![]() |
Fakettiğiniz için teşekkürler Kumyaka2010
|
Fotoğrafların bir kısmı Sevgili Uzman16'da, birazdan mesaj atarım kendisine...
Sevgiler ;) |
Arkadaşlar işlerimin yoğunluğu nedeni ile ancak şimdi girebildim foruma ve hemen yazıyorum. Toplantıya katılan bütün arkadaşlarla tanıştığıma çok memnun oldum. İyiki Bilecikten kalkıp gelmişim. Yabancısı olduğum için biraz geç kaldım ama arkadaşların hoşgörüsüne çok teşekkür ederim. İlk toplantıya katılmam ve son zamanlarda foruma girememem sebebni ile çiçek ve tohum paylaşımını unuttum. Bütün arkadaşlara birdahaki toplantıda bunu telafi edeceğimi buradan belirtmek isterim. Sevgili Kumyaka2010 galaları eve gidince hemen vitaminli suya koydum. Hala verdiğiniz günkü kadar canlı bir şekilde vazoda duruyorlar ve herkez çok beğendi. Bende dahil. Bir kez daha ellerinize sağlık.
Arkadaşlar hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum. Birdaha ki toplantıda daha kalabalık olmak dileği ile... En kısa zamanda tekrar görüşelim. |
Sevgili sebahattin sanırım Hamdi beyin pembe çeri tohumları unutulmuş. Uzman16'dan maviş aldığıma çok memnun oldum. O çiçiği Güler hanımda görmüş ve çok beğenmiştim. Sebahattinden aldığım değişik çiçek fidelerinide büyüyüp serpildikçe fotoğraflayıp forumda yayınlamaktan büyük zevk alacağım. Unuttuğum arkadaşlar varsa lütfen kusuruma bakmasın. Bide tatlı biber tohumları vardı. Kaçıranlar nekadar üzülseler yeridir diye düşünüyorum :)
|
Ben daha bu yaşta bu kadar unutkansam yaşlanınca ne olurum artık bilmiyorum :( Düzeltmeleriniz için teşekkür ederim Bahar Hanım...
Sevgiler ;) |
Sebahattin baya unutkan galba bir sürü tohumu unutmuş.Biber çeşitleri, süs domates, kuğu kabak ve dianthuslar..
Birde Hamdi Bey'in B5A lı soğanlarını unuttunuz :) |
Sevgili Bahar, biz de seninle tanıştığımıza memnun olduk. Ne iyi yaptın geldin. :)
Bugün Hamdi Bey'in verdiği pembe çeri domatesleri ektim. Şimdi sırada B5A bulmak var. Yanlış anlamadıysam bu domatesler 2 m. uzuyormuş. Çok merak ediyorum nasıl olacağını. Sevgili Oki kalonchem harika, mutfak camının önüne dışarıya koydum. Çok teşekkürler. Biberleri de en kısa sürede ekeceğim. Hepinize sevgiler. Not: Fotoğrafları akşam Sebo yükleyecek. |
Alıntı:
B5A'yı Selahattin Hocadan temin edebilirsiniz Sevgili Uzman16... Sevgiler ;) |
5 Eklenti(ler)
Biraz gecikmelide olsa toplantı fotoğraflarımız :)
Sol taraf; Sevgili Kumyaka2010'un eşi, ben, Sevgili Oki 1655, Hamdi Bey ve Sevgili Bahar Erdem. Sağ taraf; Sevgili Kumyaka2010 ve torunu Ersin,Sevgili Uzman16 ve Bademağacı.. Eklenti 140108 Toplantı ganimetlerimiz :) Eklenti 140109 Eklenti 140110 Eklenti 140111 Alara meyve evini gezdikten sonra... Eklenti 140112 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 140113
Eklenti 140115 Eklenti 140116 Selahattin Hocamızıda ziyaret ettik... Eklenti 140114 Selahattin Hocanın serasından evlerimize doğru yola çıktık :) Eklenti 140117 Sevgiler ;) |
Merhaba Arkadaşlar,
Epey vakit olmuş. 2010 nisanından beri hiç toplantı yapılmamış. Biraz hareketlensek nasıl olur? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025