agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Güler'in Bahçesinde mini toplantı (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/15757.htm)

Lilium 09-06-2009 15:58

Yani şimdi içraat yoksa benimkiler geçerli dimi eylems:p

eylems 09-06-2009 16:03

Şimdi ne desem bilmemki. Hanginizden söz alırsam o geçerli. Mandanın etinden ziyade sütü daha cazip geliyor bana.

Cumhur Tonba 09-06-2009 16:05

Söz. Söz. Söz.
Baksanıza sol taraftaki kedinin gözlerine. Size nasıl bakıyor. Neler anlatmak istiyor.

Lilium 09-06-2009 16:08

Kedi bir şey vermez inanma:p

caucasus 09-06-2009 16:10

Yaşadığınız yer tam anlamıyla bir cennet köşesi gibi, elleriniz dert görmesin.
Ben hemen çıkıyorum Lilium ve cumhur yie kılıçları çekmişler, ucu bana da dokunmadan çıkayım sağdan sağdan :)

Benim yolum açık, sizin kılıcınız keskin olsun. :) Şaka şaka.

eylems 09-06-2009 16:17

1 Eklenti(ler)
Ben fotoğrafların devamını ekleyeyim de sonuç her nasılsa halledilir.

Lilium su ile hayli oynadı sonra adaya çıktı dinlenmedi gene su ile oynuyor.

Eklenti 85261

Güler 09-06-2009 16:18

Hani derler ya, " biz hergün yapıyoruz" diye. :p

Sizlerle beraber, kaynarın keyfi de başka oldu. Mine'nin ve eylems'in kahkahaları halâ kulağımda.
Balık pişiren Sabriye hanım bile bizler için Oğuz'a "hanımlar kafayı mı buldular" demiş. Olur olmaz basıyorduk kahkahayı.

Kaynar suyu tam da oradan kaynıyor, öyle geniş ki çapı, belim kadar var..(çerkez kızlarının beli ince olur, benim de bir zamanlar çok inceydi, bu menepoz her ölçümü değiştirdi)
Bütün köy bu suyu evlerinde kullanıyor. İçimi de çok güzel, ve buz gibi.
Kaynadığı yerden direkt olarak, motor ile köy tepesinde yapılan depoya alınıyor oradan da dağıtım yapılıyor.
Ana kaynağın etrafından da sular kaynıyor, kabarcıkları gözle çok rahat görebilirsiniz.
Bütün köyün mesire yeri, kızların-erkeklerin toplantı yeridir bu kaynar başı.
Birkaç senedir, hemen yanına bir alabalık tesisi yapıldı.
Bu yüzden köy halkı artık eskisi gibi oraya inip eğlenemiyor. Ama yakında bulunan termal tesislerinden balık yemeğe sık sık gelenler oluyorsa da yazın ben pek rağbet etmiyorum. Zira tam çeltik tarlalarının yanı, sivrisinek çok oluyor.

eylems 09-06-2009 16:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 441289)
Güler hanım kulağıma gül taktı..;)

Eklenti 85247

Türkan şorayın manyas şubesi:p[/QUOTE]

Çok güzel bir benzetme. Teşekkür ederim. :p :p :p

eylems 09-06-2009 16:22

Güler Hanım, sohbet ve içeriğindeki espriler arka arkaya gelince sürekli kahkaha atıyorduk. Sabriye Hanım'a keşke deseydiniz bu hanımlar burayı görünce içmeden sarhoş oldu diye.:p

eylems 09-06-2009 16:24

2 Eklenti(ler)
Ve enfes yemeklerimiz...

Adalet Yağcı 09-06-2009 16:29

Harikasınız çocuklar(çocuklar Eylems ve Mine oluyorlar)ne güzel bir gün yaşamışsınız, eminim tadı damağınızda kalmıştır, kirazlar, frambuazlar, alabalıklar ve kimbilir daha neler ama illede güller.
Sevgili Güler şu ispirya denen bitkiyi ilk sizde gördüm, bu mevsime kadar açıyor demek, İlkbaharda beyazı açmıştı, şimdi de pembesi, sebzeleriniz çok iyi durumdalar, ben Mayısın yirmisinde dikmiştim daha pek bir gelişme yok.
Her şey çok güzel görünüyor, hepiniz de çok eğlenmişsiniz anlaşılan, en çokda buz gibi suyun içinde gezinmenize imrendim, burası öyle ısındı ki, klimalar çalışıyor artık.
Bu hafta sonu ben de taşınmayı düşünüyorum.

caucasus 09-06-2009 16:34

Yaaaa neden böyle yapıyorsunuz ? Bizleri de düşünün İstanbul'un stresinden, betonundan, pis havasından, işlerden, trafikten bunalıp duruyoruz sizler de sağolun habire fotoğraf ekleyip duruyorsunuz.
Allah'tan iznime 15 gün kaldı yoksa ben buralarda bunalıma girerdim :)

Tek kelimeyle harika yerler. Sakın oralardan dönmeyin derim.

