agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-06-2008, 07:59   #31
Ağaç Dostu

fellez's Avatar

Giriş Tarihi: 12-01-2008
Galeri: 125
Fotoğraflarr...Bir de şu talan konusu !

fellez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2008, 09:31   #32
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2007
Tire'ye gelip bizi ziyaret eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. O güzellikler ben ve eşimden değil, sizlerden kaynaklandı. Hepinizin gönlü ve yüreği zengindi. Bize güzel bir gün yaşattığınız sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizleri tekrar bekliyoruz. Başımızın üzerin de her zaman yeriniz hazır.

Düzenleyen nazlı06 : 09-06-2008 saat 11:48
nazlı06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2008, 09:32   #33
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Birde resimlerimiz eklenmiş olsaydı ne güzel olacak.

Eski 09-06-2008, 10:54   #34
Ağaç Dostu

fellez's Avatar

Giriş Tarihi: 12-01-2008
Galeri: 125
Hadi ya kimde bu fotoğraflar...

fellez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2008, 11:13   #35
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2007
Galeri: 373
Fotoğraflar bende de, galeride yer yok yükleyecek, açılmasını bekliyoruz.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2008, 11:51   #36
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Bununla ilgili bir özel mesaj yazsan, daha çabuk açmış olurdum...

Tire Gezisi (8 Haziran 2008)

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2008, 13:43   #37
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Biraz fotoğraf yükledim ama fotoğraflar büyük boy görüntülenemiyordu, hepsi için tek tek düzenleme yapmak gerekiyor, sorunun geçmesini bekliyip öyle yükleyeceğim..

Eski 09-06-2008, 18:09   #38
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2007
Galeri: 1
Çok güzel görüntüler ama sayıca azmışsınız galiba.Eh artık ayağınız alışmışken Ödemiş'e de gelirsiniz artık.Sevgili Nazlı06, Ödemiş'le de bağlantınız var herhalde,siz bilirsiniz;Töngül pide,tereyağlı Ödemiş kebabı,Birgi'deki Musa Aga'nın "Baba Lokantası"nda güveç yer,Bozdağ ve Gölcük'te piknik yapabiliriz Birgi'deki tarihi yerleri gezdikten sonra.Havanın sıcaklığı sorun değil,ne de olsa yayla oraları.Ne dersiniz?

kazim polat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2008, 19:03   #39
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kazim polat Mesajı Göster
Çok güzel görüntüler ama sayıca azmışsınız galiba.Eh artık ayağınız alışmışken Ödemiş'e de gelirsiniz artık.Sevgili Nazlı06, Ödemiş'le de bağlantınız var herhalde,siz bilirsiniz;Töngül pide,tereyağlı Ödemiş kebabı,Birgi'deki Musa Aga'nın "Baba Lokantası"nda güveç yer,Bozdağ ve Gölcük'te piknik yapabiliriz Birgi'deki tarihi yerleri gezdikten sonra.Havanın sıcaklığı sorun değil,ne de olsa yayla oraları.Ne dersiniz?

Kazim Bey, siz Tire gezisine niye katılmadınız? 20 dk. uzak mesafedeydiniz. Bekleriz efendim buyrun gelin.

Eski 09-06-2008, 19:17   #40
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2007
Galeri: 1
oks de görev çıkacak diye sessiz kalmıştım,o da çıkmadı.

kazim polat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2008, 19:40   #41
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Sonbaharda yeniden gitmeyi planlıyoruz, o zaman gelirsiniz.

Eski 09-06-2008, 20:42   #42
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

İleriki toplantılarımızda aramızda sizi de görmekten mutlu oluruz.

