![]() |
4 kişilik fotoğrafta Hakkı bey- Ablası ve karşılarında Ülker ve Eşi var herhalde. Sizleri görmek beni çok mutlu etti. Çok cana yakın ve hayat dolu sevecen kişilersiniz.
Artık İzmir yolu şart oldu. Hepinize candan sevgi, saygı ve selamlar. Tekrar dönüp bakacağım. Yeğenlerim İzmir Eşrefpaşada. Herhalde karşılaşırız. Ülker. Bitki haznen bayağı genişlemiş. Allah daha çok versin. Bu ne bolluk. Kıskandım vallahi. |
Arkadaşlar hepimiz orada olup da buluşamadığımıza üzüldüm.
Sevgili Mine 67, ben saat 12.55'de oradaydım. Elimde ağaçlar net'in amblemiyle caminin önünden başlayarak her iki oturma yerinin etrafında masalara da bakarak iki kez dolandım. O arada çiçekçilerin ortasında bakınıyorken sevgili Myberra ile eşi benden önce elimdeki amblemi görüp geldiler. Hemen arkasından Dkp de gelince üç masayı birleştirip otuduk. Ağaçlar.net'in amblemini de masanın üzerine görünecek şekilde yerleştirdik. O arada Marlbman geldi. Günebakan geldi. Epey bir oturduktan sonra Dkp ile birlikte her iki tarafı da tekrar elimde amblem olmak üzere aradık. Fotğraftan çiçekçilerin hemen dibinde oturduğunuz anlaşılıyor. Ama biz bakarken siz orada olsaydınız biz görürdük. Sizi tanımasak da masanın üzerinde çiçekler var. Belki siz daha geç geldiniz:) Keşke sizlerle de tanışabilseydik. Neyse başka bir zaman inşallah. |
Yarım saat kalıp döneriz düşüncesiyle oraya gelmiştim kalktığımızda baktım, 3-4 saat kalmışız :D Mütevazi tavırlarından ve hoş sohbetlerinden dolayı sn. Ülker hn. ve sevgili eşine, çok canayakın ve güleryüzlü sn. Mine hanıma çok teşekkür ederim. İnşallah diğer arkadaşlarımız da çok güzel birgün geçirmişlerdir. Bizim için öyleydi :p
|
Alıntı:
kıskanmayın ne olur, İzmir'e gelin sizin de olur...:p Kaktüsler bendendi, siz gelin yeterki, söz daha fazlası size :D |
Alıntı:
|
Hakkı Bey,Sema Hanım ve Mine Hanım sizlere çook teşekkür ederim.:p
Sayın Cumhur Tomba,kıskanmayın lütfen,"birimiz hepimiz için"...:D Diğer sevgili arkadaşlar,bu durum gösterdi ki, anlaşılan gün ve saatte hepimiz orada olabildiğimize göre,sonraki bir zamanda da çok rahat bir araya gelebiliriz:rolleyes: |
Alıntı:
Nergisler bu hafta çıkmaya başladı, umarım ocak ayının sonlarına doğru bir Karaburun yaparız. Mine Hanım'ın bir seminer organizasyonu da konuşuluyor arkadaşlar arasında bakarsınız orada toplanırız. |
Sevgili arkadaşlar sizleri tanıdığıma sevindim hepiniz bitki delisi olduğunuz gözlerinizden belli ülker hanım hariç çünkü onun gözleri kapalı anlıyamadım:D:D
http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=22537&c=637 |
Arkadaşlar merhaba. İlk kez bir ağaçlar.net toplantısına katıldım. Bir içtenlik, sıcaklık bekliyordum ama bu kadarını açıkçası hiç düşünmemiştim. Ama bitkilere, hayvanlara gönül vermiş insanların başka türlü davranmasını beklemek haksızlık olur diye düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Harika bir öğleden sonra geçirdik. İki masa arkada oturup da rastlaşamadığımız diğer arkadaşlara da selam olsun. Fotoğrafları görünce kaktüslere olan aşkım yeniden depreşti. İnşallah bir dahaki toplantıda benim payıma da bir kaç kaktüs çeliği düşer. Bir dahaki toplantıda hep birlikte olmak dileğiyle.
Sevgi ve saygılarımla. |
Sayın Lilium, bitki delisiyim ama gözü açık değilim galiba:D
|
Alıntı:
|
Mine67 Hanım,söylemeden geçemeyeceğim,bana verdiğiniz kaktüslerin içerisinde leş kaktüsü var ya...onu çocukluğumdan beri arıyordum:rolleyes:
Sayın Malbman,merak etmeyin,gördüğüm kadarıyla Mine Hanım'da kaktüsler bitmez,hepimizi ihya etti sağolsun:D |
Benim içinde sadece beş dakikalık kısa bir görüşmede olsa güzeldi hepinizlede tanıştığıma çok sevindim inşaallah daha uzun sohbetlerimiz olur:)
|
Alıntı:
İnşallah diyelim. Nasip olursa bu sene gelmek farz oldu. 6 ay sonra oğlum da askerden gelecek. Ailecek bir İzmir yapacağız. Kızım nazlıcanda 5nc. sınıfa gidiyor. Akrabalarını merak ediyor. Sevgi ve saygılarımla. |
arkadaşlar uzun zamandır siteyi ziyaret edemedim umarım buluşmayı kaçırmadım
|
Merhaba sayın Mine 67 ,ben İzmirden hulyas. Toplantılarınıza bende katılmak isterim.13Aralıkta toplanabildiniz mi ? Bir daha ki toplantıya inşallah bende katılabilirim.
|
Oooo sayın üyeler,önceki yazıları da okursanız buluşup kaynaştığımızı ve çiçekler paylaştığımız göreceksiniz:rolleyes:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025