İyi eğlenmişsiniz.

eylems 09-06-2009 16:37

1 Eklenti(ler)
Güler hanım Mine ile bana eli ile su içirdi.

denizakvaryumu 09-06-2009 16:39

Güler Hn. tam cennetliksiniz vallahi :)

Koyu yeşil 09-06-2009 16:39

Ne güzel bir gün geçirmişsiniz. İçinize sinsin, bizlerle de paylaştığınız için teşekkürler.

Lilium 09-06-2009 16:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eylems (Mesaj 441392)

Kutsadı sizi :p

eylems 09-06-2009 16:40

2 Eklenti(ler)
Yemek sonrası çay ise mükemmeldi. Ya patates böreği nasıl görünüyor? Yorumlar sizden...

caucasus 09-06-2009 16:44

Ben yorum bile yapamıyorum. Sadece hayalini kuruyor, tadını düşünüyorum. Hımmmmm

Lilium 09-06-2009 17:27

1 Eklenti(ler)
Ben yüzmeye çalışıyordum

Güler abla gülerken iyi ki suya düşmemişsin

Eklenti 85269

Lilium 09-06-2009 17:29

1 Eklenti(ler)
Bu garibi de suya atmaya çalışıyorlar.

Eklenti 85270

Adalet Yağcı 09-06-2009 18:15

Alıntı:

Sevgili Eylems, güler hanım size el vermiş, bundan sonra siz de artık yeşil parmaksınız :)
Yahu o nebiçim bir börek öyle, aklım kaldı valla, tarifi filan varmıdır, patatesli her şeye bayılırım.
Tarif lütfen, tarif...

Lilium 09-06-2009 18:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 441460)
Sevgili Eylems, güler hanım size el vermiş, bundan sonra siz de artık yeşil parmaksınız :)
Yahu o nebiçim bir börek öyle, aklım kaldı valla, tarifi filan varmıdır, patatesli her şeye bayılırım.
Tarif lütfen, tarif...

Adalet abla o tarifi mine de sordu.

Cevap

Yemek bölümünde var.:p

Güler 09-06-2009 19:34

Fotoğraflara baktıkça o anları yeniden yaşattın bize sevgili eylems, sağol.

Sevgili Lilium, alemsin valla.

kopshtar 09-06-2009 19:42

Güler ablacım; annem patatesli böreğin tarifini soruyor :) Çok güzel görünüyorlar.
Gelip gezemedik bari evde kendimiz yapıp yiyerek avunalım olmaz mı?
Bu arada Eylem alacağın olsun. Neredeyse dünyada cennet yaratmış Güler abla gibi bir melekle beni tanıştırmadın ya.

Mine 09-06-2009 20:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 441507)
Adalet abla o tarifi mine de sordu.

Cevap

Yemek bölümünde var.:p

Kendim olmuşum patates böreği gibi, hala patates böreği derdindeyim:p Ama ne börekti yaa, tok karna 7-8 tene yemişimdir, iyi ki bir de aç değildim:dilli: Bu arada fotoğraflar felaket, derhal incelmeliyim:(:(

Sebahattin Sargın 09-06-2009 21:03

Bu kaynara bende gitmiştim, yaz sıcağında ne güzel oluyordur buz gibi :)

ciceksever70 09-06-2009 21:48

Ben de güllerim ilk yilinda acti diye cocuklar gibi seviniyorum... Güler hanim sizin bahcenizi gezdikce insan kendi coskusundan utaniyor. O güllerin güzelligi insani sürekli bahceye cekiyordur miknatis gibi. Ne güzel günler gecirmissiniz özendim dogrusu. Buralarda komsuluk iliskilerinin neredeyse sifir oldugu düsünülürse...

eylems 09-06-2009 22:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 441460)
Tarif lütfen, tarif...

Tarifini biliyorum. Güler Hanım öğretti. Ama tarifi açıklamak bana düşmez sahibi anlatmalı.;)

günebakan 09-06-2009 22:14

Süper görüntüler çocuklşar gibi eğlenmişsiniz yani. Aranızda olmak istemedim dersem yalan olur:)

Cumhur Tonba 10-06-2009 00:43

çay

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eylems (Mesaj 441396)
Yemek sonrası çay ise mükemmeldi. Ya patates böreği nasıl görünüyor? Yorumlar sizden...

Eylems. O çayı güler abla içmez. Nedenini isterseniz güler Ablama sorun. Siz de anlarsınız. Fakat patates börekleri harika. Ama Liliumdan bize birşey kalmaz.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025