![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sebze bahçesi ve bağ..
Sebzeler çok muntazam dikilmiş bayıldım. Eklenti 85226 Eklenti 85227 Mine, üzüm zamanı da gidelim mi? Baharda kiraz, frambuaz, sarımsak, buz gibi su, kaşarlı balık, üstünede çay, patates böreği. Mideme bişeycikler olmadı. Daha da bişey olmaz sanırım..:p Eklenti 85228 |
2 Eklenti(ler)
Güler Hanım'ın bizi balık yemek için götürdüğü tesisin yanındaki buz gibi kaynayan su. Su aynı zaman da aktığı için hava kabarcıkları pek net çıkmamış. Topraktan sürekli hava kabarcıkları çıkıyordu.
Eklenti 85233 Eklenti 85234 |
1 Eklenti(ler)
Güler Hanım hemen suya girdi. İçimden dedim ki acaba bize eli ile mi balık tutacak? :dilli:
|
2 Eklenti(ler)
Baktım Güler Hanım suya girdi dayanamadım. Ben de suya atladım...
Eklenti 85236 Bir ara suya düşüyordum. (Yalancıktan düşüyormuş gibi poz verdim) Eklenti 85237 |
Eylems dikkat bak alttaki mesajım halen geçerli:p
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Mine İlk başta suya girmeyi istemedi ama sonra da çıkmak istemedi.
Eklenti 85238 Eklenti 85239 Sevgili lilium, nedense sürekli gülümsüyorum :D:D :D :D |
1 Eklenti(ler)
Lilium da dayanamadı sıvadı paçaları. Suya girmeye hazırlanıyor...
|
1 Eklenti(ler)
Lilium çoştuu.... Mine de ince tahtadan yapılmış köprüde akrobasi yapıyor.:p
|
1 Eklenti(ler)
Su öyle soğukki Iyyhhh yapıp titremişim.
|
Bahçeniz bahçe değil cennet... ;)
Elleriniz dert görmesin Güler Hanım. Gezi resimlerini çekenlerin ve güzelim çiçeklenmiş meyveleri çiçekleri çekenlerin de elleri dert görmesin... :) |
Sevgili lilium, rüşvetim nerde? Yoksa Cumhur Bey'in rüşvetlerini kabul edeceğim. ( Cumhur Bey Gönen'den manda sütü sözü aldım siz de neler var? )
|
1 Eklenti(ler)
|
Eylems de fotoroman gibi anlatmış çok daha keyifli olmuş.
Fotoğraflara kuru kuru baktırmayıp anlattığın için teşekkürler. |
Güzel sözler söyleyen diliniz eskimesin. Daha güzellerini yaşamak sizlere de kısmet olsun.
|
Cumhur Bey, rüşvetini sunana kadar bahçedeki fotoğraflardan yükleyeyim. Cumhur Bey gelince sudaki fotoğrafların devamını duruma göre değerlendiririm.:dilli:
|
1 Eklenti(ler)
Mine saksı adamı çok sevdi.
|
Güler hanım bahçeniz gerçekten muhteşem. Ellerinize sağlık.
Eylem sana da fotoroman için teşekkürler işlerin arasında kısa bir gülümseme molası vermiş oldum. |
1 Eklenti(ler)
Su tulumbası da bahçeye ayrı bir hava vermiş. İçindeki ördeklerle bile oynadım.;)
|
2 Eklenti(ler)
Salıncağa da bindik. ( çocuklar gibi çıldırdım orada şaşkınlıktan salıncağın demiri havada kalmış.)
Eklenti 85246 Güler hanım kulağıma gül taktı..;) Eklenti 85247 |
1 Eklenti(ler)
Cumhur birşey veremez manda sütüne razı ol, bak yanındada
Eklenti 85253 |
|
On dakika olmadı. Yatıyordum. Rüyamda lilium telefon etti. Seside kısılmış. Hastamıdır nedir. Bana çabuk bilgisayarı aç, bahçeye gel diyor. Birşeyler anlatıyordu uyandım. Bu yazıyı yazıp mesajlara bakacağım. Ne oldu. Hayırdır inşallah.
|
Bak görüyormusun. Ben uykuda iken neler olmuş. Soğuk sular, kirazlar, tatlılar, balıklar, harika manzaralar. Biz burada sıcaktan yanalım, lilium, Eylems, Mine ve Güler Abla buz gibi sularda bırrr yapsın.
Eylems. Manda sütü neki. Bizde hizmet sonsuz. Yeterki iste. Canın ne isterse. Mandasütü, kaymağı, pastırması, çiçekler için gübresi bu fasıl 1. Akılına ne geliyorsa emrinizdedir. Liliumda amma cimri. Manda sütü ile işi bitirecek. Zaten sesi de kısık kısık geliyordu rüyam da. |
Evet Bay Lilium. Bakalım diğer resimlerde neler var. Bize de biraz meyve falan bıraktınız değilmi? İşin kötüsü sen yakınsın. Çat kapı gidip meyveleri bitirirsin. Ne yapalım. Kalana razı oluruz.
|
Güler abla. Siz nasıl sınız? Dilerim sağlığınız, neşeniz yerindedir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Önemli olan niyet ve düşünce. Hem vaat olduğunu nereden biliyor sun?
Aynı şeyler Mine hanım ve Güler Abla için de geçerli. Seni yazmadım. Zira sana yetiştiremem. Mandayı getirsem belki yeter. |
Benim bir özelliğim var. Yatmadan evvel düşündüğüm rüyayı canlandırıyorum ve uyuyunca rüya devam ediyor. Şimdi yatmaya gidiyorum. Hava çok sıcak. Doğruca o soğuk sularda ve bahçedeyim. Malzemeleri de getiriyorum. Sizide beklerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025