![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Teşekkür ederiz.Keşke gelebilseydiniz de siz çekseydiniz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-08-2008
|
Merhaba Arkadaşlar.hepinizden çok ama çok özür diliyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sevgili Eda06 , Başınız sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versin. Sağlık olsun başka sefere inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar ! Eda 06 başınız sağ olsun. Allah geride kalanlarına sabırlar versin. Toplantıya katılamadım diye sakın üzülmeyin bence. Daha çok toplantılar olacağını ümit ediyorum. Diğerlerine katılmaya çalışırız hep beraber uygun olanlarımız. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Karadeniz'liler Kendim gidecekmişim gibi heyecan yapmaya başladı. Güle güle gidin. Tanışın, görüşün, konuşun. Ağaçlar.net ailesi olarak birimizin tanıdığı, diğerininde tanıdığı olur. Dönünce bizede anlatın. Hepnize saygı ve sevgiler. Eda 06. Başınız sağ olsun. Üzüntülerinizi paylaşıyoruz. Düzenleyen Cumhur Tonba : 11-10-2008 saat 23:40 Neden: Eksik tamamlama. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-09-2008
|
Başınız Sağolsun Eda06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Moderatör
|
Sevgili cemo, Cumartesi gecesi için rezervasyon yaptırmayı düşündüğünüz Çamlıca konağı hakkında biraz bilgi alabilir miyiz? Biz de, gurubumuz nerede kalıyorlarsa orada kalmayı tercih ederiz, maksat bir arada olmak. 1- Ben ve eşim, (sanırım sevgili Habibe de bizle geleceği için onay verir, ama yine de sormakta fayda var.) Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
rezervasyonu okeyleyenlerin listesi 1- Gülşen, kızı ve arkadaşı 2-Günüm ve oğlu 3-Sebo 4-Habibe 5-Eylems 6-Cemo 7-Güler hanım ve eşi 8-Zenfree (2kişi) Toplam 13 kişi, başka katılmak isteyen olursa adını listeye eklleyebilir. Yarın, rezervasyon için görüşme yapacağız. Sevgiler Düzenleyen cemo : 12-10-2008 saat 20:19 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
sevgili Eda06 başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin. Dostlar içim gidiyor toplantıya katılabilmek için ama yalovaya kadar ancak gidebileceğiz. Olsun gönlümüz sizinle ayrıca yalova ya fuara gelen arkadaşlarla da görüşmeyi umut ediyoruz. Sizin de fotoğraflarınızı döet gözle bekliyoruz. Sağlıkla kalın.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2008
|
SEvgili dostlar biraz önce cemo aradı ve 14 kişilik rezervasyon yaptırdı. Size kısaca bilgi vermek istiyorum anladığım kadarıyla gelişler toplu değil bize ulaşabilmeniz için telefon numaramız 0370 712 19 84 // 0 533 418 79 74 den ben Özlem Özen ulaşabilirsiniz. Sİzlere kolay yol tarifinde bulunmak istiyorum Otobüsle gelicek dostlarımız lütfen terminalden şehir içine ücretsiz servisleri kullansınlar daha sonra için isterseniz bağlar dolmuşuna binebilirsiniz kişi başı 900 kuruş ama indikten sonra 600 metre orman manzaralı bir yürüyüş mesafemiz var bize ulaşın **** taksi kullanabilrisiniz bu da size yaklaşık olarak 10-13 ytl arasında tutuyor anlaşmalı bir taksicimiz var telefonunu belirtmek isterim Hakan bey 0 542 235 61 39 toplantı için giderken ise size minübüs **** büyük 9 kişilik araç Celal bey telefonu 0535 963 12 67 yardım alabilriiz. Bizim oda + kahvaltı ağaçlar nete yani siz dostlarımıza verdiğimiz fiyat 25.00 ytldir. Eğer akşam yemeği almak isterseniz size Tarhana çorbası+ etli yaprak sarması+ tavuk pilav gibi seçenekler sunabilriz buda 10.00 ytldir. Sadece haber vermek istedim lütfen yanlış anlaşılmasın. Bütün bunların dışında Safranbolu şehir merkezine geldiğinizde Bağlara çıkacaksınız Safranbolu Mencilis Mağara yolu üzerindeyiz Ana yol üzerinde fakat çarşı ile aramızda 5 km mesafe var en yakın yerleşim merkezi 400 metre ve Subay lojmanları bulunmaktadır. Sormak istedğiniz soruları tlf açarsanız yine belirtiyim 0 370 712 19 84 0 533 418 79 74 Birlikte bir program yapabilrisek sizlere rehberlik konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Daha öncede belirttiğim gibi sadece gönüllü olarak. Görüşmek üzere Sevgilerle Safranbolu Çamlıca Konağı Özlem Özen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar ben kızımla Fahri Yardımcı Bey'in tur otobüsüyle gelmeye karar verdim. Araç hareket yer ve saatleri cuma akşamı Alıntı:
Ferda Hanım siz de gelin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zenfree, Sizin geldiğiniz araçla başka arkadaşlar da gelmek isteyebilir. Fahri Bey'e nasıl ulaşıp, yer ayırtabilirler daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz. Ayrıca Yalova da fuara katılan arkadaşlar da İzmit'ten bu araca katılabilirler mi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Ağaç Dostu
|
Elbette. Aşağıya alınıladım. Alıntı:
Kahvaltı kısmı çok cazip. ![]() Kurşun döktürme kısımı ise heyecanlı ve eğlenceli görünüyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Sevgili dostlar,bir karışıklık olmasın diye tekrar soruyorum.(Yukarıdaki yazıları kontrol edin) Fahri Yardımcı dostumuzun organizasyonunda Sunset de kalınacağı belirtilmiş.Fakat Cemo da Safranbolu Çamlıca Konağında yer ayırtmış.Ayrıca fiat belirtilmemiş. Bence bütün bunları toparlayıp tekrar yayınlamalısınız.Sonra oralarda başınız ağrımasın kırgınlıklar olmasın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Leventoğlu, Safranbolu arkadaşımız oda kahvaltı fiyatı olarak 25 ytl diye fiyat açıklaması yaptı daha önceki mesajında. Sanırım sevgili zenfree turla gelip bizimle kalacak. Ben bu şekilde anladım. Farklı bir durum söz konusu ise rezervasyon düzeltilir. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sadece Safranbolu'ya gidiş için Fahri Bey'lerin aracını kullanacağız. Terminale gitmek olmadığı için daha rahat. Cumartesi erken saatlerde orada oluruz. Cemo rezervasyonu yaptırdı. Güler Hanımlarla birlikte aynı yerde kalacağız. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
Maildeki telefon nosu hatalı 05333985177 olacak arkadaşlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|