![]() |
Herkese merhaba,
bende sizden son kararı bekliyorum ona göre eşim ve ben izin alacağız bizler cumarteside çalışıyoruz çünkü eğer cumartesi orda olursak cumartesi nerde konaklarız ve ne kadar olur maddiyatıda düşünüp ona göre belkide pazar sabahı size katılabiliriz saygılarımla |
Alıntı:
Konuyu açtığımdan beri arkadaşlar fikir ve düşüncelerinizi yazın diyorum. Ne yapalım bir hafta sonraya veya bir hafta önçeye alalım mı? Bu gün saat 24 de kadar düşünçelerinizi söyleyiniz, Kesin tarih ve Konaklama, buluşma, yerini ve saatini vereceğim. |
Alıntı:
|
Ben her duruma uyarım. Tek geleceğim.
|
19 mayıstan sonra ki hafta olması benim için daha iyi olur arkadaşlar, ama elimden geldiği kadar çoğunluğun kararına uymaya çalışırım...
Sevgiler ;) |
Herkese selamlar işlerin yoğunluğu nedeniyle siteye giremedim. Aşağıya konaklama yapılabilecek otelin ve buluşma yerinin google eart'tan resimlerini ekliyorum. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.
Saygılarımla... http://img93.imageshack.us/img93/2194/yol.jpg http://img1.loadtr.com/k-371625-yol.jpg http://img1.loadtr.com/k-371626-yol2.jpg http://img1.loadtr.com/k-371627-bul.jpg |
Resimlerin bazıları düzgün görünmediği için birde indirebilmeniz için link ekliyorum.
http://rapidshare.com/files/22684666...asoer.rar.html |
Çanakkale Gezisine katılacaklar listesi (17 Mayıs 2009)
Gezi günü 17 Mayıs pazar günü
Arkadaşlardan gelen görüşleri de değerlendirerek, gezi tarihinde bir değişiklik yapılmamıştır. Buluşma yeri: Yalı caddesi eski balıkhane sokak, Donanma Çay bahçesi Saat 09.00 Konaklama Adresi: Piri reis cad. velibey sokak, GÜLEÇ OTEL Konaklamalı gelicek arkadaşlar, bir gün önce veya geziden sonra dinlenebilirler. gerekirse sevgili notülüsü 0 543 809 29 50 den arayıp yardımcı olacaktır. Araçsız gelecek arkadaşlarımızda olduğu için, araçsız gelen arkadaşlarımızı araçlarımıza paylaşacağız, olmazsa kişi sayınına göre minibüs veya otobüs tutarak geziyi topluca yaparız. Tekirdağ tarafından gelecek arkadaşlarımızı cumhur tonba Saat 08.00 kilitbahirde karşılayacaktır. GEZİYE KATILACAKLAR İSİMLERİNİ LİSTEYE kopyala yapıştır yaparak yazsınlar. Güler.............. 2 kişi. araçlı. Konaklamasız Lilium..............5 kişi. araçlı. |
GEZİYE KATILACAKLAR İSİMLERİNİ LİSTEYE kopyala yapıştır yaparak yazsınlar.
Güler.............. 2 kişi. araçlı. Konaklamasız Lilium..............5 kişi. araçlı. Cumhur Tonba..3 kişi. Araçlı |
Ben Uzunköprü-keşan-gelibolu- istikametinden gideceğim. 2 kişi alabilirim. Ya istikametim üzerinde olan. **** İstanbul üzerinden gelebilecek olan .
İlker aybaşında cevap verecek ti. Şu an ne karar verdi bilmiyorum. |
Güler...............2 kişi. araçlı. Konaklamasız Lilium...............5 kişi. araçlı. Cumhur Tonba...3 kişi. Araçlı Beyaz Gece......1 kişi. araçsız |
Alıntı:
|
Güler...............2 kişi. araçlı. Konaklamasız Lilium...............5 kişi. araçlı. Cumhur Tonba...3 kişi. Araçlı Beyaz Gece......1 kişi. araçsız Aliş.................2 kişi araçsız ( ayarlayabilirsek yatılı ayarlayamazsak pazar sabahı size katılabiliriz) |
Donanma çay bahçesi çanakkale garajına çok uzakmı otobüsle gelirsek ona göre bilet almalıyız sanırım beni yönlendirebilirmisiniz.
|
Sevgili aliş otobüslerin servisleri var söylerseniz sizleri istediğiniz adrese bırakabilirler.
|
Güler...............2 kişi. araçlı. Konaklamasız
Lilium...............5 kişi. araçlı. Cumhur Tonba...3 kişi. Araçlı Beyaz Gece......1 kişi. araçsız Aliş.................2 kişi araçsız Sebahattin Sargın... 1 kişi araçsız. Konaklamasız... |
Alıntı:
|
Aynen öyle düşünüyorum sayın tonba,
Seboyu listede görmek sevindirici, hoş geldin sebo, unutulmıycak bir gezi olacağını düşünüyorum. |
Elli-altmış derken kaldı 16 gün.
|
17 Mayıs 2009 gününün programını ana hatlarıyla yazabilir misiniz.
|
Hoşbulduk Sevgili Lilium, derslerimin yoğunluğu ve Bandırmada bilgisayarımın olmaması nedeni ile siteye çok giremiyorum. İnternete girdiğim zamanlarda ise genelde ödevlerim oluyor onlar ile ilgilenmem gerekiyor. O yüzden bu başlığı ihmal ettim, kusura bakmayın...
