agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İzmir toplantısı (13 Aralık 2008) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/11479.htm)

Cumhur Tonba 14-12-2008 01:16

4 kişilik fotoğrafta Hakkı bey- Ablası ve karşılarında Ülker ve Eşi var herhalde. Sizleri görmek beni çok mutlu etti. Çok cana yakın ve hayat dolu sevecen kişilersiniz.
Artık İzmir yolu şart oldu. Hepinize candan sevgi, saygı ve selamlar. Tekrar dönüp bakacağım. Yeğenlerim İzmir Eşrefpaşada. Herhalde karşılaşırız.

Ülker. Bitki haznen bayağı genişlemiş. Allah daha çok versin. Bu ne bolluk. Kıskandım vallahi.

fatmadundar 14-12-2008 08:54

Arkadaşlar hepimiz orada olup da buluşamadığımıza üzüldüm.
Sevgili Mine 67, ben saat 12.55'de oradaydım. Elimde ağaçlar net'in amblemiyle caminin önünden başlayarak her iki oturma yerinin etrafında masalara da bakarak iki kez dolandım. O arada çiçekçilerin ortasında bakınıyorken sevgili Myberra ile eşi benden önce elimdeki amblemi görüp geldiler. Hemen arkasından Dkp de gelince üç masayı birleştirip otuduk. Ağaçlar.net'in amblemini de masanın üzerine görünecek şekilde yerleştirdik. O arada Marlbman geldi. Günebakan geldi. Epey bir oturduktan sonra Dkp ile birlikte her iki tarafı da tekrar elimde amblem olmak üzere aradık.
Fotğraftan çiçekçilerin hemen dibinde oturduğunuz anlaşılıyor. Ama biz bakarken siz orada olsaydınız biz görürdük. Sizi tanımasak da masanın üzerinde çiçekler var. Belki siz daha geç geldiniz:)
Keşke sizlerle de tanışabilseydik. Neyse başka bir zaman inşallah.

Hakkı Şen 14-12-2008 10:17

Yarım saat kalıp döneriz düşüncesiyle oraya gelmiştim kalktığımızda baktım, 3-4 saat kalmışız :D Mütevazi tavırlarından ve hoş sohbetlerinden dolayı sn. Ülker hn. ve sevgili eşine, çok canayakın ve güleryüzlü sn. Mine hanıma çok teşekkür ederim. İnşallah diğer arkadaşlarımız da çok güzel birgün geçirmişlerdir. Bizim için öyleydi :p

Mine 14-12-2008 13:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 329717)
4 kişilik fotoğrafta Hakkı bey- Ablası ve karşılarında Ülker ve Eşi var herhalde. Sizleri görmek beni çok mutlu etti. Çok cana yakın ve hayat dolu sevecen kişilersiniz.
Artık İzmir yolu şart oldu. Hepinize candan sevgi, saygı ve selamlar. Tekrar dönüp bakacağım. Yeğenlerim İzmir Eşrefpaşada. Herhalde karşılaşırız.

Ülker. Bitki haznen bayağı genişlemiş. Allah daha çok versin. Bu ne bolluk. Kıskandım vallahi.

Sayın Cumhur Tonba,
kıskanmayın ne olur,
İzmir'e gelin sizin de olur...:p

Kaktüsler bendendi, siz gelin yeterki, söz daha fazlası size :D

Mine 14-12-2008 13:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatmadundar (Mesaj 329735)
Arkadaşlar hepimiz orada olup da buluşamadığımıza üzüldüm.
Sevgili Mine 67, ben saat 12.55'de oradaydım. Elimde ağaçlar net'in amblemiyle caminin önünden başlayarak her iki oturma yerinin etrafında masalara da bakarak iki kez dolandım. O arada çiçekçilerin ortasında bakınıyorken sevgili Myberra ile eşi benden önce elimdeki amblemi görüp geldiler. Hemen arkasından Dkp de gelince üç masayı birleştirip otuduk. Ağaçlar.net'in amblemini de masanın üzerine görünecek şekilde yerleştirdik. O arada Marlbman geldi. Günebakan geldi. Epey bir oturduktan sonra Dkp ile birlikte her iki tarafı da tekrar elimde amblem olmak üzere aradık.
Fotğraftan çiçekçilerin hemen dibinde oturduğunuz anlaşılıyor. Ama biz bakarken siz orada olsaydınız biz görürdük. Sizi tanımasak da masanın üzerinde çiçekler var. Belki siz daha geç geldiniz:)
Keşke sizlerle de tanışabilseydik. Neyse başka bir zaman inşallah.

Sayın fatmadundar, karşılaşamadığımıza ne kadar üzüldüm anlatamam :( Benim sabahtan Bornova'da acil bir işim çıktı, o yüzden 5 dakika geç kaldım 13.05 de caminin kapısının önündeydim, 20 dakika bekledikten sonra sevgili Ülker ve eşi, ''Mine Hanım?'' diyerek yanıma geldiler :) Yandaki kafeteryaya oturduk ve yanımızdaki çiçeklerimizi masaya yaydık, 10 dakika geçti geçmedi Hakkı Bey ve ablası Sema Hanım geldiler yanımıza :) Ben kendi adıma nefis bir gün geçirdim, saatin nasıl geçtiğini anlamadım, keşke sizlerle de karşılaşabilseydik :( Bu meyanda her şerde bir hayır vardır, diyerek en yakın zamanda hep beraber toplanmayı arz ve talep ediyorum :D:D

