agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Agaclar.net, 5. yıl kutlaması (4 Nisan 2009) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/12347.htm)

Müjgan 05-04-2009 23:43

Benim için yorucu, ama harika bir hafta sonu oldu. Tebdil-i mekandaki hayırın ötesinde bir hayıra gark oldum desem de, yalan olmaz. :p

Güneşli bir günde, deniz kenarında, tekmili birden güzel insanların arasında geçirdiğim bu hafta sonu için, katılan herkese ben de çok teşekkür ediyorum.

malina 06-04-2009 01:19

Evine vardığını öğrenmek için telefon trafiğine gerek kalmadı :)

aysemelike 06-04-2009 08:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner (Mesaj 393731)
Ama, deme şimdi böyle Sevgili Lerdemir, deme, zaten buruldum... :)

Ah, o gemide ben de olsaydım... ( Bu şarkıyı hatırlayan kaldı mı orası da ayrı konu gerçi :)) )

....
uzak denizlere yol alsaydım
kıskanırdı herkes inan bana
yanımda sen de olsaydın

aybala 06-04-2009 09:17

Nihayet şifremi hatırlayıp Todor'un da yardımıyla forumda konu başlığını bulabildim.
Eee ne demişler, "Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin" :)
...
Efendim gittim gördüm, gerçekten güzel insanlarla, güzel sohbetlerle dolu güzel bir gündü. Gün boyu bir şeyleri hatırlamanın keyfini çıkardım.
Masada öyle bir enerji vardı ki Güneş bile kıskanmıştır sanırım. :)
Emeği geçen herkese ayrı ayrı ve çok çok teşekkürler.
Ve tekrar görüşmek üzere sevgiler :)

Not: Evden kaçmış çocuğunu şefkatle bağrına basan agaçlar.net ailesine ayrıca teşekkürler. :)

malina 06-04-2009 12:12

Böyle kaçmaya can kurban :)

"Arazi olduğun" dönem, başka dünyaların kapılarını aralamayla geçmiş... Keyif veren fotoğraflarını arada çaktırmadan izliyordum :)

gcontay 06-04-2009 14:09

Ben grubun en yeni üyelerinden biriyim. Cemboa ikna etmeseydi gelmeyecektim. Tanımadıgım bir sürü insan ve ben.. Siteyi de sadece okuyorum su günlerde , mesajlarımın sayısı 10 bile değilken ,
Onlar kocaman bir aile.. Sitedeki yazısmalardan anladıgım " herkes birbirini gercekte tanıyor , cok eski dostluklar var " Hic kimsenin tanımadıgı biri olarak gidip, ben geldim benimle tanısırmısınız nasıl diyebilirdim ?

İyi ki de gelmişim... Hem de ilk gelenlerdenim, Hüseyin Bey in gülümseyen yüzü ve mis gibi bir deniz kokusu karsıladı bizi Baraka Cafe de ..

Sohbetler hic kesilmeden devam etti. Bense ilgiyle ve merakla bir cok sohbeti dinledim, arada katıldım:D O kadar cok konustum ve öylesine zor ayrıldım ki masadan
( Sohbetimden daralanlar olduysa özür diliyorum:) )
Araba anahtarlarımı ve hesabı ödemeyi unuttugum icin geri döndüm ..
Bir ara lerdemir sen gitmiyormusun diye sordugunu hatırlıyorum..Evde bekleyen bebekler olmasaydı hic ayrılırmıydım oradan :D
Hersey muhtesem di .. Agaclar net ailesi, sohbet , denizin kokusu , pasta nın tadı,
Cok tesekkurler
Gülümseyen yüzleriniz, sıcak sohbetleriniz, ictenliğiniz ve pastanız icin ..
Yakın zamanda tekrar görüşebilmek dileğiyle ..
Nice mutlu yıllara agaclar net ailesi..

Müjgan Yılmaz 06-04-2009 15:07

Sevgili Gcontay
Birseylerini unutan yalnizca sen degildin,
Ki ben herkesin esyalarini bile unutmasinlar diye hatirlatan bayan hafiza ,fotograf makinami unutup geri dondum:)

hassoman 06-04-2009 15:54

Kimse kusura bakmasın, önce Güler Hanım'ın o bitmek tükenmek bilmeyen enerjisinden, coşkusundan söz etmeden duramayacağım... Gelen konuklarının çevresinde fır dolandı desem yeridir... Hangi gruba takıldıysa orada sohbet koyulaştı, oradan kahkahalar yükseldi. İnsan hiç mi yorulmaz, hiç mi yüzünde gülücük donmaz... Gıpta etmemek elde değil...

