![]() |
Merhaba arkadaşlar tarih uygun düşerse bende aranızda olmayı çok isterim.Hepinizin bayramını kutluyorum Selamlar
|
Alıntı:
|
Sayın malina, alınganlığımın kesinlikle yönetimle bir ilgisi yoktur, zaten minik sitemimde de ''İzmir üyeleri arasında'' diye vurgulamıştım. Bir önceki buluşma çok yeni olduğu için, o toplantıya katılan bazı arkadaşlardan ''Bayram dahilinde olduğu için ve daha yeni toplandığımız için ben de gelmiyorum.'' şeklinde tepki gelince, gelmek isteyen diğer arkadaşlarımızın da bu yazıdan etkilenerek ''hmm, eski ve her toplantıya giden bu üye galiba bu toplanmayı protesto ediyor, öyleyse ben de gitmeyeyim'' şeklinde düşünmemesi, en azından toplantının sebebini ve içeriğini anlaması için yazılmış bir yazıdır. Şayet, amacı dışında yönetimi rahatsız ettiyse özür dilerim...
|
Yapılacak toplantı ayrıntıları hakkında bilgilendirilebilirsek memnun olurum.Selamlar...
|
13.aralık.2008 cumartesi Kemeraltı Hisarönü' nde saat 13:00 de...
Katılacaklar: mine67 ULKER hakkı-izmir günebakan Katılmak isteyen arkadaşlar listeye kendilerini eklesinler lütfen.... |
Alıntı:
Alıntı:
Arası bu kadar yakın iki toplantı yapmanın, kaçınılmaz sonucu bu... Biz zaten kendi aramızda toplanacağız deyip, sonra daha fazla katılım olması önlenmeye çalışılıyor eleştirisi yapmanız doğru değil. |
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen,organize veya önceden planlanan bir toplantı değil,üyelerin tanışma isteğinden dolayı doğaçlama gelişen birşey oldu.Herhangi bir konusu veya içeriği yok,biribirlerimizle tanışmak için bir fırsat daha doğunca, bunu bari kaçırmayalım dedik aslında.Eski,yeni diye bir ayırım mümkün mü? biribirimizle paylaşacağımız ve kazanacağımız çok şey var.;)
|
Sevgili Mine67,sanıyorum Sayın dkp'de kesin katılacaklar arasındaydı,tarih,yer ve saati o belirlemişti ve ayrıca Sayın Fatmadündar ve süheyla'da sorun olmazsa gelirim demiş...
|
Sizi nasıl tanıyacağım??
Arkadaşlar ben yeni üyeyim. Gelebilirsem sizleri nasıl tanıyacağım? :p
|
Sayın Nerkinozturk,Yakmıza beyaz karanfil takacağız...desem de inanmayın şaka:D biz bunu hiç düşünmedik sanırım.:rolleyes:
|
Çok kolay olur. Bugüne kadar hiç bir toplantıda, gelip de bizi tanıyamayan arkadaşımız olmadı.
|
Haklısınız Sayın Memet,Hisarönü'ne gelipte etrafa bakınanlar kesin bizdendir...;)
|
Sanırım ben o güne dek dönmüş olurum, keşke katılabilseydim.
|
Sahi...Birbirimizi nasıl tanıyacağız :D
|
Sevgili Mine67,telefon icad olundu,sorun çözüldü.:D
Çok zorlanacağımızı sanmıyorum,gelebilecek herkes etrafa bakınarak ben burdayım izlenimi oluşturacaktır,ne dersiniz..?:rolleyes: |
Haklısınız sevgili Ülker Hanımcığım :) Ama yine de, ne olur ne olmaz diye, ben caminin kapısının önünde, siyah diz üstü hizasında deri ceketim ve kızıl saçlarımla 00:45 de hazır ve nazır olacağım :D
|
Çok üzülerek aranıza katılamayacağım galiba çünkü misafirlerim olacak onları bırakmam mümkün değil inşallah birdahaki sefere :(
|
Alıntı:
sevgilerimle.. |
Beyaz karanfiller yakaya :))
Birbirimizi tanırız diyoruz da, sanki hisarönünü bilmiyor gisiniz sevgili arkadaşlar.;) Orası inanılmaz kalabalık bir yer. Belki eski üyeler birbirini bilir ama biz yeni yetmeler sizi tanıyamayabiliriz. :cool:
Selamlar, Not: Haftaya Eskişehir orman fidanlığından 10 adet sedir fidanı alacağım gibi. Ya da aracıma kaç adet sığarsa... İsteyen olursa haber versin... Erkin |
Ağaçlar anasayfanın bir çıktısını alın. Masaya koyun. Bayciğit kafede oturun. Garsona da söyleyin ağaçlar üyesiyiz diye. Bilemeyen garsona sorar.
|
Biz masaya bir küçük saksı canlı çiçek koyup, sizi bu şekilde beklesek olur mu? bir ağaçlarnet çıktısını da önümüzde bulundururuz...Garsonu da haberdar ederiz,Hisar Cami'si girişinin sol tarafındaki çay bahçesinde bekleriz,görünür yerdedir,sıkıntı olmaz sanıyorum.Biz eşimle sizi bekliyor olacağız:rolleyes:
|
Selam ben de kızkardeşimle geliyorum:)
|
Sizleri bekliyor olacağız.;)
|
Bakarsınız o gün ben de orada olabilirim.
|
Eminim orada olacaksınız Sayın Cumhur Tomba,;)
|
Alıntı:
Az önce hayretler içinde aşağıdaki mesajı okudum. Hatta birkaç kez okudum. Alıntı:
|
Gerçekten üzüldüyseniz ben de üzüldüm :( Gelemiyorum yerine gelmiyorum kelimesi bana biraz sert göründü, belki de, sizi çok fazla önemsediğim için(sitedeki varlığınız ve faaliyetleriniz açısından) alınganlık etmiş olabilirim, normalde mecbur olmadıkça tartışmayan, uyumlu bir insanımdır ama takdir edersiniz ki hatasız kul olmaz, yineliyorum; üzdüysem üzüldüm...
|
Merhabalar !