Ülker 14-12-2008 22:58

Hakkı Bey,Sema Hanım ve Mine Hanım sizlere çook teşekkür ederim.:p
Sayın Cumhur Tomba,kıskanmayın lütfen,"birimiz hepimiz için"...:D
Diğer sevgili arkadaşlar,bu durum gösterdi ki, anlaşılan gün ve saatte hepimiz orada olabildiğimize göre,sonraki bir zamanda da çok rahat bir araya gelebiliriz:rolleyes:

dkp 14-12-2008 23:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mine67 (Mesaj 329815)
keşke sizlerle de karşılaşabilseydik :( Bu meyanda her şerde bir hayır vardır, diyerek en yakın zamanda hep beraber toplanmayı arz ve talep ediyorum :D:D

Şimdi oldu, özellikle (fotoğraf çekildiğiniz bölüme) baktık, demek ki erken bakmışız ve bir kez bakmışız :D.
Nergisler bu hafta çıkmaya başladı, umarım ocak ayının sonlarına doğru bir Karaburun yaparız.
Mine Hanım'ın bir seminer organizasyonu da konuşuluyor arkadaşlar arasında bakarsınız orada toplanırız.

Lilium 15-12-2008 00:17

Sevgili arkadaşlar sizleri tanıdığıma sevindim hepiniz bitki delisi olduğunuz gözlerinizden belli ülker hanım hariç çünkü onun gözleri kapalı anlıyamadım:D:D
http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=22537&c=637

malbman 15-12-2008 09:42

Arkadaşlar merhaba. İlk kez bir ağaçlar.net toplantısına katıldım. Bir içtenlik, sıcaklık bekliyordum ama bu kadarını açıkçası hiç düşünmemiştim. Ama bitkilere, hayvanlara gönül vermiş insanların başka türlü davranmasını beklemek haksızlık olur diye düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Harika bir öğleden sonra geçirdik. İki masa arkada oturup da rastlaşamadığımız diğer arkadaşlara da selam olsun. Fotoğrafları görünce kaktüslere olan aşkım yeniden depreşti. İnşallah bir dahaki toplantıda benim payıma da bir kaç kaktüs çeliği düşer. Bir dahaki toplantıda hep birlikte olmak dileğiyle.
Sevgi ve saygılarımla.

Ülker 15-12-2008 11:08

Sayın Lilium, bitki delisiyim ama gözü açık değilim galiba:D

Mine 15-12-2008 11:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malbman (Mesaj 330312)
Arkadaşlar merhaba. İlk kez bir ağaçlar.net toplantısına katıldım. Bir içtenlik, sıcaklık bekliyordum ama bu kadarını açıkçası hiç düşünmemiştim. Ama bitkilere, hayvanlara gönül vermiş insanların başka türlü davranmasını beklemek haksızlık olur diye düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Harika bir öğleden sonra geçirdik. İki masa arkada oturup da rastlaşamadığımız diğer arkadaşlara da selam olsun. Fotoğrafları görünce kaktüslere olan aşkım yeniden depreşti. İnşallah bir dahaki toplantıda benim payıma da bir kaç kaktüs çeliği düşer. Bir dahaki toplantıda hep birlikte olmak dileğiyle.
Sevgi ve saygılarımla.

Sn. malbman, biz de çok üzüldük karşılaşamadığımız için, kaktüs konusuna gelirsek içiniz rahat olsun, bende daha çooook var, hepimize yeter yani...:D

Ülker 15-12-2008 12:21

Mine67 Hanım,söylemeden geçemeyeceğim,bana verdiğiniz kaktüslerin içerisinde leş kaktüsü var ya...onu çocukluğumdan beri arıyordum:rolleyes:
Sayın Malbman,merak etmeyin,gördüğüm kadarıyla Mine Hanım'da kaktüsler bitmez,hepimizi ihya etti sağolsun:D

günebakan 15-12-2008 13:47

Benim içinde sadece beş dakikalık kısa bir görüşmede olsa güzeldi hepinizlede tanıştığıma çok sevindim inşaallah daha uzun sohbetlerimiz olur:)

Cumhur Tonba 15-12-2008 16:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mine67 (Mesaj 329809)
Sayın Cumhur Tonba,
kıskanmayın ne olur,
İzmir'e gelin sizin de olur...:D

Sayın Mine67. Ne kkadar da güzel, şiir gibi yazmışsınız.
İnşallah diyelim. Nasip olursa bu sene gelmek farz oldu. 6 ay sonra oğlum da askerden gelecek. Ailecek bir İzmir yapacağız. Kızım nazlıcanda 5nc. sınıfa gidiyor. Akrabalarını merak ediyor.
Sevgi ve saygılarımla.

radika 16-12-2008 00:58

arkadaşlar uzun zamandır siteyi ziyaret edemedim umarım buluşmayı kaçırmadım

hulyas 17-12-2008 09:52

Merhaba sayın Mine 67 ,ben İzmirden hulyas. Toplantılarınıza bende katılmak isterim.13Aralıkta toplanabildiniz mi ? Bir daha ki toplantıya inşallah bende katılabilirim.

Ülker 17-12-2008 11:50

Oooo sayın üyeler,önceki yazıları da okursanız buluşup kaynaştığımızı ve çiçekler paylaştığımız göreceksiniz:rolleyes:

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025