![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar; Bunun normal bir sohbet toplantısı olmasına karar verdik. Fide satışı için aramızda bir yöneticinin olması gerekiyor, yönetime bu konudan önceden haber vermemiz gerekiyor. Bunun için hazırlık yapmamız gerekiyor. Birde şehir dışından gelecek üyelerimiz bu sıcakta fide filan taşıycaklar yanlarında. Bu sözlerime lütfen kimse alınmasın, amacım kimseye karşı kırıcı ifadeler kullanmak değil.... Normal sohbet toplantısı olması da güzel olacaktır gene, şehir dışından katılımda olacak kısmetse... Toplantı tarihini 20 Temmuz 2008 pazar günü olarak ilan ediyorum. Saat 12.00 sularında toplantımız başlayacaktır.... Peki neden 20 Temmuz yaptı bu çocuk toplantı tarihini diyebilirsiniz şimdi.... Dediniz değil mi? Çünkü aramızda Oks ve Öss anneleri, babaları var. 14 ve 18 Temmuz tarihleri arasında tercihler olacakmış. Bu konuda talepler alınca bende şehir dışından gelecek bu üyelerimizi düşündüm ve 20 Temmuza aldım toplantı tarihini... İyi düşünmüşüm ama değil mi? Hem vakit daha var, sonra kimse " aaa efendim o tarihte önceden planımız vardı, yok Alamanyadan teyzemgiller gelcekti" falandı filandı demesin yani.... Mekan olarak henüz bir yer belirliyemedim, Bursamızın yeşil ve tarihi bir mekanında ağırlamak istiyorum misafirlerimizi... İnşallah güzel bir toplantı olacak, oh yahu sonunda organizsyonlarımıza geri döndük ![]() Sorusu olan arkadaşlarımız isterlerse özelden, isterlerse bu başlıktan rahatça sorularını sorabilirler.... Sevgiler bizden olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|