Benim tanıdığım İzmirliler birbirlrini hiç ama hiç üzmezler. Yok öyle bir şey. Hadi hep beraber gülün bakıyım............. Sizi sizi sizi. Katılacak tüm arkadaşları kutluyorum. Bir sonrasında birikte olunur. Eskiler yenilermi ne o öyle. Peki ortadakiler olarak bizleri ne yapacaksınız? Merak ettim....................Şaka şaka. |
Hepimizin hataları olabilir,bir de yazılarda mimik ifadelerinin hissedilememesi bazı satırları sertleştirebilir.Bence siteyi ayakta tutup,çizgisini korudukça daha pek çok defa biribirimizle tanışıp önyargılarımızdan kurtulma şansımız olacak.Bu konuyu kapatalım ne dersiniz?:rolleyes:
|
İstemeden de olsa bazen yazılı iletişim yanlış anlaşılabiliyorlar. Evet, konu kapansın ve tüm doğa dostları birlikteliğe devam etsin. Herkese iyi bayramlar iyi günler dilerim... :)
|
İzmirliler...! Nerelerdesiniz yarın için durum ne....?
|
Hakkı Bey, en azından ben ve size ayırdığım zıpçıktılar orada olacağız :D Size bol çeşitli kaktüs yavrusu da getireceğim, umarım sizdeki çeşitlerden değillerdir...
|
Ben de mutlaka orada olacağım. İnşallah diğer arkadaşlardan da gelen olur birbirimizi tanımış oluruz.
|
Saygıdeğer arkadaşlarımız; malbman, günebakan, mymuberra ve eşi, fatmadundar,ben ve oğlum, oradaydık.
Fatma Hanım, Muberra Hanım ve eşi ile zaten tanışıyorduk,malbman eski mesai arkadaşım çıktı (dünya ne kadar küçük):D, günebakan ile yeni tanıştık.Dostlar ile güzel bir gün geçirdik.Tekrar görüşmek üzere. |
Beş dakikalık bir sohbette olsa güzeldi benim içinde keşke diğer arkadaşlarlada sohbet edebilseydik ama kısmet başka sefere inşallah:)
|
Sayın Dkp,biz de oradaydık ve şimdi geldik,çok uzun bir süre orada kaldık,Hakkı Bey ve ablası,Mine67,ben ve eşim oradaydık,pek çok bitki paylaşımında bulunup bolca sohbet ettik.Sizlerin geleceğinden emindik diyebilirim uzunca bir süre gözlerimiz sizleri aradı.Küçücük yerde birbirimizi görememişiz,üzüldüm şimdi:(
|
Biraz dinlenip,neşeyle getirdiğimiz bitkileri dikmeye başlayacağım.Gelirken yetmeyeceğini düşünerek toprak ve saksılar aldık.Sizler için de dikeceğim,bir daha toplandığımızda paylaşacak çok çiçeğimiz olacak.(bugün paylaştığımız bitkilerin fotoğraflarını da çekip foruma ekleyeceğim)
Karşılaşamasak da geldiğinize ve orada olduğunuza çok sevindim.:rolleyes: |
5 Eklenti(ler)
Bugün yeni dostlar ve yeni bitkiler edinmenin sevinciyle ne yazacağımı bilemiyorum,kusurum olursa affedin.
Çiçeklerimi şimdi diktim ama pek tatmin olamadım,hepsi arajman olmak zorunda kaldı,toprağım ve saksılarım yetmediğinden dolayı bir saksıyı pek çok çiçek paylaştı,yarın bana Kipa yolları göründü...:p bugün sahip olduğum çiçeklerin birkaç resmini çektim,umarım anlaşılabilir olmuştur. |
Bu çok neşeli toplantı için sevgili Ülker'e, bütün ısrarlarımıza rağmen zorrrla!!! hesabı ödeyen sayın eşine, bizi barış çiçeği sahibi yapan güler yüzlü Hakkı Bey'e, hayatımda tanıdığım en hoşsohbet insanlardan biri olan ablası Sema Hanım'a çok teşekkür ederim.
Anı dağarcığıma nefis bir gün eklediniz....Aşağıdakiler de sohbetten ve gülmekten fırsat bulup çekebildiğim iki kare fotoğraf :D http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=22537&c=637 http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=22535&c=637 |
Biribirini tanımayan insanlar bu kadar ortak nokta bulup bu kadar çok konuşsun,ne söyleyebilirim,çok güzel bir gündü,hepinize teşekkür ederim.
Keşke diğer arkadaşlarla da karşılaşabilseydik,geldiklerini bilseydik,onları da tanıyıp sohbet edebilseydik,(Bu da bizim acemilik anılarımıza eklensin artık):D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025