![]() |
Ayın yirmisinde toplantı yerini ilan edip üyelere mesaj atacağım. Şimdilik Soğanlı Botanik Parkı düşünüyoruz...
Sevgiler ;) |
Aranıza yeni katıldım.Uludağ gezisine katılmak isterim.Ama önce doğal Pembe domates tohumu veya fidesine ihtiyacım var.
Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler. Mehmet Karaküçük. |
Toplantı yerimi Bursa Soğanlı Botanik Park olacak değerli dostlarım...
Sevgili Samowan hafta içi orada ki kafelerden biri ile irtibata geçecek, ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum... Liste oluşturmaya başlayalım artık; 1) Sebahattin Sargın 2) ...? Gelecek olan arkadaşlarımızın listeyi kopyalayıp isimlerini eklemeleri rica olunur... Sevgiler ;) |
2 Kumyaka2010
|
1 - Sebahattin Sargın
2 - Kumyaka2010 3 - oki_1655 (oktay) |
Kumyaka2010 hanımı ve oglu ile gelecek.saat belli oldumu? Selamlar.
|
Saat 12.00 Sevgili Kumyaka, toplantı bilgilerini konunun ilk mesajınıda ekledim...
Sevgiler ;) |
Sayın Sebahattin Sargın benim gibi şehir dışından gelecekler için toplantı yerini biraz tarif edermisiniz. Mesela netarafa düşer. Hangi yolları kullanmalı gibi. Ben bilecikten geleceğim. Eşim ve kızımla beraber.
Sayın kumyaka2010 umarım oğlunuz çok büyük değildir. Çünkü yazınızı okuyunca kızıma arkadaş buldum diye çok mutlu oldum. Benim kızım 3,5 yaşında henüz. |
Sevgili Bahar Hanım;
Eğer otobüsle gelecekseniz terminalden geldikten sonra 95, 92 numaralı şehir içi ulaşım otobüslerine binmelisiniz. Şöföre Botanik parkta ineceğinizi söyleyince sizi indirir. Oto yoldan gelmeyi akşama resimli olarak anlatacağım... Sevgiler ;) |
Botanik parkın ulaşım resmi;
http://wikimapia.org/#lat=40.2381295...&z=13&l=36&m=b Yalova yolundan terminali geçtikten sonra beş kilometre ilerleyeceksiniz. Karşınıza Bursa Merkez Otokoop çıkacak. Oradan sağa dönüp iki kilometre kadar ilerlediğinizde Botanik parka ulaşmış olacaksınız... Sevgiler ;) |
Toplantı katılım listesinin son hali;
1 - Sebahattin Sargın 2 - Kumyaka2010 3 - oki_1655 (oktay) 4 - Bahar Erdem ve ailesi 5 - Gürsels 6 - ...?? Gelecek olan arkadaşlarımızın listeyi kopyalayıp isimlerini eklemeleri rica olunur... Duyanlar duymayanlara duyursun lütfen =)) Sevgiler ;) |
Arkadaşlar, avatarında Bursa yazan Agaçlar.net uyeleri nerede? İstanbulda 43 kişi toplayan toplantıya Bursalı kaç kişi katılacak,gun azaldı bekliyoruz.Selamlar.
|
Ben de Bandırmadan gelmeye çalışacağım. Geleceğim kesinleşmediği için listeye adımı yazmadım.
|
1 - Sebahattin Sargın
2 - Kumyaka2010 3 - oki_1655 (oktay) 4 - Bahar Erdem ve ailesi 5 - Gürsels 6 - Uzman16 (Bir aksilik olmazsa.) Bu arada Selahattin Hoca ile konuştum, ayağa kalkması en az 1 - 1,5 ay sürecekmiş. Sebo bademağacı gelecek mi? |
Otokopu biliyorum ulaşım kolay olacak. Teşekkürler
|
Sınavlarımdan dolayı vakit bulup üyelere mesaj atamadım, bir de kafeden haber gelmedi. Bademağacını'da en kısa zamanda ulaşacağım Sevgili Uzman16...
