agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-07-2008, 08:26   #121
Ağaç Dostu

Hüseyin Ovak's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2008
Sevgili dostlar hepinizin ağzından bal damlıyor. Bu muhteşem organizasyonda sizlerle buluşamamak açıkça biraz burktu beni, içim gitti ama olsun sizlerin geçirdiği o muhteşem saatleri okudukça biraz olsun kendimi avuttum. Sağolun bursa ekibi ellerinize yüreğinize sağlık. Bir sonrakinde buluşmak dileğiyle....

Hüseyin Ovak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 08:49   #122
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Galeri: 15
Bir sonraki toplantı Cumalıkızık'ta bilesiniz

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 09:17   #123
Ağaç Dostu

Koyu yeşil's Avatar

Giriş Tarihi: 24-10-2007
Galeri: 35
Çok güzel bir toplantı olmuş. Cumalıkızık fotoğrafları? Merak içinde bekliyoruz. Bir sonraki toplantınıza İzmir'den de katılanlar olacak sanırım

Koyu yeşil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 09:38   #124
Ağaç Dostu

Oğuzhan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-07-2006
Her zaman ki gibi çok güzel ve keyifli bir toplantı olmuş.Düzenleyen ve katılan arkadaşlara teşekkür ederim.Gelemediğime üzüldüm şimdi.Hafta sonu misafir geldi.Ençok ta Cumalıkızık'ı kaçırdığıma üzüldüm.Sevgili Selahattin Abi sayesinde oranın nefis böğürtlen ve ahududularını geçen sene tatmıştım.Neyse sağlık olsun.Umarım birgün toplantıya katılırım.Sevgiler Selamlar.

Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 13:37   #125
Ağaç Dostu

tufan's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2008
Galeri: 1
Merhaba;
başta, organizasyonu sağlayan Sebahattin arkadaşımız olmak üzere, toplantımıza katılan, şehir dışından gelen tüm üyelere teşekkür ederim. Katılamayan üyelere de , gelecekte ki toplantılarımıza katılabilmeyi, tavsiye edeceğim. Sanıyorum Sebahattin arkadaşımız ve Selahattin hocamız; bir daha ki toplantının daha da güzel, verimli geçmesi için çalışmalara başlamışlar bile.
Burada olabilirsem; organizasyon' da daha da fazla görev almayı can-ı gönülden isterim, kusurumuz olduysa affola...

tufan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 14:05   #126
Ağaç Dostu

İklimsiz's Avatar

Giriş Tarihi: 11-03-2007
Galeri: 53
Toplantıya en uzaktan katıldığım için, en son eve dönen de ben oldum tabi.

Herkesin sabırsızlıkla resimleri beklediğini bildiğim için, ayağımın tozuyla bendeki resimleri galeriye yükleyip, izlenimlerimi sonraya bırakayım

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 14:06   #127
Ağaç Dostu

habibe's Avatar

Giriş Tarihi: 01-02-2007
Galeri: 33
Merhaba,

Benim son ana kadar gidip gidemeyeceğim belli değildi. Bu nedenle geliyorum da diyemedim, Gelemiyorum da. Sabah uyanır uyanmaz apar topar terminale koşarsın son kalan biletlerden birini alırsın ve bir oh çekersin

Bursanın terminaline indiğimde saat 11.30 civarıydı.. Oradan Belediye otobüsü ile toplantı mekanına ulaşmak zor olmadı.
( Beni büyük bir titizlikle takip edip, gözeten ve kültürpark hakkında kısa bir tanıtımı da esirgemeyen, "işte burası geldik abla " diyen sevgili otobüs şöforüne de teşekkürler..