Bu geziyi düzenlemek için uğraş veren Sevgili Lilium, Sevgili Cumhur Tonba ve Sevgili Notulüsü emeklerinden ve çalışmalarından ötürü can-ı gönülden tebrik ediyorum... Sevgili Liliumun da dediği gibi unutulmayacak bir gezi olacak... Sevgiler ;) |
1 Eklenti(ler)
http://www.canakkalerehberi.org/default.asp?pid=2&lng=1
http://www.360tr.net/17_canakkale/gelibolu/ Bu da çok güzel, Cumhur Bey daha önce koymuş. |
Güler...............2 kişi. Araçlı. Konaklamasız Lilium...............5 kişi. Araçlı. Cumhur Tonba...3 kişi. Araçlı Beyaz Gece......1 kişi. Araçsız Aliş.................2 kişi araçsız ( ayarlayabilirsek yatılı ayarlayamazsak pazar sabahı size katılabiliriz) Eylems............1 kişi. |
Alıntı:
|
http://www.canakkalerehberi.org/default.asp?pid=9&lng=1
Bunlarda bize lazım olabilir. Lilium. Derse iyi çalış. Sana güveniyoruz. Peşini takip edeceğiz. |
Evett. Kaldı 13 gün. Fakat 13 kişi ancak olduk.
|
Neden açaba?
Alıntı:
Öyle ise buyrun gösterelim. Sayın uzman16'nın dediği gibi, çocuklarımıza bunu öğretmeliyiz. http://agaclar.net/forum/showpost.ph...7&postcount=15 Tarihini bilmiyen toplumlar, batmaya da mahkumdur. |
Güler...............2 kişi. Araçlı. Konaklamasız Lilium...............5 kişi. Araçlı. Cumhur Tonba...3 kişi. Araçlı Beyaz Gece......1 kişi. Araçsız Aliş.................2 kişi araçsız ( ayarlayabilirsek yatılı ayarlayamazsak pazar sabahı size katılabiliriz) Eylems............1 kişi. Celal Sungur.....2 kişi (11 Mayıs'ta kesinleşecek ama % 90 geliyoruz)) |
Herkeze günaydın,
garajdan sonra buluşma noktası ne kadar sürer İzmirden ona göre çıkış bileti almak istiyoruz çok erken gidip bilmediğimiz bir yerde öyleee kalmaktansa :) **** geç kalıp sizleri bekletmektense aşağı yukarı bir saatte İzmirden çıkmak istiyoruz.Hoş otobüs saatleride bellidir ya :) neyse yinede belirsizlikten iyidir tahminler :) saygılarımla. |
evet kaldı 11 gün :)
Az kaldı az inşallah güzel olacak güzel (hava yagışlı olmasın...) şu cuma bir gelsede herşey kesinleşse (kendi adıma) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Celal Bey.
İnanın geleceğinizi duyduğum için çok sevindim. % 90 güzel bir rakam. Lilium' a söyleyelim. İzmir'den gelecekler hiç olmazsa saat 10 a kadar beklensin. Ben Kilitbahir'de olacağım. Bu taraftan gelenleri bekliyeceğim. |
Sayın Lilium. Çanakkale'den arabalı vapurlar Eceabat mı yoksa Kilitbahir'emi geçiyor.
Alternatif olarak İzmir tarafından gelenler Arabalı Vapur ile direk karşıyada gelebilir. Bu konuları biraz açıklığa kavuşturabilir misin? Günlerimiz azaldı. Bakın Celal Beyin de bir teklifi var. Tarifelere baktım. Çanakkaleden geçişler Eceabat'a. Yoksa ben orada mı bekleyeyim. Nasıl yapacağız. Acele cevap verir misin? |
Güler...............2 kişi. Araçlı. Konaklamasız Lilium...............5 kişi. Araçlı. Cumhur Tonba...3 kişi. Araçlı Beyaz Gece......1 kişi. Araçsız Aliş.................2 kişi araçsız ( ayarlayabilirsek yatılı ayarlayamazsak pazar sabahı size katılabiliriz) Eylems............1 kişi. Celal Sungur.....2 kişi (11 Mayıs'ta kesinleşecek ama % 90 geliyoruz)) Nazmi KOÇ daha önce belirtiğim gibi sistemde sorun olmazsa 4 kişi katılacağım nasip olursa |
Alıntı:
Telefonla size ulaşamıyorum, Telefonunuz ulaşılmıyor sinyeli veriyor. |
Sayın Notülüs otel fiyatlarını bildirecektiniz.
Biz sizden alacağımız bilgilere göre plan yapıcaz. Şimdiden teşekkürler. Ben çok heyecanlıyım desem gülermisiniz bana :) |
26 Mayıs'a kadar iş nedeniyle çok yoğunum.
Bu beklediğim ancak, henüz belli olan bir durum. 26 Mayıs'tan sonra inşallah sizlere coğrafi bölge olarak ta çok daha yakın olacağım. Bol bol görüşür, hasret gideririz. Güler...............2 kişi. Araçlı. Konaklamasız Lilium...............5 kişi. Araçlı. Cumhur Tonba...3 kişi. Araçlı Beyaz Gece......1 kişi. Araçsız Aliş.................2 kişi araçsız ( ayarlayabilirsek yatılı ayarlayamazsak pazar sabahı size katılabiliriz) Eylems............1 kişi. Nazmi KOÇ daha önce belirtiğim gibi sistemde sorun olmazsa 4 kişi katılacağım nasip olursa |
Sn. Cumhur TONBA;
Şiir için çok teşekkürler. Gezinize katılmayı çok isterdim ama maalesef şu sıralar imkansız. Zaten kızımda henüz buraları ve burada olanları anlayamayacak kadar küçük. Allah can sağlığı verirse daha sonra inşallah. Oradaki şehitlerimizi ve gazilerimizi (onlardan da artık hayatta olan kalmadığını düşünerek) rahmetle anıyor, şahsım adına hepsine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Sizlerede, gezinizin umduğunuz gibi geçmesini temennilerimle diyorum. Selamlar, saygılar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025