agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Balıkesir Ekibi Sohbet Toplantısı (27 Aralık 2009 Pazar Yakamoz Kafe) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/18324.htm)

Cumhur Tonba 08-12-2009 21:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 542807)
Süpriziniz bizim için sevindirici olur,

Edirneden tekirdağdan da feribot çalışıyor bandırmaya belki oradan geleceklere de yol göstermiş olalım

Yaşa sen Lilium. Sağol benim canım kardeşim. Benim için Edirneden Feribot kaldırdın ya, ölsemde gam yemem artık. (Arkadaşlar bu feribot benim için özel ve Lilium'un güzel bir şakası)
Biraz evvel Sebahattin Beyle görüştüm. Kızım Nazlıcan okuldaki salıncakta sallanırken zincir kopmuş ve ne yzıkki şu an bileği kırık. 4 gündürdür alçıda. Dün kontrole götürdük. 3 hafta daha alçıda kalacak.
Çok isterdim. Sizlerle buluşmak ve sohbet etmek harikulade olurdu. Üzgünüm. Lütfen iyi eylenin, güzel sohbetler yapın. Hepinize selam ve sevgiler.

Not: Hepinize gelecek iyi dilekler için teşekkürler. Lütfen bu bölümden geçmiş olsun mesajı göndermeyin. Sayın lokosit'e teşekkür ederim. Sayfanız üzüntü ile dolmasın ve gelecek misafirler, güzel buluşma sohbetleri ile dolsun.

lokosit 08-12-2009 21:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi amatör hobici (Mesaj 543095)
Sn. Lokosit,
Cadde cafe nin yeri İş Bankasının deniz tarafı bitişiği.Trafik ışıklarının yanı..

Teşekkürler Engin Bey pek kafe takılamadığımız için bilmiyorum:)) ama adres çok kolaymış.
Ne tarafta oturuyorsunuz?
Ben Paşakonağındayım.

lokosit 08-12-2009 21:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 543188)
Yaşa sen Lilium. Sağol benim canım kardeşim. Benim için Edirneden Feribot kaldırdın ya, ölsemde gam yemem artık. (Arkadaşlar bu feribot benim için özel ve Lilium'un güzel bir şakası)
Biraz evvel Sebahattin Beyle görüştüm. Kızım Nazlıcan okuldaki salıncakta sallanırken zincir kopmuş ve ne yzıkki şu an bileği kırık. 4 gündürdür alçıda. Dün kontrole götürdük. 3 hafta daha alçıda kalacak.
Çok isterdim. Sizlerle buluşmak ve sohbet etmek harikulade olurdu. Üzgünüm. Lütfen iyi eylenin, güzel sohbetler yapın. Hepinize selam ve sevgiler.

:(((
Geçmiş olsun
Acil şifalar dilerim

ayferaksit 09-12-2009 10:56

edremit- gönen-bandırma ulaşım

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bernacyhn (Mesaj 543172)
Merhaba Selahattin Bey, çok üzülerek söylüyorum ki toplantınıza katılamayacağım. Çok isterdim katılmayı ancak balıkesirle bizim aramız 2,5-3 saat. Burada ablamla yaşadığım için tek başıma da izin vermeyeceklerdir gelmeme. Size bol güzel sohbetler, benim için de gülün, eğlenin deyim yerindeyse tadını çıkarın bir araya gelmenin :)

bernacyhn merhaba
balıkesir üzerinden çok uzak kalır.
kış sezonu olduğu için akçay-igönen-bandırma (edremit-ivrindi-balya-gönen-bandırma) üzerinden seferler Gönen' e kadar yapılıyormuş ortalama 2,5- 3 saat edremit-gönen sürüyormuş. 45 dakika da gönen - bandırma.
edremitten sabahları 10:30 da hareket ediyormuş otobüs ücreti 25 YTl ymiş.
Bandırmadan da öğleden sonra 16:15 kamil koç gönene kadar edremitli oto tura yolcu bırakıyor.
Gönenden bandırmaya belediye otobüsleriyle sık sık ulaşım yapılıyor
sabah yola çıksanız saat 13:00 e kadar bandırma da olabilirsiniz belki izin alırsanız sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
rahat ve kısa bir yolculuk yapabilrsiniz yollar oldukça geniş balya- gönen arasında sadece bir kaç km lik yol sebepli tarafında tek şerit ne de olsa dağlık bir bölüm ama manzaraı bahar ve sonbahar da muhteşem oluyor. daha yeni bayramda o yoldan geçtim çok güzeldi.
edremit oto tur telefonları : 3731086
gönen . 7621021

Yasmins 09-12-2009 13:09

Hepinize merhaba diyorum.Toplantıda bende olmak isterdim ama gönlüm sizinle güzel resimler görmek üzere.Toplantılarda okul tatilleri dikkate alınırsa daha iyi olur belki bende ozaman sizlerle tanışma fırsatı bulabilirim.

Lilium 09-12-2009 13:20

Alıntı:

Gönenden bandırmaya belediye otobüsleriyle sık sık ulaşım yapılıyor
Gönenden benimle birlikte gelebilirsin, arabam her ne kadar külüstür olsada o kadar iş görür;)

lokosit 09-12-2009 13:39

Gönen'den Eşkidere'ye giderken bir köyün içinde bir restaurant vardı, adı köy konağı **** konak olsa gerek. Bir dahaki toplantı orada olsun. Vallahi bayıldım:)

cemal.S 09-12-2009 13:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 543188)

Not: Hepinize gelecek iyi dilekler için teşekkürler. Lütfen bu bölümden geçmiş olsun mesajı göndermeyin. Sayın lokosit'e teşekkür ederim. Sayfanız üzüntü ile dolmasın ve gelecek misafirler, güzel buluşma sohbetleri ile dolsun.

