![]() |
İzmir, Tabiat Tarihi Müzesi (13 Şubat 2008)
Sebahattin çatlayacak ama haftaya Doğa Tarihi Müzesine gitme görüşmelerine başlarız yakında:)
Sevgili mayranci onca yolu bizim için geldiğiniz, sohbetiniz, ve menekşeler için çok teşekkürler:) Aytuğ üyelikle ilgili tehtidler devam edecek:) Çekirdek seni gördüğüme çok sevindim, yine bekleriz. 13 Şubat Çarşamba günü saat 13:00 da Botanik Bahçesinde buluşuyoruz. Oradan da Tabiat Tarihi Müzesine gideceğiz. Katılacak arkadaşlar bildirirse sevinirim çünkü belli sayıyı aşınca randevu almak gerekiyor. Haftasonları hariç hergün 08.00-16.00 arası ziyarete açık. Giriş 1 ytl |
Hıh ne çatlıyacağım yahu, tam tersi sevinim ben buna ;). Yalnız değerli İzmirli üyelerimiz biz oraya geldiğimizde bizim ile olmazlar ise işte ben bu durumda fena çatlarım. Umarım mesaj gerekli yerlere gitmiştir.
Derin sevgilerim ile.... |
Görünüşe göre, senden başka gelecek olan yok gibi.
|
Adabayrakoğlu esas ben teşekkür ederim.
1) İnciraltındaki bahçeleri gördüm, 2) Sayenizde zeytin,menekşe,şebboy aldım,hafta sonu Dikili'ye götüreceğim, 3) Kayserili bir hemşerim oldu,övünmemize kimse mani olamaz, 4) Çekirdek le İstanbul'a dönmeden bir kez daha birlikte olabilme şansını elde ettim,kendisine tekrar iyi yolculuklar diliyorum, 5) son olarakta İzmir ekibi ile tanışma,ekibi geliştirme ve ayakta tutma konusunda mesafelerin öneminin olmadığını belirtmeliyim. 6) Aytuğ için iyi dileklerinize teşekkür ediyor ve onu sıkıştırmaya devam diyorum. Görüşmek üzere. Not tohumlar için eşimde teşekkürlerini iletiyor. |
İyi ki 15 gün şehir dışına çıktık. :mad:
|
Sizde giderken hiç bize haber vermiyorsunuz!!!!!!!!!Haydi hep beraber gidelim yok..Bizde bizi sevenlerle devam diyoruz..
|
Alıntı:
Doğa tarihi müzesine ne zaman gidiyorsunuz;) |
Hıh.:mad:
|
Alıntı:
Benim hiç günahım yok. |
Bütün Memet'lere ve yeşillere, özellikle de koyu olanlarına..
|
17 Şubat 2008 Pazar İzmir'deyim, Sebo da gelebileceğini söyledi, Doğa Tarihi Müzesi gezisiyle İzmir toplantısını birlikte yapabilirmiyiz?
Bir de küçük isteğim var, Sevgili İzmirli Üyelerimizle birlikte, Mine Hanım da gelebilirse çok sevinirim.;) |
Tabiat Tarihi Müzesi'ne hafta sonları ziyaret yok ne yazık ki!
|
Ben yarından itibaren 1 hafta boyunca İzmir'deyim.
24 Şubat toplantısını bu hafta sonu (17 Şubat) yapabilir miyiz? |
Eğer bir sorun çıkmaz ise bu hafta sonu İzmirde olacağım. Biliyorum çok az vakit var ama Celal Beyde bende sizleri görmeyi çok istiyoruz. Umarım bu isteğimiz kabul görür, hepinizi görmeyi istiyoruz.
Sevgiler ;) |
Ben İzmir'lilere küsüm ama haftasonu pazar günü uygunum.;)
|
16-18 şubat arası özel sebebeplerden dolayı katılmam mümkün değil.
Fakat yarın müzeyi arayıp bu hafta içi için randevu almaya çalışacağım. Gün belli olunca burada duyururum. |
Doğa Müzesi
Hafta arası benim gelmem zor,çünkü çalışıyorum.Ancak eşim katılmak istiyor.
İstanbul **** Yalova'dan geleceklerle tanışmayı ve görüşmeyi tabiiki isterim.Bu vesile ile penelophe sizinlede küsmedik ama bir barış çubuğu tüttürürüz. Hemşerim(celal seninde) adabayrakoğlu ve çekirdek şebboyları bugün diktik,fotoğraflarını da yarın yükleyeceğim. |
İzmir, Tabiat Tarihi Müzesi (13 Şubat 2008)
13 Şubat Çarşamba günü saat 13:00 da Botanik Bahçesinde buluşuyoruz.
Oradanda Tabiat Tarihi müzesine gideceğiz. Katılacak arkadaşlar bildirirse sevinirim çünkü belli sayıyı aşınca randevu almak gerekiyor. Haftasonları hariç hergün 08.00-16.00 arası ziyarete açık. Giriş 1 ytl 1-memet 2-adabayrakoglu |
Ben de gelirim. 2 kişi :o
Karaburun ve İnciraltı'nı kaçırdım ama bunu kaçırmak istemem.:) |
1-Memet
2-Adabayrakoglu 3-Fatma Dündar 4-Fatma Dündar Misafiri 5-Rana Sungur 6-Celal Sungur |
ben de geliyoruuummm...
|
1-Memet
2-Adabayrakoglu 3-Fatma Dündar 4-Fatma Dündar Misafiri 5-Rana Sungur 6-Celal Sungur 7-Fellez 8-Mayranci 9-Seyide Ayrancı 10-Aytuğ Ayrancı Adabayrakoğlu rezervasyon için daha fazla Ayrancı'ya ihtiyaç var mı?Yoksa yeterli mi ???? Bir de botanik bahçesinin tarifini alayım.. |
20 ve üzeri gruplar için rezervasyon gerekiyormuş. Yani randevu şimdilik gerekmiyor.
Ege Üniversitesi içinde Kipa var onu biliyorsanız oraya çok yakın. Kime sorsanız gösterir. |
Bende geliyorum.
|
Çarşamba kursum var izin alabilirsem bende geleceğim. Ayrıca Aziz Gerzeli beyde gelecek.:)
1-Memet 2-Adabayrakoglu 3-Fatma Dündar 4-Fatma Dündar Misafiri 5-Rana Sungur 6-Celal Sungur 7-Fellez 8-Mayranci 9-Seyide Ayrancı 10-Aytuğ Ayrancı 11-Cihan As 12-Penelophe 13-Aziz Gerzeli |
Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.Bende geliyorum.Nasıl tanıyacağız birbirimizi? Beni kolayca tanıyabilirsiniz kucağımda 20 yaşında bir palmiye olucak.(hıh hıh hıh )
|
Aziz bey, tohumları unutmayın lütfen.;)
|
Adabayrakoğlu 15 kişi olursak girişi 0,5 YTL ye anlaşırmıyız.:D
|
Şebboy
5 Eklenti(ler)
İnciraltı'ndan aldığımız şebboyları sizleri(adabayrakoğlu,memet,çekirdek)anarak bahçeye diktik.Görebilirsiniz.
Eklenti 30075 Eklenti 30076 Eklenti 30077 Eklenti 30078 Eklenti 30079 |
Keşke bir bölümünü de karşı komşunun bahçesine dikseydiniz, komşu dua ederdi size.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025