Eski 09-06-2008, 21:57   #43
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Çok güzel ve lezzeti bir gezi olmuş. Tatlılar, kabak çiçeği dolması,otlar... afiyet olsun herkese.
Tire'yi de sayenizde tanımış olduk. Çok şirin, keyifle yaşanacak bir yer. Fotograflar için teşekkürler.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2008, 22:11   #44
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-01-2008
Galeri: 131
Tire

Nihayet fotoğraf yüklemelerini bitirdim. sıra geldi geziyi anlatmaya..Her şeyden önce ağaçlarnete teşekkür etmeliyim,böyle bir grup oluşturularak nazik,sevecen,saygılı,hoşgörülü,misafirperver kişilerin bir vesile yaratarak bir araya gelmelerine ortam hazırladığı için..
Nazlı06 ve eşi Süleyman Beyin son derece titiz bir şekilde düzenleyip organize ettiği ve en küçük bir aksamaya yer vermedikleri böyle bir gezi için kendilerine kendim,eşim ve geziye katılanlar adına tekrar teşekkür ediyorum.Hem tarihi ve turistik bir gezi oldu hemde grubumuza uygun sera,çiçek,ağaç ve flora gezisi oldu.Günün bitmesini hiç kimse istemedi ama her güzel gün gibi o da tatlı anılarla ve en kısa sürede görüşmek dilekleri ile sona erdi.
Geziye katılanları bir kez daha hatırlarsak,
fatma dündar ve eşi,penelophe ve eşi,aziz gerzeli,eşi,annesi vekızı,mayranci ve eşi ile ev sahibi nazlı06 ve eşi süleyman bey..Tire İzmir'e 80 km.otobandan bir saatte rahatlıkla alınabiliyor.

Kahvaltıda acılı,sucuklu,karışık tostlar kadar Köksal beyin ve seyide ayrancı'nın çaykoliklikleri ortaya çıktı.Havuz başını tostları güzeldi.Müze,arasta,türbe ziyaretleri ile germiyanoğulları,hellenistik devir özelliklerini taşıyan eserler açık hava müzesi gibi görülebiliyor. Tire'ye özgü karambol oyununu göremedik ama.

mayranci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2008, 22:16   #45
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Evet ya ben karambolu çok merak ediyorum sonbaharda gidince mutlaka görelim ve hatta öğrenip oynayalım.

Eski 09-06-2008, 22:23   #46
Ağaç Dostu

Tire'ye devam

Nazlı06'nın bizim için açtırdığı antikacı ve dükkanı kadar onun bizi gezdirdiği han,keçe ve urgan yapım yerleri,at bakım ve yetiştirildiği yerlerde çok farklı ve enteresan yerlerdi.Fotoğraf çekmeyi sevenlere de çokca fırsat çıktı.
Öğlen yemeği menüsü bir harika idi.sofranın ortasında bir mola vererek ancak tamamlayabildim.
ev sahibinin henüz tamamını bitiremediği evde bitince kalmak ayrı bir zevk olacak.aynen bağ evi gibi.domates,biber,patlıcanikabak,karpuz vb.ayrıca kayısı,şeftali,üzüm ağaçları.görülmeye değer.
gelecek hafta yine mi gitsek..Kovulurmuyuz acaba?

gece 24 te evde olabildik ancak o kadar güzel bir gün geçirdik ki hiç yorgunluk hissetmedik.Bu geziye katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Görüşmek üzere..

Düzenleyen mayranci : 09-06-2008 saat 22:26 Neden: Eksiklik
Eski 10-06-2008, 02:48   #47
Ağaç Dostu

venus's Avatar

Giriş Tarihi: 09-03-2008
Sevgili Nazlı ve hatta Penelophe
Sizleri unutmuş değilim ancak ben maalesef halen İstanbul'dayım.Planımda küçük bir değişiklik oldu ve bu süreyi uzatmak zorunda kaldım...
Penelophe eğer halen bir sellukan yoksa Emre'den aldıgımla beraber yanında tohumdan çıkma fide de ayırabilirim(Emre'nin sellukası duvarı sarmaya başlamış ama bendeki dışarı bile çıkmak istemiyor biraz çıkarıyorum yaprakları sararıp soluyor ne yapacağımı bilemedim hiç büyümede yok gibi) ancak okulların kapanmasını bekliyorum yola çıkmak için...
Nazlı ben rahat duramayıp İhsan beyden siparisle Mugla'ya gönderttim henüz görmüş degilim yani artık sellukam var iş plumeria ya kaldı onu da tohumla halederim sanıyorum...

venus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2008, 03:29   #48
Ağaç Dostu

venus's Avatar

Alttaki mesajdan sonra resimlere bakabildim gününüz harika geçmiş görünüyor üzgünüm ama bir daha ki sefere inşallah diyorum görmediğim yerler değil ancak daha kötü... Tadını ve bu güzellikleri biliyorsan daha da üzücü oluyor orada sizlerle olamamak tanışamamak...

