![]() |
15-19 Ekim 2008 Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı
Yalova'da Her yıl düzenlenen Süs Bitkileri İhtisas Fuarı 15-19 Ekim 2008 Tarihinde gerçekleşecektir.
Tanıtım Kataloğuna http://www.yalovaflowerfair.com/index.html linkinden ulaşabilirsiniz. Arkadaşlar,üyesi olduğum Fidan İstanbul firmasından gelen mesajdır. Benim katılmam çok zor ihtimal.Yakın olup da ilgilenecek arkadaşların dikkatine.. |
Online davetiye için
http://www.yalovaflowerfair.com/online_davetiye.html |
Temmuz ayında ilan asmışlardı fuar alanına. Yalova'lı üreticiler emin değildi fuarın gerçekleşeceğinden. Tarihine de sevgi gösterisi ile yaklaşmadılar. Nisan ayı onlar için daha uygun oluyormuş. Ama ters birşey olmazsa kesinlikle gideceğim bu sene fuara.
|
Bu fuara bende gitmeyi çok istiyorum, eğer o tarihte uygun olursam gelmeyi çok isterim. Siteden bir ekip ile gidemezmiyiz acaba ne dersiniz?
Sevgiler ;) |
Sebo ben sana katılırım..
|
Ben de gelmek isterim:))
|
Cemo süper olur..Aynı hafta sonu Batı Karadeniz gezisi var. Nasıl ortalarız dersin?Hafta arası mı yapalım? Ben ders çıkışı geçebilirim Kartal'dan Yalova'ya..Sebo bize eşlik etmek ister mi?
|
Ayın 15'inde başlıyor, ben bir yerleşeyim Bandırmaya kendimi ayarlıyım. Ozman ortak bir tarih belirleriz...
|
Tamam Sebo..O zaman senden haber bekleyelim mi?
Aynı hafta sonu Karadeniz gezisi de var..Ayarlarsak harika olur.. |
Yalovalı üyelerimizden neden ses çıkmıyor? Bizlere eşlik edeceksiniz, ev sahipiliği yapacaksınız değil mi?
Sevgiler ;) |
Yalovada yaşayan birisi olarak şu anda çok utandım. Ama olsun haberin eskisi yenisi olmaz. Burdan söz veriyorum bende sizleri Yalovada krallar gibi ağırlamaya çalışırım. Ah Sebo ah ! insan bir telefonla veya özelden haber vermezmi.
Lonicera teşekkürler bizim yapacağımızı siz yapmışsınız sağ olun var olun. Bu İzmir cennetine ve yaşayanlarına hep hayran olmuşumdur. Sağ olun. Tüm ağaçlar net ailesi davetlidir. Saygıyla. |
Eeee CemalS yi ve Seboyu kaptığımız gibi, doğruuu Safanbolu:))
Uzman16 sizi de alalım Safranbolu ya, ne dersiniz:p |
Arkadaşlar, bize cuma uyar ancak. Akabinde Safranbolu toplantımız var.
Cuma biz Yalova'ya gelelim. Akşam, bize katılmak isteyen arkadaşlarla, Ereğli'ye dönelim.(benim misafirim olun) C.tesi sabah erkenden Amasra'ya geçelim. Amasra da, bir gece öğretmenevinde konaklayalım. Pazar sabah Safranbolu'ya geçelim. Toplantıya katlılalım derim ben. Ne dersiniz? |
Yalova fuarına gelecek arkadaşları bekleriz.
Ayrıca aynı tarihte, Bursa tarım fuarı var diye biliyorum. Tarımla uğraşan **** ilgilenen arkadaşlara duyurulur.:) |
Peess diyorum:) bu ne hepsi bir araya geldi:)
|
Üst üste geldi bence iyi oldu.:)
|
Tabii biz mekik dokuyalım:)) Yalova, Ereğli, Amasra, Safranbolu.
İyi mi:)) PEKİ:) |
Alıntı:
|
Selamlar bu bilgiyi ulaştıran arkadaşa , teşekkürler . Yalovada oturan arkadaşa da, teşekkürler.))))
|
Arkadaşlar bende iş durumuna göre gelmeye çalışıcağım.
|
Bütün sitedeki arkadaşları her zamanki gibi bekliyoruz, tarihi sizler kararlaştırın.
|
Arkadaşlar, fuarda toplanmak için sanıyorum 18 Ekim cumartesi ve 19 Ekim pazar günleri en uygun zamanlar. Gelmek isteyen arkadaşlar, hangi tarihler uygun yazarsanız tarihi ona göre ayarlayalım.
|
Girişte bilet için para ödemek zorunda kalmamak için, online davetiye almayı ihmal etmeyin.
|
Bende gelmek istiyorum. Fakat online davetiye için en başta firma iştigali diyor oraya ne yazacağım? Ya da bileti nasıl ayarlayacağız?
|
Yalova ve Safranbolu gezileri çakışıyor sayın eylems, farkındamısınız?