Sevgiler ;) |
1 - Sebahattin Sargın
2 - Kumyaka2010 3 - oki_1655 (oktay) 4 - Bahar Erdem ve ailesi 5 - Gürsels 6 - Uzman16 (Bir aksilik olmazsa.) 7 - Badem ağacı (Pelin) Teşekkürler Sebahattin.. Uzman 16 ,sizin geleceğinizi okuyunca çok sevindim. Umarım uzun süredir görüşemediğimiz diğer kişiler de gelir. Görüşmek üzere.. |
Sadece bu kadar mı toplantıya gelenler?Başka kimse yok mu Bursa'dan.Ben taa Kütahya'dan kalkıp gelicem Bursa dakiler de katılsın hiç olmazsa...
|
Malum durumum nedeniyle gelebileceğimi zannetmiyorum ama bana gelirseniz çok memnun olurum :)
|
Yerimiz bugün belli oldu...
Botanik Hasbahçe Kafede toplantı yapacağız... Bursalılar ölmüşte gömenleri yok :o:o Ben görevimi yapıyorum, birazdan üyelere mesajlarda atacağım.... Umarım güzel bir toplantı olur... Sevgiler ;) |
Sevgili Sebo, gelmeyi çok istediğimi biliyorsun.Lakin Pazar günü, Mağazada sezon açılış hazırlıkları var. İşimiz çok..İnşallah, başka toplantılarda buluşmak üzere..Her şey gönlünüzce olsun..
|
İlgilenip mesaj yazmanız bile yetti Sevgili Sındırgılı, inşallah başka toplantılarda görüşürüz =)
Sevgiler ;) |
Merhaba yeni üyeyim Uludağ gezinize gelmeyi istiyorum fakat takıldığım mevzu bu bir doğa yürüyüşü müdür? yoksa çeşitli bitkileri araştırma amaçlı bir yürüyüş mü? toplantınızın ve yürüyüşün esas amacı bu ise bir hayli fransız kalmaktan korkmaktayım :) bilgilendirirseniz sevinirim.
|
Bir doğa yürüyüşü öncelikle amacımız Sevgili Elsa. Benim gibi meraklı olan arkadaşlarımız ise endemik bitki arayacaklar o ayrı :) Katılacağım dedikten sonra forumdan kopmayasınız yalnız =)
|
Doğa yürüyüşü ne zaman? Belirlendi mi acaba?
|
Güler Hanım da gelecek mi acaba toplantıya?
|
Toplantıda belirleyeceğiz tarihi, Selahattin Hocamın durumunun müsait olmamasından ötürü bize rehberlik yapamayacak. Eğer Gürsel Bey rehberimiz olursa o zaman tarihide belirleriz...
Güler Hanım bahçesi ile uğraşmakta, belki işlerinin arasından çıkıp bize bir "Cee" der :) Sevgiler ;) |
Bu gün koltuk değnekleri ile fidanlığa gidebildim acak beni oldukça zorluyor ve yoruyor çünki kan ayağıma hucum ettiğinden zonkluyor. Gelmeyi istiyorum ama koltuk değnekleriykle gelemem ama eğer bir tekerlekli sandalye olursa belki. Yinede riske girmemek için gelmemek en iyisi gibi geliyor.
|
Sarı Alan'da Palabıyık Cemal Amca'nın yerine uğrayacaksanız ki pirzolaları nefistir, ne yapar eder gelirim.
Sevgili arkadaşlar tabii ki şaka yapıyorum, işlerim çok yoğun, toplantı tarihi de tam bu zamana rastladı. Sizlerle birlikte olmayı , tanışmadığım arkadaşlar ile tanışmayı çok arzu ederim ama bu sefer beni mazur görün lütfen. Sizlere iyi toplantılar, keyifli sohbetler diliyorum. |
Aman Hocam sizin için nice toplantılar düzenleriz, siz dinlenin :)
Güler Hanım başka toplantıya kısmetmiş diyelim :) Yarın elimde bir sürü fide ve süpriz ile botanik bahçesinde olacağım. Gelen arkadaşlara hediyemiz olacak... Sevgiler ;) |
Bende tohumlarımla gelicem inşallah.Herkeze birer tane hediye kaktüs getirmeyi düşünüyordum fakat vaktim olmadı malesef ve arayamadım...
