![]() |
Arkadaşlar toplantıya gelirken diğer arkadaşlarla paylaşabileceğiniz tohum ve fide getirebilir misiniz?.. Ben katılan bütün arkadaşlara bu günün anısına süs patlıcanı hediye edeceğim.. Saygı ve selamlarımla..
|
Arkadaşlar isteyen varsa bende kılıç soğanı uzun kabak, susak, minyatür nar tohumu getirebilirim.
|
Nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim Sevgili Sındırgılı, sizi aramızda görmek bize yetecektir.
Değerli dostlarım en iyisi herkes getirebileceği tohumu, bitkiyi getirsin toplantıda paylaştırılır isteyenlere... Sevgiler ;) |
Bende de sarı-yeşil renkli süs kabağı tohumu, susak tohumu ve çok miktarda pepino çeliği getireceğim.
|
Bir de isteyen olursa bu sene 46 kg. gelen atlantic giant tohumu getirebilirim.
|
Sevgili Sargin, Ben biletimi aldim.Bizimkilerden ses seda yok...Tabii pazar sabahi,erkenden kalkmak bizim Megakentlerde zor!!!! Ben Leonarditi 2 torba alayim.1torbasini ordaki arkadaslara dagitiriz...Sizlerle tanismayi ve memleketimin yarisi olan Bandirmamizin havasini teneffus etmeyi sabirsizlikla bekliyorum...Her sey gonlunuzce olsun...
|
Gelemeyenler çok şey kaçıracak anlaşıldı ;)
|
Alıntı:
Selam ve sevgilerle. |
Fesleğen ve zıpçıktılara ben şimdiden talibim sayın ayferakşit. Toplatıda görüşmek üzere...
|
Aloevera, maviş ve fare kulağı getiriyorum. Bir de geleneksel kura çekilişimiz için sürpriz bir çiçek.
|
Kesin demiyeyim ama sayın Sındırgılı bir aksilik olmazsa size İstanbuldan katılmayı planlıyorum. Güzel olacak güzel sizlerle tanışmak ve oturup bir lokma ekmeği paylaşmak dünyaya değer.
Ah Sebo ah yaktın beni. Sorarım hesabını bunun haberin olsun. Hele alttan dersin olduğunu bir duyarsam gerisini sen düşün. Burasaya Bandırmaya Bursaya Bandırmayaaaaaaaaaaa Çıkarmaya katılacaklar çabuk olun sonra yüzerek gelirsiniz. Saygılar herkese. |
Ayfer hanım elinizde GDO tişörtlerinden varsa getirebilir misiniz?
|
Güler hanım GDO tişörtü maili bugün geldi bana da .
ben kendi adıma 1 adet alırım. isteyenler için toplu sipariş versek toplantıya kadar elimizde olur . Şahin A. ne güzel olur pepino fidesi sonbaharda aldığım pepino fidem tutmadı:( tüm tohumlardan isterim. |
Kasap.94 sizin tohumlar da çok iyi olur.
ben getirebileceğim kadar getireceğim. Mor biber, fesleğen ve reyhan fidesi oldukça fazla hepimize yeter sanırım. zıpçıktılar biraz az gelebilir ama .. |
Sn.A.Şahin,
Mesajınızda adı geçen Atlantic Giant acaba nedir. Bana bir cins kabak gibi geldi. Toplantıda bizi bilgilendirirsiniz ama dayanamadım. Selamlar... |
GDO tişörtü,
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
umarım doğru bilmişimdir:)) |
1 Eklenti(ler)
A.giant kabağım. Bu sene yarışmada dereceye giremedi. Kopardıktan 20 gün sonra tartabildim (46 kg.)
|
Kabak hak.
Alıntı:
|
Heyyyy bende varım :)
1- Sebahattin Sargın 2- Engin Yüksel 3- Güler 4- Lilium 5- Mete Güney 6- Sagdil 7- kasap.94 8- Ayfer Akşit 9- Erdek 10-giz3m 11-A.Şahin 12-Zelish |
Alıntı:
Sayın A.Şahin A.giant kabağını Bandırmadamı yetiştirdiniz? |
Alıntı:
|
Ben bu sene on kişi zor oluruz derken onu geçtik bile. Hadi bakalım Bandırma sizleri bekliyor, inşallah o gün hava güzel olur.
Sevgiler ;) |
Meteoroloji Genel Müdürlüğü. Hava Tahmin ve Uyarı Birimi. (Türkiye İl ve İlçeleri Hava Durumu Aylık Bildirimler.)
Balıkesir-Bandıma ilçesi: 27.12.2009. Bilgiler; Yükseklik 63 mt. Rüzgar yönü;Güneydoğu Hızı 33, Nem 64-88, Sıcaklık 11-19 Olay; Güneşli ve açık Yani anlayacağınız yazdan kalma bir gün. Yaşadınız. Not: Burayıda okuyunuz. Ekranın üstünden alta doğru bakarak. > Maallesef bulutlu. sıcaklık 17 derece. Dilerim güzel bir hava olur yinede. Üsttekileri ben hayalen yazdım) |
Osman Bey,
Merhaba. Arkadaşlarımızın sizi en iyi şekilde ağırlayacağına eminim. Aramıza hoş geldiniz. |
Sayın A.Şahin
A.giant kabağını Bandırmadamı yetiştirdiniz?[/QUOTE] Evet, bahçemde yetiştirdim. Bu sene işten güçten pek ilgilenemedim ama seneye çok iddaalıyım :rolleyes: |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
1- Sebahattin Sargın 2- Engin Yüksel 3- Güler 4- Lilium 5- Mete Güney 6- Sagdil 7- kasap.94 8- Ayfer Akşit 9- Erdek 10-giz3m 11-A.Şahin 12-Zelish 13-Sındırgılı 14-Osman45 Cumhur bey sizleride kalbimizin bir köşesinde ağırlıyabiliriz, gemi gönderdim daha ne yapayım.:p karadan da iki limuzin gönderiyorum. Eklenti 118393 Eklenti 118394 |
Alıntı:
Vallahi BRAVO. Geçen sene bende balkabağı ekmiştim, bahçemin heryerini kapladılar ama 1 tane 3-4 kiloluk bir kabak vermişti:)) Bahçeniz ne tarafta ? Ben paşakonağındayım. |
Adımızı bir türlü yazdıramadık şu listeye. Ne sındırgılı duydu bizi nede sayfa sahibi. Osman 45 e takılsam yükmü olurum diye düşünür dururum.
Hoş limuzin bekleyecek halımız yokya Cumhur AĞAM gibi. Ah liliyum ah. Tavlayı koltuğunun altına aldın bekliyorsun değilmi? Güzel olacak güzel. |
Bandirmaya bir iki !!!!! Duyan duymayana iletsin !!!! Daha ne diyelim? Kirmizi mumlu davetiye bekliyorsan, bizim gibi bitki delilerinden gelse gelse 3-5 tohum gelir....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025