![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#91 | |
Kaybettik...
|
Alıntı:
![]() Aslında hoca dünden razı bare kabuk yosun toplamıya bir bahane daha eklenmiş olur. Kesin olmamakla beraber ben zaten katılmıya niyetliydim. Umarım tarih ve yer uygun olur ve de bir başka manim girmez araya... ![]() Zaten bulunduğum yer itibarı ile karadenizin oldukça da batısında sayılırım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Hocam bekleriz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zenfree inşallah katılırsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-09-2008
|
[Fakat birde şu durum var, bizim yumurcaklar bazen sıkılabiliyorlar toplantılarda. Daha önce ki toplantılardan olan tecrübem ile bunu söylüyorum, bu durumuda göz önünde bulundurmanız iyi olacaktır sanırım....] Daha önceki mesajlarınızda size Sebo denilmesini tercih ettiğinizi okumuştum. Benim de Yeni Üye olmuş biri olarak size Sebo dememi umarım laubalilik olarak kabul etmezsiniz sayın Sebahattin Sargın. Öncelikle uyarınız için teşekkür ederim. Yaşınız küçük olmasına rağmen çok doğru bir tespit yapmışsınız. Gerçekten de bu tarz toplantılarda, hele de onların oynayacağı arkadaşları yoksa, çocuklar çok sıkılıyor ve çevrelerini de sıkmak için ellerinden geleni ardlarına bırakmıyorlar. Tabi ki biz anne babalar da hoş bir sohbetin ortasında, çocukların can sıkıntısıyla uğraşmak ya da tuvalete götürmek gibi işlerle uğraşmayı istemeyiz. Fakat sizler 1 gün kalmalı bir toplantıdan bahsedince, bizim gibi çocuklu ve ailesi yanında olmayan çalışanların da toplantıya katılmasının tek yolu bu oluyor maalesef. Yoksa emin olun ben de uyarınızı düşünmüş olarak böyle bir soruyu yönelttim grubun geneline. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Çocuklar geleceğin Ağaçlar.net üyeleri katılmaları bence çok iyi olur.Toplantı tanışmak ve sohbet ağırlıklı olur sanırım.Onlar bizleri neşe kaynakları .. ![]() Siz gönlünüzü ferah tutun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle bana Sebo demenizde hiç bir sakınca yok, zaten böle denilmesi hoşuma gidiyor ![]() Toplantı tarihi yaklaşınca kesin durum belli olur efendim, hem ben çocukları çok severim. Olmadı ben oynarım onlarla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaçsever
|
Herkese çok teşekkürler. Seviyeli bir gruba benziyor bu agaclar.net . Zaten ilgi alanı ağaç ve doğa olan insanların başka türlüsü olamaz diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Moderatör
|
Sevgili Step Floribunda, biz de uzaktan geleceğimiz için Safranbolu'da bir gece konaklamayı düşünüyoruz, hatta S.Nişanyan'ın butik oteller kitabından yer araştırmaya bile başladım. Sanırım bu toplantı, bir tanışma toplantısı olacak, tabî sonbetlerimiz genelde ağaçlar ve bitkiler üzerine olacaktır ama bir eğitim toplantısı olmadığı için, çocukların gelmesi bence bize neşe verecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Ah keşke vakit uysada bizde tekrar o güzel dostları görebilsek yenilerini tanıyabilsek..... Gerçi biz biraz iç ege de kalıyoruz ama bir yüzsüzlük yapıp gelirdik...Gelseydik birde cemal abiyi kapar geçerdik yalovadan...Ama yinede gönlümüz sizinle.. Fotoğraflarla avunalım artık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Doğal Doğa, yüzsüzlük olur mu hiç. Bu toplantı herkese açık. vaktiniz uygun olursa lütfen buyurun gelin . Kesin olmayan listemizin son hali : 1- cemo - kdz ereğli 2-Oğuzhan-karabük 3-Güler hanım ve eşi-istanbul 4-Powered -Zonguldak 5-Passion -Safranbolu 6-Lalezar78-Karabük 7-Sebahattin Sargın-Bursa 8-h.pinar-İstanbul 9-ephesos-Zonguldak 10- Habibe - Kocaeli 11- Eda06 ve çocuğu - Ankara 12-Step Floribunda , eşi ve çocukları - Kdz. Ereğli 13- Preacox 14- Günüm ve oğlu - İstanbul ( zamanlama müsait olursa katılabileceğini söylemişti ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Oyalama yaparız. İlk önce liste bir oluşsun. Çoüunluğun kararına göre Amasra ya da Safranbolu olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Pekala, o zaman lütfen herkes isminin yanına toplanmak istediği yeri yazabilir mi ? 