Durakta indiğimde 50 mt kadar yürürüdüm çok güzel geniş yeşillik bir alandı gördüğüm.. aralara serpiştirilmiş çay bahçeleri, piknik alanları çocuk oyun alanları..yeşilliğin ve sessizliğin hakim olduğu bir mekanda ilerlerken gördüm bizimkileri

Çoğu gelmişti bile. Kırk yıllık dostları görmüş gibi selamlaştık tokalaştık sarılıştık.. Tanışlarımla özlemlerimi giderdim yeni gördüğüm bir kaç arkadaşlarımızla da tanışımak nasip oldu.
Sebonun da dediği gibi özlemler giderildi, tanışıldı. Tufan beyin jesti olan bitkiler ve Tohumlar üleşildi. 2 Hocamıza sorular soruldu. Cevaplar alındı. Börtü böcekten bitkilerden tutun da sigara tiryakiliğine kadar neler konuşulmadı neler Selahattin hocamın kulakları çınlasın anlatış şekli yüzünün o ifadeleri hala gözümün önünde. Sigarayı bırakacağınız varsa bile bırakamazsınız

Sevgili Turco arkadaşımız kek getirmiş, çerezleri kim getirdi sahi ? yedim ama sormadım iyi mi çerezler kekler afiyet ile yenildi.Teşekkür ediyorum...

Saat 16.00 gibi sevgili Çekirdek aramıza katıldı ve kısa bir sohbet sonrasında çevreyi gezmek için plan yapılmaya başlanıldı.

Plan netleşince 3 araçla düştük yollara. Tophane birinci sıradaydı. Tophane ziyaretimizi tamamlayıp, Cumalıkızığa doğru yeni bir yol hikayesi başladı.

Cumalıkızık görülmeye değer bir yer mutlaka gidip görülmeli. Bize rehberlik eden Mehmet Emin bey çok renkli birisi.. Sohbet tarzı çok şeker. Böğürtlenleri ahududuları çok lezzetliydi. Dalından yeme zevki hiç birşeye benzemiyor. Bunu bizlere yaşattığı için kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.

Bizi evinde konuk etmesi ise ayrı bir incelikti. Sevgili eşlinin yaptığı Böğürtlen sularından içtik.
Saat 22.00 gibi toparlanıp, daracık taş döşeli sokakların ortasından şırıl şırıl akan suyun bir sağından bir solundan sıçraya hoplaya köy meydanındanında ki araçların yanına gelinip, vedalaşıldı .. Yeniden Cumalıkızıkda buluşma planları yapılarak..

Ben Cemo, Sebo çekirdekin aracına bindik. Bizi Otogara bırakınca kendisi ile de vedalaştık.
Sebo ben biletimi alana dek cemo ile bana eşlik etti.
Sonra geç oldu, bizim araçların saati belli sen de git gecikmeden diyerek, biz de Seboyu yolculadık. Zira onun da yolu uzundu.

Cemo ise benden sonraki araçla gideceği için bir süre beraber bekleştik otogarda.. onunla da vedalaşıp (Sevgili çekirdek sayesinde yetiştiğim son otobüsle ) şehrimin yoluna doğru düştüm yollara.. Gece 2:00 de evdeydim.

Bize ev sahipliği yaparak, güzel bir gün hediye eden, Bursalı arkadaşlarımıza ve Mehmet Emin beye ve tüm katılımcı arkadaşlarıma çok teşekkürler.

Keşke gelemeyen tüm arkadaşlarımız da gelebilselerdi.

Yeniden görüşebilmek umuduyla.
Sevgiler.

habibe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 15:01   #128
Ağaçsever

zerdüşt's Avatar

Giriş Tarihi: 24-05-2008
Galeri: 13
Herkese merhabalar...

Çektiğim fotoğrafları geç koyduğum için özür dileyerek başlamak istiyorum. Modemimdeki bir sorun yüzünden sizleri beklettim.

Şimdi de teşekkürlere geçeyim organizasyon için canla başla çalışan Sebo'ya ve şehir dışından gelen tüm üyelere hiç üşenmeden bize böyle güzel bir gün yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda hemşehrim olan Bursalı tüm abi ve ablalarım- hocalarıma- çok teşekkürler... Her ne kadar Cumalıkızık'a gelemesem de , hepinizin sayesinde çok güzel bir gündü ve hepinizle tanıştığım için çok memnun oldum.

