha çok okuyup yazan olurdu. http://www.agaclar.net/forum/agaclar...leri/19856.htm |
Ne güzel Ankara grubu toplanıyor galiba?
Söz, sohbet vardır da saz var mı saz? ;) |
Güler hanım biz ne zaman toplanıyoruz? Yıldönümü yaklaştı:)
|
8 inci sene kutlamaları yapılmayacak mı?
Zaten beni de unuttunuz geleceğiz deyip kara kışa yenildiniz. Yoksa hava kötü kar kış kıyamet dedim diye gücendiniz mi? Havalar düzeldi. Ben hala sizi bekliyorum :( |
Güzel çiçekli seranı ve onunla boy ölçüşürcesine yarışan sen güzel dostumuzu unutmak ne mümkün. :)
Sanırım arkadaşlar gelmeye can atıyorlardır, toplanarak mı gelirler yoksa ayrı ayrı mı bilemiyorum. Bu gibi etkinliklerde öne çıkmayı artık pek istemiyorum. Bu yüzden agaclar.net'in 8. yaş günü toplantısının da düzenleyicisi ben olmayacağım. İsteyen öne çıkabilir. Yapılan etkinliklere vaktim müsait olduğu zaman katılırım. |
Alıntı:
Siteye üye olduğum günden bu yana her toplantı ve gezi'de, ordusunu hücuma kaldıran komutan gibi, sizin önder olduğunuzu gördüm. Bizi, varlığınızdan ve önderliğinizden, mahrum etmeyiniz lütfen.... En derin saygılarımla...... |
Ben de Zafer beye katılıyorum elimden geldiği kadar toplantılara katılıyorum ama bence de sen öncülük yapmazsan ağaçlar net zor toplanır bence:)
|
Güler hanım lütfen bizi başsız bırakmayın. İnanın becerip toplanamayız:(
|
Bende arkadaşların dediklerine aynen katılıyorum.Güler hanım siz bu işin önderliğini yapmaktasınız lütfen kırılganlık veya alınganlık yapmamanızı sizden rica ederim.Her zaman ki gibi Ağaçlar net'in Bayraktarlığını yapınız.Selam ve saygılarımla.
|
Sevgili arkadaşlar, ben de sizleri çok, hem de pek çok seviyorum. Sitemizi de çok seviyorum.
Lütfen bu sene için beni mazur görün. Hiç havamda değilim. Bu hususta gelen mesajlarınız da beni üzüyor, sanki kasılıyormuşum düşüncesi doğacak sizlerde diye üzülüyorum. Daha sonra güzel etkinliklerde bulunuruz inşallah. |
Sevgili Güler Hanım;
Durumunuzu o kadar güzel anlatmışsınız ki, bizlere daha söyleyecek birşey kalmamış. Bence, bu sitenin tek ''vazgeçilemez'' üyesi sizsiniz. Her ne kadar, bu tarz organizasyonlar için, sizi ''olmazsa olmaz!'' biri olarak görüyorsamda, duruşunuzun, sizin asaletinizi yansıttığına inanıyor ve yürekten onaylıyorum. |
Güler hanım, kararınıza saygı duyuyorum. Ne yapıyorsanız mutlaka bir bildiğiniz vardır. O zaman, Sevgili Güler ablamızın önderliğiyle yapılan ilk toplantıda buluşmak ümidiyle:)
|
Alıntı:
Kararınıza saygımız sonsuz. Yeter ki siz üzülmeyin. Saygılar.... |
Sevgili Güler Hanım,
İnşallah yakın zamanda keyfiniz yerine gelir. Allah başka dert vermesin, sevgiler ve saygılar.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025