Elbette. Aşağıya alınıladım.
Alıntı:
Sevgili arkadaşlar 18 19 ekim tarihlerinde malum amasra taraflarındayız. Cuma gecesi istanbul dan hareket edeceğiz. Sabah 7 gibi safranbolu çevrikköprü tesislerine varıyoruz . mükemmel bir kahvaltı yapıyoruz. Sadece bu kahvaltı için bile bu tura katılınır desem bilenler bana mutlaka hak verecektirki. Bu da gezi keyfi organizasyon kalite farkıdır. sadece ve sadece.
Aynı gun oğlen saatlerine kadar safranboluyu bitiriyor fazla kalabalığa karışmadan yorukkoye geçiyor orayı geziyor kurşun dokturuyoruz. ozellikle bana bu ara ustumde goz var herhalde. akabinde nefis manzaralı bir yolda Bartın a doğru hareket ediyoruz.
ama bartına varmadan yolu 10 km uzatıyor ve nefis bir yoldan ulukayaya doğru direksiyon çeviriyoruz. ve sper güzellikte ulukaya şelalesini geziyor fotoğrafını çekiyoruz. sonra inkuma geçiyoruz. İnkumsunset otele yerleşiyoruz otelimiz güzel webdeb kontrol edebilirsiniz. Bir ihtimal bu sefer değişiklik yapıp balık için akşamdan amasraya geçebiliriz. gece eğlence muzik yemek vs. sabah bakacak aşıklar tepesi tavşan adası kalesi çekiciler çarsını muzesini gezip balığımızı ve meşhur amasra salatamız yiyor pazar oğleden sonra 4 gibi yola çıkıyoruz. gece 10 gibi istanbuldayız.
Araç hareket yer ve saatleri
23:30 İncirli Boyner Mağazası onu
24:00 Beşiktaş eski tansaş önü,
00:15 Kadıkoy evlendirme
00:30 göztepe sapağı
00:35 Yeni sahra
00:40 Kozyatağı
00:50 bostancı sapağı ve e-5 üzeri
bilgi için mail atabilir veya 05333965177 nolu telefondan arayabilirsiniz. akşam hava serin olabilir uzerinize yağmurluk mont almayı unutmayınız hava guneşli olursa deniz turu tekne keyfide yaparız.
ayrıca bu hafta sonu gideceğimiz kungul dağı parkuruda keyifli ve çok güzel kaçırmayınız. Ancak amasra turunu mutlak tavsiye ederim
Sevgiler
Fahri YARDIMCI
|
Kahvaltı kısmı çok cazip.
Kurşun döktürme kısımı ise heyecanlı ve eğlenceli görünüyor.

)