1- cemo - kdz ereğli 2-Oğuzhan-karabük 3-Güler hanım ve eşi-istanbul 4-Powered -Zonguldak 5-Passion -Safranbolu : SAFRANBOLU 6-Lalezar78-Karabük 7-Sebahattin Sargın-Bursa 8-h.pinar-İstanbul 9-ephesos-Zonguldak 10- Habibe - Kocaeli 11- Eda06 ve çocuğu - Ankara 12-Step Floribunda , eşi ve çocukları - Kdz. Ereğli 13- Preacox 14- Günüm ve oğlu - İstanbul ( zamanlama müsait olursa katılabileceğini söylemişti ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
1- cemo - kdz ereğli 2-Oğuzhan-karabük 3-Güler hanım ve eşi-istanbul :SAFRANBOLU 4-Powered -Zonguldak 5-Passion -Safranbolu : SAFRANBOLU 6-Lalezar78-Karabük 7-Sebahattin Sargın-Bursa 8-h.pinar-İstanbul 9-ephesos-Zonguldak : AMASRA 10- Habibe - Kocaeli 11- Eda06 ve çocuğu - Ankara 12-Step Floribunda , eşi ve çocukları - Kdz. Ereğli 13- Preacox- İstanbul : AMASRA/SAFRANBOLU 14- Günüm ve oğlu - İstanbul 15- Zenfree-İstanbul : SAFRANBOLU Sevgili Zenfree tercih yapmanızdan cesaret alarak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaçsever
|
Amasra bana daha uygun gibi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-03-2008
|
Sevgili Passion, Cevabımın gecikmesinden dolayı özür dilerim. İşyerimde bazı hafta sonları mesaiye kalabiliyorum ama maalesef mesai günlerim çok önceden belli olamıyor. Mesaim olmazsa sizlere katılmaktan zevk duyacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
1-Cemo - kdz ereğli 2-Oğuzhan-karabük 3-Güler hanım ve eşi-istanbul :SAFRANBOLU 4-Powered -Zonguldak 5-Passion -Safranbolu : SAFRANBOLU 6-Lalezar78-Karabük 7-Sebahattin Sargın-Bursa 8-H.pinar-İstanbul 9-ephesos-Zonguldak : AMASRA 10- Habibe - Kocaeli :SAFRANBOLU 11- Eda06 ve çocuğu - Ankara 12-Step Floribunda , eşi ve çocukları - Kdz. Ereğli : AMASRA 13- Preacox- İstanbul : AMASRA/SAFRANBOLU 14- Günüm ve oğlu - İstanbul 15- Zenfree-İstanbul : SAFRANBOLU 16- hayalciciftci-Ankara Sevgili Hayalciciftci , katılımınız durumunda tercihiniz neresi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Ben geldim arkadaşlar ![]() Katılımları görünce çok mutlu oldum inanın. Aklım burada kalmıştı. Katılmak isteyen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Şimdi ben, ekim ayını zor beklerim ![]() Bursa ikinci yaz toplantısını bir günle kaçırdım zaten ![]() Pazartesi varabildim Bursa ya ![]() Neyse ,dostlar toplantımıza katılımak istemiş gönülden, burada tanışırız inşallah. Sizleri özlemişim, sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
SAFRANBOLU ve lokum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Karadeniz'liler. Toplantınızı dört gözle bekliyorum. Antalya'lılara nezaman, nerde, derken toplantıyı bitirttim. Sizlerde toplanın. Hiç olmazsa anlattıklarınızdan biraz memleket hasreti gideririz. Görünüş o ki sizin toplantı gerçekleşecek. Sebo varken merak etmeyin. Hepinize saygılar, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-03-2008
|
Safranbolu'da merkezden uzak üzüm bağlarının olduğu bir yerlere gitmiştim zamanında. Gittiğim yerin ismini hatırlamıyorum ama yetiştirdikleri domateslerin kokusu halen burnumda. Tercihim; SAFRANBOLU |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|