Sonra sevgili Ferda Ülkümen'in ve Çekirdek'in o içten yakınlığı ne kadar sevecen ve hoştu... Yani ev sahipliği olursa bu kadar olurdu.

İstanbul'un baharını bilen bilir.
Valla adamın yaşına, başına bakmıyor...
Bahar bir yandan, deniz bir yandan, güneş bir yandan; bir de o güzel dostların sevgisi, ilgisi yok mu; vallahi çarpıldım...
Sağolsunlar, varolsunlar...

Güler 06-04-2009 16:20

Yazılanları okuyunca çok mutlu oluyorum.
Sizleri, yakışır şekilde ağarlayamayacağımızı düşünerek panikliyordum.
Emin olun siz dostlar, çok daha iyilerine lâyıksınız.

Sevgili Malina sayesinde bu güzel sitede buluştuk. Ara sıra bir araya gelerek yüzyüze sohbet etmenin de tadına doyum olmuyor.
Gönül isterki bu toplantıları daha sık yapalım, tanımadığız dostlarla da tanışalım, sohbetlerimiz sadece başlıklar altında kalmasın.

Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.

celalsungur 06-04-2009 16:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aysemelike (Mesaj 393940)
....
uzak denizlere yol alsaydım
kıskanırdı herkes inan bana
yanımda sen de olsaydın

Ah o gemide bende olsaydım, açık denizlere yol alsaydım
Vız gelirdi herşey inan bana, yeterki ben sana varsaydım;)

Buket Aknar 06-04-2009 18:57

Herkes o kadar güzel anlatmış ki, imrendim.
Ben de Ağaçlar Net in 5. yılını kutluyorum, hep birlikte nice yıllara, teşekkürler MALİNA.

Güler 06-04-2009 19:04

Sevgili Buket, özledik seni.
Senin kıl kuyruk clematis, yeni bir tomurcuk verdi.

Ziya Soner 06-04-2009 19:15

aranızda olmayı çok istememe rağmen( nedenini malinaya söylemiştim )oldurtamadım.

nice senelere,sevgi ve saygılarımla

aysemelike 06-04-2009 19:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur (Mesaj 394296)
Ah o gemide ben de olsaydım, açık denizlere yol alsaydım
Vız gelirdi herşey inan bana, yeter ki ben sana varsaydım;)

Uydurmuş muyum yani??? Pess bana....:o

lerdemir 06-04-2009 20:04

Öyle olmuş maalesef :)

Güler 06-04-2009 20:52

Doğru söze can kurban........

celalsungur 06-04-2009 21:14

Ben 30 yıldır dinliyorum, o nedenle aklımda daha çok kalmış;)

kuru.umit 06-04-2009 21:44

Gerçekten güzel bir toplantı olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Nice beşli yıllara..

lerdemir 07-04-2009 10:34

Derim ki, yıl dönümlerine bırakmamalı bundan sonra.

Güler 07-04-2009 10:55

Yakışıklı hele sen bir he de, sayın Malina da Ce'ee demiyecekse katılacaksa, bize her gün bayram(!) hemen toplanırız.

İklimsiz 07-04-2009 11:11

Lerdemir, çok merak ediyorum c.tesi akşamını kazasız belasız atlatabildin mi:D

Her toplantı sonrasında olduğu gibi evime en geç ben ulaşabiliyorum ve katılımcı arkadaşlar yetişene kadar bana anlatacak bir şey bırakmıyorlar.

Son derece keyif aldığım, sakin, huzurlu ve kahkaha dolu bahar günü için Güler hanıma ve katılımcı diğer arkadaşlara yürekten teşekkürler.

lerdemir 07-04-2009 11:18

Sevgili Güler,

Buraya yazan katılımcılar da, bir sebeple buluşmaya katılamayıp yazılanları okuyanlar da şimdiden bir sonraki buluşmaya katılmak için can atıyorlardır benden söylemesi.

NOT: Bu arada, mesajımı yazıp yolladıktan sonra farkettim ki, ne de tereddütsüz kabul ederek üstüme alınmışım mesajınızı; bir de cevap vermişim hemencecik :)
Umarım pervasızlık yapıyor olmamışımdır?

Sevgili İklimsiz Güler, :)

Bir miktar gergin geçti akşam haliyle. Kaza bela olmadı da, çektim çocuğu bir kenara, efendi gibi konuştum. Ne de olsa serde ağabeylik var :=)

Diyaloğa Yabancı Kalanlara NOT: Toplandığımız günün akşamında "kızkardeş"imi istemeye geldiler de; konu odur.

Ali H. ALI 07-04-2009 11:32

Yazdiklarinizi okudukca, yollar uzak aramizda okyanuslar olmasa diye dusundum.

