![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-11-2006
|
formu kullanmayalı çok uzun zaman olmuş o nednele daha önceki toplantı duyurusuna yazmışım... botanik bahçesinde ne zaman olacağınızı haber veririseniz bende bulunak yeni arkadaşlarla tanışmak sohbet etmek isterim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Cumartesi ve/veya pazar gününe ne oldu ; Musa Bey hafta sonu haber verirseniz sizlerle birlikte olurum demişti.Kanbersiz düğün olacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Çalışıyorum.Gözlerim ekranda olacak... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Çarşamba ???? İş için Çeşme'de olacağım ![]() ![]() Şimdi kafam karıştı haftasonu tekrar biraraya gelecek miyiz? Eğer öyleyse cmts/pazar farketmez, katılabilirim bu programa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
13 Şubat Çarşamba saat:13.00 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-08-2007
|
Unutmam
Sayın Penelophe merak etmeyin, unutmamak için şimdiden cebime koydum.Saygılarımla. Düzenleyen Aziz Gerzeli : 12-02-2008 saat 17:14 Neden: kelime ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
http://155.223.64.31/InfoToolWebVB_6_6/WebForm2.aspx Botanik Bahçesi, Bornova'da Manisa kavşağının bulunduğu Osman Kibar Meydanından Ege Üniversitesi Kampüsüne girince, Kipa'ya giden yol üzerinde, Otobüs Duraklarının bulunduğu alanın hemen öncesinde, sağ tarafta. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sakın sizleri görmeyi daha az istiyorum anlamında yorumlamayın çok üzülürüm. Hepinizi bu satırlardan tanıyorum ve çok seviyorum ve elbetteki sizleri de görmeyi, tanımayı çok ama çok istiyorum. İyi ki varsınız. Memet kardeşim, Annene de acil şifalar diliyorum ve hürmetlerimi sunuyorum, iletirsen çok sevinirim. ![]() Düzenleyen celalsungur : 13-02-2008 saat 22:39 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Tabiat Tarihi Ana Bilim Dalından Sevgili Aytekin Tan, Volkan Algın ve diğer görevli arkadaşlara misafirperver tavırları ve bizlere verdikleri önemli bilgiler için çok teşekkür ediyoruz. Katılan arkadaşlarımızın memnun kaldığını umarım. Sizlere de katılımınız için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Yeni Üye
|
Merhaba;nezdinizde Tabiat Tarihi Ana Bilim Dalında görevli Sn.Aytekin Tan,Sayın Volkan Algın ve Prof.Tanju Hanıma gösterdikleri yakın ilgi ve bilgilere ayrıca misafirperverliklerine teşekkürü bir borç bilirim.Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adabayrakoğlu, nefis bir gündü, bugün çok şeyler öğrendik, yalnız bir itirafta bulunayım, bu müzeye bir kere daha gitmemiz lazım, bilgi bombardımanında kaçırdığımız çok şeyler var diye düşünüyorum. Böyle güzel bir geziyi planlayıp uyguladığınız için sana ve sevgili Memet'e çok teşekkür ederim. Keşke O da yanımızda olabilseydi. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Çok çok güzel bir gündü. Sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum .Müzeden de çok memnun kaldım arkadaşların ilgileri de çok iyiydi.Sevgili Penelope çiçeklerini arabamda unutmuş galiba..Böyle güzel bir etkinliği planlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Fotolar galeride ,yeniden görüşmek üzere.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Yeni Üye
|
Tekrar selam sevgili dostlar;üstteki mesajımda eksik yazmış olduğum, bu günü düzenleyen sayın site ilgililerine ayrıca minnet duygularımı izninizle arz etmek isterim.saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Herşey çok güzeldi, herkese çok teşekkürler. ![]() Fatma hanım hediyeleriniz için ayrıca teşekkür ederim, Fellez'in ilk görüşmemize kadar onlara iyi bakacağına eminim. ![]() Aziz bey, Fellez, Celal bey, Rana hanım ve Ayrancı Ailesi ile tanışmak güzeldi, Aziz bey, tatlı biber tohumları için de teşekkürler. Memet, keşke sende aramızda olsaydın, eksikliğin belli oldu. ![]() Biraz yorgunum arkadaşlar, galeride ilgili bölüm açılınca fotoğrafları yüklerim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adabayrakoğlu, böyle anlamlı bir organizasyonla tüm katılanları mutlu ettin. Doğa sever arkadaşlarla botanik bahçesinde buluşmak kadar Doğa Tarihi müzesinde buluşmak da çok güzeldi. Burdan satırlardan tanıdığımız ve sevdiğimiz Celal Bey ve eşi Rana hanım, Mehmet Ayrancı, Eşi Seyyide Hanım ve oğlu ,Cihan Bey,Aziz Bey, Sn Akademik ile tanıştığımıza sevindik. Botanik Bahçesinde görevli Musa Bey'e yardımları için teşekkür ederiz. Satış yerinden yine çiçekler satın aldık. Müzede Tabiat Tarihi Ana Bilim Dalından Sevgili Aytekin Tan, Volkan Algın ve diğer görevli arkadaşlara yakın ilgileri ve verdikleri önemli bilgiler için ayrıca teşekkür ediyoruz. Daha fazla katılımlarla daha sık görüşebilmek umuduyla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-02-2008
|
Gördüğüm en güzel ve en değişik gezilerden biriydi,ayarlayan ve gelen herkese teşekür ederim. Gelmem tehditler üzerinede olsada eğlendiğimi açıkça belirtmek isterim. Tabi unutmadan bir not düşmek isterim bazı arkadaşlarımızın (isim vermek istemiyorum onlar kendilerini biliyorlar) halk arasında hiç iyi gözle bakılmayan bazı hareketlerini resimlerle belgeledim.bunların en kısa sürede internet alemine vereceğimi ve peşlerini bırakmayacağımı bildirmek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|