Eski 10-06-2008, 08:02   #49
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mayranci Mesajı Göster
Nihayet fotoğraf yüklemelerini bitirdim. sıra geldi geziyi anlatmaya.

Tire'ye özgü karambol oyununu göremedik ama.
Penelophe
"Evet ya ben karambolu çok merak ediyorum sonbaharda gidince mutlaka görelim ve hatta öğrenip oynayalım "

Bir dahaki sefere onun oyuncularını da tamam ederim. Zevkli bir oyun seyrederiz.

Eski 10-06-2008, 08:06   #50
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

[QUOTE=mayranci;246499]Nazlı06
ev sahibinin henüz tamamını bitiremediği evde bitince kalmak ayrı bir zevk olacak.aynen bağ evi gibi.domates,biber,patlıcanikabak,karpuz vb.ayrıca kayısı,şeftali,üzüm ağaçları.görülmeye değer.

mehmet bey o ne demek öyle. Ev bitsin yerlere hasır alıp yere sericez. Tahta sedirimiz ve taş yastıklarımız(samandan) da olacak. Hem o zamana ürünler de bollaşır. Ev 15 güne bitermiş hayırlısıyla. Buyrun gelin. Benden söylemesi.

Eski 10-06-2008, 08:09   #51
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi venus Mesajı Göster
Sevgili Nazlı ve hatta Penelophe
Sizleri unutmuş değilim.

Nazlı ben rahat duramayıp İhsan beyden siparisle Mugla'ya gönderttim henüz görmüş degilim yani artık sellukam var iş plumeria ya kaldı onu da tohumla halederim sanıyorum...

Pınarcım, güle güle büyüt sellukanı. bende alıp gönderebilirdim ama sen hızlı davranmışsın. Beklerim geldiğinde mutlaka uğra lütfen.

Eski 10-06-2008, 09:36   #52
Ağaç Dostu

habibe's Avatar

Giriş Tarihi: 01-02-2007
Galeri: 33
Tire gezinizin fotoğraflarınıza baktım.. baktım baktım. En çok da deniz börülcesi ile karadutlu tatlıya
Gözlerim karadut kavanozunu aradı.. Kim aldıysa artık
Sefanız olsun arkadaşlar. Anılarınıza böylesi hoş bir anı daha katmak gibisi var mı?
Hepinize selam olsun.

habibe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2008, 11:10   #53
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Venüs, Tire'ye gidip de sellukasız döneceğimi düşünmediniz herhalde.:P Çok teşekkür ederim zahmet etmeyin lütfen, sonbaharda yeniden gitmeyi planlıyoruz, o zaman siz de gelirsiniz.

Nazlı06, sonbaharı beklemeden gelecek gibiyiz bu gidişle.

Habibe, sence kavanoz kimde olabilir. Çok güzel birgündü umarım birgün bu güzellikte bir günü hepberaber yaşarız.

Eski 10-06-2008, 11:37   #54
Ağaç Dostu

ekin97's Avatar

Giriş Tarihi: 09-11-2007
Resimler sayesinde bizde yaşamış gibi olduk arkadaşlar sağolun. Lor tatlısında gözüm kalmadı desem yalan olur, bir dahaki sefere inşallah

ekin97 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2008, 12:34   #55
Ağaç Dostu

Gülşen's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2008
Galeri: 30
Ne kadar güzel bir gezi olmuş Ekin97 nin dediği gibi fotoğraflara bakıp, biz de paylaşmış olduk. Orada olmak isterdim :9

Gülşen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2008, 14:06   #56
Ağaç Dostu

Davet

[QUOTE=nazlı06;246595][QUOTE=mayranci;246499]Nazlı06

mehmet bey o ne demek öyle. Ev bitsin yerlere hasır alıp yere sericez. Tahta sedirimiz ve taş yastıklarımız(samandan) da olacak. Hem o zamana ürünler de bollaşır. Ev 15 güne bitermiş hayırlısıyla. Buyrun gelin. Benden söylemesi.