Cumhur bey!

İnanın üzüldüm. Kızımızın durumu eminim kısa zamanda düzelir. Benim sayfadanda toplantıdanda az önce haberim oldu. Eminim güzel geçecektir. Artık bizde gönlümüz sizlerle seyreyleriz uzaktan.

Selam olsun herkese.

Anadolu divanesi.

amatör hobici 09-12-2009 15:39

Sn, Lokosit
Bende Pşakent'de oturuyorum . Görüşmek üzere...

erdek 09-12-2009 22:39

)Sebahattin Sargın
2)Engin Yüksel
3)Güler
4)Lilium
5)Mete Güney[/QUOTE]
6)Sagdil
7)kasap.94
8)Ayfer Akşit
9)Erdek

erdek 09-12-2009 22:40

Aranızda olamaktan büyük mutluluk duyacağım. Görüşmek üzere.

giz3m 10-12-2009 10:53

1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m

giz3m 10-12-2009 10:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 543463)
Gönenden benimle birlikte gelebilirsin, arabam her ne kadar külüstür olsada o kadar iş görür;)

Sevgili Lilium bana da yer var mı acaba? :p

Lilium 10-12-2009 11:13

1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m

Tabi ki, nereden almamı söyle yeterli.

Cumhur Tonba 10-12-2009 21:41

1 Eklenti(ler)
Sebahattin Bey,
Buluşma yeriniz burası mı?

Eklenti 117279

amatör hobici 11-12-2009 10:05

Sn, Cumhur Tonba,
Bu resminiz sanırım başka bir yerden alıntı. Toplant yapacağımız cafe nin adı Türkçe CADDE Cafe İşBankası Bandırma Şubesi yanı. Atatürk Caddesi üzeri. Sizide aramızda görmek isteriz .İlginize teşekkürler. Saygı ve selamlar.

lokosit 11-12-2009 13:32

Az önce lokosit ve amatör hobici tarafından ordu caddesinde ön buluşma ve tanışma yapılmıştır.:))
Bandırmadaki arkadaşlarla 27 sini beklemeye gerek yok. 27 sine kadar ufak buluşmalar ve tanışmalar yapılabilir. Ne dersiniz??

Sebahattin Sargın 11-12-2009 16:23

Aslında buda olabilir bu pazar günü akşam üzeri hayal çay bahçesinde buluşmaya ne dersiniz? Ön toplantı yapmış oluruz ;)

A.Şahin 11-12-2009 16:32

Bi işim çıkmazsa ben de gelmeye çalışacağım.
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m
11-A.Şahin

erdek 11-12-2009 21:29

Bir aksilik olmazsa gelmeye çalışırım. Görüşmek üzere...

Cumhur Tonba 12-12-2009 01:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi amatör hobici (Mesaj 544241)
Sn, Cumhur Tonba,
Bu resminiz sanırım başka bir yerden alıntı. Toplant yapacağımız cafe nin adı Türkçe CADDE Cafe İşBankası Bandırma Şubesi yanı. Atatürk Caddesi üzeri. Sizide aramızda görmek isteriz .İlginize teşekkürler. Saygı ve selamlar.

Bu Bandırma Gençlerinin Facebook'ta kurdukları bir grup. Belki, orası olabilir diye düşündüm. Sayın amötör hobici. Ben de sizin bu nazik mesajınıza teşekkür ediyorum. Dilerim çok güzel bir toplantınız olur. Fakat fotoğrafları yüklemeyi lütfen unutmayın.
Hepinize selamlar, saygılar ve sevgiler.

sındırgılı 12-12-2009 21:30

Hadi Gari... Istanbuldakiler...Varmisiniz baskin yapalim?

Sebahattin Sargın 12-12-2009 23:13

Cumgur bey sizin verdiğiniz resim Bandırmada ki başka bir kafeye ait...

Sevgili Sındırgılı;

Bu baskın bizi çok sevindirir ;)

Lilium 14-12-2009 00:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sındırgılı (Mesaj 545339)
Hadi Gari... Istanbuldakiler...Varmisiniz baskin yapalim?

Yok mu? :(

Güler 14-12-2009 07:59

Pazar günü sabah 7.00 de hızlı fery var. İki saatte Bandırma'da.
Dönüş 18.30 yine hızlı fery ile.

Daha erken dönmek isteyenler 15.30 da kalkan deniz otobüsü (ufak olanlar-arabasız) ile de dönebilirler.

sındırgılı 14-12-2009 10:04

Erken demezseniz saat 07.00 deki feribotla arabayla gider,akşamda 18.30 ile döneriz. Arabamda 3 kişilik, hadi sıkışırsak 4 kişilik yer var. Ben moda/kadıköyde oturuyorum,Yenikapı ya gitmek için saat 06.00 da tekerlek dönmeli. Önerisi olan?

Güler 14-12-2009 10:08

Büyük bir ihtimalle ben Manyas'da olacağım için oradan gelmeyi düşünüyorum.
Ama bir sürpriz olursa size katılabilirim.

ayferaksit 14-12-2009 12:18

reyhan, mor biber, fesleğen ve 4-5 zıpçıktı soğanım var toplatıya getirsem isteyen olur mu?

Sebahattin Sargın 14-12-2009 12:28

Hadi kalkıyor kalkıyorr Bandırmaya bir ki bir ki =))

sındırgılı 14-12-2009 21:20

Gelmisken, 2 seneden beri alamadigim leonardit ve sivi gubreleri fabrikasindan almayi planliyorum.Ayrica Selahattin Hocamla gorusup,bulusup bir kac kok frenk uzumu de fena olmaz!!! Sevgili Sargin, sizin burdan istediginiz birseyler varmi?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025