Safranbolu gezisinin yoğunluğu karşısında ben Yalova ya gelme taraftarıyım. |
Önce Yalova ya gelip , cuma günü, c.tesi Amasra ya ve Safranbolu ya geçmeyi Planlıyorum ben:)
İkisinden de vazgecemeyeceğim çünkü. Maraton gibi olacak ama:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şimdi o sayfayı açtım yalnız burada görevi yazıyor.;) Oraya ne yazdınız? |
Ben şimdilik on line davetiye müracaatımı yaptım. O günlerde bir aksilik olmazsa geleceğim.
|
Alıntı:
|
Merhabalar!
Bu gün fuar alanında stant açacak bir arkadaşımla telefonla görüştüm. Bayramlaştık ve açacağı sıtandında önceki yıl olduğu gibi sınırlı sayıdada olsa yetiştirdiğimiz bitkilerden bizde sergileyeceğiz. Bir aksilik olmazsa eşim ile birlikte fuar süresince orda olacağız. Böylece gelen arkadaşlarımızı ağırlayacağımız bir yerimiz olacak gibi gözüküyor. Hepinizi bekliyoruz. Saygıyla. |
Yalova süs bitkileri ihtisas fuarı
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim.
15-19 ekimde YALOVA SÜS BİTKİLERİ İHTİSAS FUARI varmış. Bu fuar herkese açık mı? Fuarda bitki satışı yapılıyor mu? |
Fuar Davetiyesi
Değerli Arkadaşlarımız,
Andre Briant Firması 1963 yılından beri tüm süs bitkilerinin fidelerini üreten bir firmadır. Aşı, Çelik, Doku Kültürü ve Tohumdan üretim yöntemleri ile çok çeşitli türlerde yılda 20 milyon bitki fidesini 400 hektarlık tesislerinde profesyoneller için üretir. Laboratuarlarında denemeler yaparak her yıl yeni varyete ve türler geliştirir. Türkiye’de de 2 yıllık çalışma sonucu; fidancılar, yurtdışından büyük fidanlar ithal etmek yerine; bu fidanların küçük fidelerini alıp alanlarında yetiştirmeye başlamışlardır. Her yıl yeni arazilerde fidan yetiştiriciliğine devam etmektedirler. Firmamız bu yıl satış müdürü Alain OBRIOT ve Numune bitkileri ile YALOVA SÜS BİTKİLERİ İHTİSAS FUARI’a katılacaktır. Sizleri de ürünlerimizi görmek ve tanışmak amacıyla hemen girişteki fuar standımıza davet ediyoruz. Davetiyenizi ücretsiz olarak aşağıdaki adresten temin edebilirsiniz. Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı Tarih: 15–19 Ekim 2008 Yer: Yalova Fuarı-Yalova Andre Briant JP adına; Yusuf Evren DOĞAN Peyzaj Mimarı +90 546 833 9009 http://www.andre-briant.fr/ Fide Listesine Buradan Ulaşabilirsiniz Türkiye Acentası: DOĞA Peyzaj Gıda Tarımsal Ür.Uyg.İth.İhr.İnş.Taah.Ltd.Şti. |
Teşekkürler Sayın Peyzajist. Fuarda görüşmek dileği ile.:)
|
Fuarda bitki satışı yapılıyor mu? Yoksa sadece sergileniyor mu?
|
Alıntı:
Sayın Kaju ! Bizim bir yıl katılma şansımız oldu. Bu yılki uygulamayayı bilmiyorum. Geçen yılkinde satış yapılıyordu. Saygıyla. |
Ben de gelmek istiyorum, online daveyitiye geldi, offfff...Yalova çoook uzak :(
Katılan arkadaşlar, lütfen bol bol fotograf çekin, onlarla idare ederiz artık. |
Son soru :) Fuar alanı nerede?
|
Alıntı:
Bekleriz efendim özel davetlimsiniz. Buyrun. Yalova o kadarda uzak değil fırsatı değerlendirin derim. Hatta Bursadaki tarım fuarınada bir iki arkadaş araba ile gidip dönmeyi düşünüyoruz orayıda gezmiş olurdunuz diye düşündüm bir an. Tabii karar sizin. Sevgili kaju ! Daha önce geldinizmi bilmiyorum. Fuar yine Orman işletmenin yanına kurulacak diye biliyorum. Atatürk alberatumun duvarının karşısındaki alan. Hoş orda Alberatumda kalmadı ya neyse. Veya şöyle tarif etsek daha iyi olur. Yalova Öğretmen evine giderken yolun deniz tarafı değil kara tarafı. Fatih caddesi sonunda bir alan. Umarım faydalı olmuşumdur. Saygıyla. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025