/QUOTE]

Nazik davetinize çok teşekkür ediyorum. Mutlaka geleceğiz(karambol ve toptepede yapacağız değil mi) ama sizde İzmir'e gelince haberimiz olsun lütfen.Resimlerde çok güzel çıkmış ben bile beğendim.Aziz beyde yüklerse hepsini birden tek bir cd yapıp çoğaltabilirizde.Böylece ebat ve çözünürlülük açısından da sıkıntı yaşamayız.

Eski 10-06-2008, 14:21   #57
Ağaç Dostu

venus's Avatar

Penelophe ben de öyle tahmin ettiğim için eğer halen diye başladım söze... Hani bende de fidesi var artık ,ancak büyümüşü de bir başka olacaktır hani çiçeğiyle tanışma süresi açısından.Bu arada ,her karadut kavanozu konusu ne zaman geçse canım çeker oldu.Umarım ev yapımı değildir ,bu fikir daha da depreştiriyor hani.....Gününüzün güzel geçmesine çok sevindim...Nice toplantılarda görüşmek dileğiyle...
Nazlı'cım ah ah bir gelebilsem uğramaz mıyım...Ama sanırım yakındır gelişim.Çok teşekkür ederim ama İhsan bey varken seni yormaya gerek yok diye düşündüm hani taşıma mesafesi falan, çiçeklerini ,çeliklerini ,tohumlarını da paylaşırız inşallah....Hepinize sevgiler

Eski 10-06-2008, 19:05   #58
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Selluka hatırına zevkle yapıyordum ben o işi.

Eski 11-06-2008, 10:36   #59
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sevgili nazlı06, siteye girebilme imkanım kısıtlı olduğu için ancak şimdi gezi resimlerini inceleyebildim.
Resimlerden ve yazılardan ne kadar hoş bir gün geçirdiğiniz belli. Aklım sizlerde kaldı. Hem tanışmak hem de bütün bu güzellikleri sizlerle beraber görmek çok güzel olacaktı. Ne kadar da güzel şeyler yemişsiniz, afiyet olsun.
İnşallah, en kısa zamanda tekrarlanır ve ben de katılırım. Merak ettim, bu güzel sularda hiç kimse ayakkabılarını çıkarıp da suya girmedi mi? Ben olsam dayanamazdım.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-06-2008, 20:53   #60
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Guler Mesajı Göster
Sevgili nazlı06, siteye girebilme imkanım kısıtlı olduğu için ancak şimdi gezi resimlerini inceleyebildim.
Resimlerden ve yazılardan ne kadar hoş bir gün geçirdiğiniz belli. Aklım sizlerde kaldı. Hem tanışmak hem de bütün bu güzellikleri sizlerle beraber görmek çok güzel olacaktı. Ne kadar da güzel şeyler yemişsiniz, afiyet olsun.
İnşallah, en kısa zamanda tekrarlanır ve ben de katılırım. Merak ettim, bu güzel sularda hiç kimse ayakkabılarını çıkarıp da suya girmedi mi? Ben olsam dayanamazdım.
Güler Ablacım, dilerim en kısa zamanda toplanırız ve seni ve diğer arkadaşlarımızı da aramızda görürüz. Gittiğimiz yerlerden bolca çiçek aşırdık (görenleri sen görmedin diye tembihleyerek), ama sulara el atmak aklımıza gelmedi.

Açıkça söylemek gerekirse bu geziden benim ve eşimin de tadı damağında kaldı.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025