Şeker otu tohumları için Selahattin Hocama, kış tatlısı için Sebo'ya, osmanlı domatesleri için Zfkg'ye tekrar tekrar teşekkürler. (Bir dahaki toplantıya elimden geldiğince ben de birşeyler getirmeliyim dedim kendi kendime...) Yanısıra Turco'nun kekinin tadı hala damağımda ve ne iyi etmiş te Şükran Hanım çerezleri getirmiş. Herşeyin için hepinize tekrar tekrar teşekkürler.

Bu arada Selahattin Hoca'dan dinlediklerim eminim çok işime yarayacaktır tabi sigara muhabbeti hariç

Umarım; herkes en az benim kadar eğlenmiştir ve en kısa zamanda tekrar ederiz.

zerdüşt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 15:15   #129
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 637
Arkadaşlar hepiniz adına çok sevindim. Ama ben Güler Hanım'ı merak ettim? Selenlerde kalacaktı beraber geleceklerdi ya ters bir şey yoktur değil mi?

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 15:28   #130
Ağaç Dostu

Süha Şendoğan's Avatar

Giriş Tarihi: 01-06-2007
Galeri: 38
Sevgili Limon,
Güler hanım ve Seren gelemediler bizde merakla onları bekledik ama Sebo'ya gelemiyeceklerini bildirmişler.

Süha Şendoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 15:48   #131
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 637
Sağol Turco.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 19:37   #132
Ağaç Dostu

Sonja Varol's Avatar

Giriş Tarihi: 13-03-2007
Sevgili doga dostlarim,

Tüm yazilan yorumlari bastan sona heyecanla okudum.Tabi okurken de (gözlerimden yuvarlanan gözyaslarima hakim olamadim) duygusalligim agir basti.

Cogunuzun bildigi, uzun yillardir (yaklasik kirkyil) yurtdisinda yasamam, beni dogdugum ve yetistigim güzel yesil Bursa´mdan maalesef mahrum etti.

Yorumlarinizdan da anlasildigi gibi cok güzel bir gün gecirmissiniz. Insallah birgün katilma firsatimiz olur.

Bu arada yazmadan gecemiyecegim. Cocuklugumun gectigi Bursa´da, hidrellez eglenceleri icin (hatirladigim kadariyla) Kizik Dede´ye, (o zamanlar öyle deniyordu) piknik yapmaya giderdik.
Sanirim Cumali Kizik taraflarina, o zamanlar motorlu araclarin bile gidemedigi patika yollara düserdik. Simdilerde belirttiginiz gibi (Cumali Kizik Köyü´nde yollardan akan buz gibi sular) Uludag´dan akan buz gibi sularin etrafinda öbeklesir, piknik yapardik.

Neyse, fazla geriye gitmeden, organizasyonu yapan Bursa´li Doga Dostlarima,
Katilan arkadaslara, gözlemlerini ve gezilerini bizlerle paylastiklari icin tesekkür ediyorum.

Sonja Varol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 22:46   #133
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-06-2008
Galeri: 25
Eminim geziye katılanlar mutlu olmuşlardır. Tüm ağaç dostlarına selamlar...

Emine Aktaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 23:11   #134
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2007
Galeri: 373
Mükemmel bir gün geçirmişsiniz, anlatılanlar bunu vurguluyor. Umarım hepberaber olacağımız bir toplantı da düzenleriz bir gün.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 23:24   #135
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Galeri: 345
Yorumları görünce ne kadar sevindim anlatamam, arkadaşlarımıza dolu dolu güzel bir gün geçirttiğimiz için çok mutlu oldum.

İleri toplantımız muhtemelen Ağustos ayının 2. haftasında Cumalıkızıkta olacak. Herkes ona göre kendiniz hazırlasın yani...