Belki 10. yil toplantisina katilabilir ve o toplantida sigara icenleri icmemeleri icin ikna etmiye de calisirim:)

Agaclar.net'in 5. yili kutlu olsun.

Ferda Ülkümen 07-04-2009 11:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 393594)
Ya da biz içenler ayrı yerde kutlarız...

Bundan sonra öyle yapalım en iyisi.

celalsungur 07-04-2009 21:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lerdemir (Mesaj 394756)
Diyaloğa Yabancı Kalanlara NOT: Toplandığımız günün akşamında "kızkardeş"imi istemeye geldiler de; konu odur.

Haber verseydin, tüm aile el atsaydık olaya;)

celalsungur 07-04-2009 21:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ferda Ülkümen (Mesaj 394777)

Sakın haa:mad:

zenfree 07-04-2009 21:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ferda Ülkümen (Mesaj 394777)

Ben de size katılırım.;)

malina 07-04-2009 22:01

Forumdaki zamanının çoğunu kahvede geçiren Ankaralı bir arkadaşın lafı üzerine, İstanbul toplantısını ayarlıyoruz ya, başta ben olmak üzere hepimize helal olsun :)

celalsungur 07-04-2009 23:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Todor (Mesaj 393322)
Aranızda olmayı çok isterdim. :(

Özürünü duydum, harikaydı;)

celalsungur 09-04-2009 20:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 393181)
Malina ile nrkıkmz (ne de zor yazdım) sohbette.

Nur korkmaz olarak düşün, nrkrkmz;)

Güler 09-04-2009 22:02

Öyle düşünüyorum celal, ama yine de yazması zor. Bir de snnsndrgl var, onu da biliyor musun?

nrkrkmz 09-04-2009 22:12

Güler hanımcığım,
Lütfen uğraşmadan Nur yazın olsun bitsin..

Güler 09-04-2009 22:17

Teşekkür ederim, sevgili nrkrkmz....ha haaaa nasıl da yazdım ama :p

hozat 11-04-2009 03:55

Doğum Günün Kutlu Osun Ağaçlar.net

Sevgili Dostlar,
Denizin kokusu ,güneşin rengi,dostluğun tadına vardığınız o gün bizler de şen kahkalarınızı duyar gibi olduk.
hepimiz aynı sevdanın tutkunlarıyız yanınızda değildik ama"gitmesek te ,görmesek te" bu sevda bizim nağ
melerini yolladık hepinize kulaklarınız çınlasın diye.
Butoplantılar daha sık olsun diyenler çoğunlukta olduğuna göre diyorumki..bir sonrakini [merhaba SONBAHAR] diye yapabilir miyiz?
O mevsim de Atatürk Arboretyumun ,da bir renk senfonisi yaşanır,görülmeye değer.
Doğa sevdanız hiç bitmesin.Yürekler hangi güzel şeyler için çarpıyorsa bahar bize onları getirsin.Nice yıllara..

sındırgılı 11-04-2009 09:01

Anlaşılan nik değişikliği yapmak farz oldu.ssndrgl olan nikimi affınıza sığınarak sındırgılı olarak değiştirmek için onayınıza sunuyorum.Her daim yüzünüzden gülümseme eksik olmasın.

malina 11-04-2009 09:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sındırgılı (Mesaj 397751)
Anlaşılan nik değişikliği yapmak farz oldu.ssndrgl olan nikimi affınıza sığınarak sındırgılı olarak değiştirmek için onayınıza sunuyorum.Her daim yüzünüzden gülümseme eksik olmasın.

- Kabul edenler?

- Etmeyenler?

- Oy birliğiyle kabul edilmiştir :)

Güler 11-04-2009 09:21

Cazgırlığım işe yaradı mı ne?

Varan birrrrrr..... snnsndrgl. :p

celalsungur 11-04-2009 10:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 396923)
Öyle düşünüyorum celal, ama yine de yazması zor. Bir de snnsndrgl var, onu da biliyor musun?

Yok onu bulamayacağım;)

celalsungur 13-08-2010 21:28

2 Eklenti(ler)
Dün yine Fenerbahçe Parkında, Barınak Kafedeydim. Kulaklarınızı çınlattım hepinizin.;)

Güler 14-08-2010 21:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur (Mesaj 683332)
Dün yine Fenerbahçe Parkında, Barınak Kafedeydim. Kulaklarınızı çınlattım hepinizin.;)

İnsan bu kadar da hayırsız olabilir mi? Herhalde tek başına değildin ki ben buradayım kimler geliyor diye mesaj atmamışsın.

Böyle bir mesajı görseydim ben gelirdim meselâ. :p

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025