|
Toplantımız harikaydı. Gelemeyenlerden olsaydım,birçok güzel insanla tanışma fırsatını kaçıracaktım. Herkes sanki uzun yıllar tanışıyormuş gibi sohbet edildi. Renk katan herkese çok teşekküler..
|
Gelmeyi çok istemiştim ancak daha öncede söylediğim gibi domates ve acı biber fidelerimi dikmem gerekiyordu. Saksı toprak işlerimi hallettim. Bir de sabah 06:30 sularında minik caviam doğum yaptı 4 tane birbirinden şirin yavrum oldu, başlarından ayrılamadım. :)
Çok güzel bir gün geçirmiş olduğunuzdan eminim. Başka toplantılarda birlikte oluruz umarım. |
Eski arkadaşları tekrar görmek güzel, yeni arkadaşlarla tanışmak keyifliydi. Botanik parkta oturduktan sonra Alara fidancılıkta küçük bir tur ve Selahattin Hocayı ziyaret ile devam ettik.
Bol sohbetli, paylaşımlı bir toplantıydı. Ben çok memnun kaldım. Herkese çık teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Bende toplantıdan çok memnun kaldım. Bilhassa gençlerin bitki ve çiçeklerle ilgilenmeleri, herkesin birşeyler getirip paylaşması beni duygulandırdı. Ben Bursalılar olarak daha çok katılım beklerdim. Katılan ve organize eden herkese çok teşekkur ederim.
Alarada bir hatıra |
Daha önce kendilerini tanımadan burada konuştuğum ve buraya üye olupta yazmadan sessizce bizi takip eden insanlarla tanıştığım için çok memnunum.Hepsinin gerçekten çok güzel çok değerli insanlar olduklarını anladım.Kütahya dan kalkıp gelmeme fazlasıyla deydiğini düşünüyorum.Keşke bu toplantı sene de bir değilde her ay olsa.
Hiç olmazsa üç ayda bir olsun ya... |
İnternetimdeki sorunlardan ötürü biraz geç yazıyorum...
Katılanlar; 1) Kumyaka ve Eşi 2) Oki 1655 3) Bahar Erdem 4) Hamdi Bey 5) Uzman16 6) Bademağacı 7) Sebahattin Sargın Öncelikle toplantımıza katılan üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum... Toplantı saat 12.00 gibi üyelerimizin gelmesi ile başladı. Sevgili Uzman16'nın getirdiği mavişler, ezan çiçekleri... Sevgili Oki 1655'nin getirdiği yumrulu begonya, kalonşo ve yılbaşı çiçeği... Benim getirdiğim Rehmania elata, Anagalis monelli ve karanfil fideleri... Sevgili Kumyaka'nın bahçesinden kesip getirdiği güzel gala çilekleri... Üyelerimiz arasında dağıtıldı, paylaşımcı üyelerimize çok teşekkür ediyoruz... Ta Bilecikten kalkıp toplantımıza katılan Bahar Hanım ve ailesine de çok teşekkür ediyorum.. Hamdi Bey' e ve eşine yapmış olduğu güzel kek için ayrıca çok teşekkür ediyoruz :) Çok güzel bir toplantıydı, üyelerimiz ile çok hoş sohbetler edildi... Toplantı sonrası ilk önce Alara meyve evine uğradık ordanda Selahattin Hocamızı ziyaret ettik... Selahattin Hocanın bahçesinden vedalaşarak ayrıldık.... İlginiz ve katılımınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar... Sevgiler ;) |
Sevgili Sebahattin !
Badem agacını yazmayı unutmuşsun. Selamlar |
Yalnışlık için özür dilerim, uyarınız içinde teşekkür ederim...
Sevgiler ;) |
Sebahattin fotoğraflar da yüklenicek mi acaba..Bu arada kim çekmişti kimin makinesi vardı orada?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025