Sevgili Koyu Yeşil;
Bu cümlenizi unutmam İzmir ekibini de bekliyoruz bir sonra ki toplantıya....

Yorumlar için bütün arkadaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ederim...

Sevgiler

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 23:29   #136
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2007
Galeri: 373
İzmir-Bursa kaç saat?

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2008, 23:35   #137
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Galeri: 345
Siz istedikten sonra gelmeyi, ben bütün yolları kapatarım size İzmir-Bursa 4 saatcik filan yahu

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-07-2008, 04:59   #138
Ağaç Dostu

Nurcan Özgür's Avatar

Giriş Tarihi: 15-05-2008
Şeker otu tohumları için Selahattin Hocama, kış tatlısı için Sebo'ya osmanlı domatesleri için Zfkg'ye tekrar tekrar teşekkürler. (Bir dahaki toplantıya elimden geldiğince ben de birşeyler getirmeliyim dedim kendi kendime...) Yanısıra Turco'nun kekinin tadı hala damağımda ve ne iyi etmiş te Şükran Hanım çerezleri getirmiş. Herşeyin için hepinize tekrar tekrar teşekkürler.

Zerdüşt domatesler osmanlı domatesi değil sarı domatesler. Sevgili Kuzen38 çimlendirip fazlasıyla bana göndermişti. Birşey değil iyi günlerde büyütün.

Nurcan Özgür Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-07-2008, 19:45   #139
Ağaçsever

zerdüşt's Avatar

Giriş Tarihi: 24-05-2008
Galeri: 13
Sevgili Zfkg;

Uyarın için tekrar teşekkür ederim. Artık onları sarı domates olarak büyüteceğim ... Hem bir iki yaprakları daha çıktı. Çok heyecanlıyım. Umarım bu sene meyvesini alabiliriz.

zerdüşt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-07-2008, 20:05   #140
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 25-06-2008
yanınızda olmayı o kadar çok isterdimki sizin dostluğunuzu okudukça sizin aranızda olmak istiyorum imrenmemk elde değil
dilerin bizde eşimle en yakın zamanda sizlerin arasında olmakan gurur duyarız .

aliş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-07-2008, 20:26   #141
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Galeri: 12
Her ne kadar toplantıya büyük bir hevesle gelmek istesem de malesef eniştemin rahatsızlığı sebebiyle katılamadım. Yazılanları okudukça ne kadar keyifli bir gün geçirdiğinizi anlıyorum, dilerim bir dahaki sefere sizlerle birarada olabilirim.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-07-2008, 20:38   #142
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Galeri: 15
Telaş olmasın ve Güler hanım fazla üzülmesin diye sizlere ulaşmadık sevgili Selen. Umarım Oğuz bey iyidir ve bir şeyi yoktur, Allahtan acil şifalar diliyorum. Eğer özel mesajla Güler hanımın telefonunu verirseniz bizzat geçmiş olsun demek isterim..

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-07-2008, 20:49   #143
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Galeri: 12
İnceliğiniz için teşekkür ederim Selahattin Hocam. Eniştemin durumu iyi çok şükür. Özelinize mesaj gönderiyorum.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-07-2008, 22:45   #144
Ağaç Dostu

Nurcan Özgür's Avatar

Giriş Tarihi: 15-05-2008
Güle güle büyüt ZERDÜŞT.

Nurcan Özgür Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-07-2008, 17:49   #145
Ağaç Dostu

Koyu yeşil's Avatar

Giriş Tarihi: 24-10-2007
Galeri: 35
Ben İzmirlileri toparlarım Sebo, ama ağustosun 2. haftası demeyelim yıllık izine çıkıyoruz o hafta.

Koyu yeşil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-07-2008, 17:56   #146
Ağaç Dostu

Mermaid's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2008
Galeri: 4
Merhaba arkadaşlar
Güzel bir toplantı olmuş. Vallahi içim burkuldu fotografları görünce sizlerle birlikte olmayı çok isterdim. Ne güzel yerlere gitmişsiniz.

Mermaid Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025