![]() |
|
![]() |
#91 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım en iyi park seçeneği Sıhhiye katlı otoparkı olacak sanırım. Oradan mesafe fazla değil. Özelinize telefon numaralarımızı yazacağım. Geldiğinizde haberleşelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Müjgan Hanım, Nazik davetinize teşekkür ediyorum.ve en kısa zamanda Ankara'ya gelmeyi umut ediyorum.Ayrıca iki gün gecikmeli de olsa doğum gününüzü kutlar,sağlıklı ve mutlu günler dilerim.. Düzenleyen mayranci : 01-03-2008 saat 18:06 Neden: Eksiklik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Günaydın dostlar. Gece çok fırtına vardı ,tabi yağmurda. Yağmur halen devam ediyor.Sabah Güler hanımlar Ankaraya gideceklerdi araba ile ve Ankara toplantısına katılmak için.Umarım sağlıklı bir şekilde ulaşır ve dönerler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Yücel ağabey çok istememe rağmen bir yakınımın ağır hastalığı nedeni katılamıyorum çok üzgünüm. Sanırım onu önümüzdeki hafta ameliyat için Ankaraya getireceğiz. Fırsat bulabilirsem sizi arayıp görmek isterim. Selam ve hürmetlerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Keyifli bir toplantı oldu. Tanışıldı. Tanışıklıklar pekiştirildi. Selamlar iletildi. Selamlar alındı. Kaynaşıldı. Bilgiler ve bitkiler paylaşıldı. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Güler Hanım ile Eşi Oğuz Bey'e, Güvenç Mamıkoğlu'na şahsım ve katılan diğer arkadaşlarım adına ayrıca teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Moderatör
|
Ah Mahmut bey, Ahh. Toplantıya gitmez olur muyum? Sabah saat 8 de yola koyulduk. Dediğiniz gibi, yol boyunca çok şiddetli yağmur vardı. Adeta bardaktan boşalırcasına yağıyordu. Ancak 4 saat sonra toplantı mahalline gelebildik. Sayın Yücel bey ve zarif eşleri bizi karşıladılar. Daha sonra diğer arkadaşlar birer ikişer gelmeye başladılar. Kendilerini tanımaktan çok büyük gurur duydum. Bunca zaman yazıştığınız dostlarla birer birer tanışmak ne büyük zevk. 2 saat boyunca çok güzel sohbet ettik. Herkesi çok sevdim. Bu kadar güzel insanı bir arada topladığı için Ankara grubuna gıpta ettim. Sonra da dedim ki eee ne de olsa Ağaçlar.net üyeleri. Sayın Hassoman bizleri hediyelere boğdu, kendilerine çok teşekkür ederim. Derya hanım, bizlere ağaçlar.net'in kitap ayraçlarını (adının ne olduğunu bilmiyorum, o yüzden kitap ayracı diye isim taktım) dağıttı. Sohbet o kadar güzeldi ki 2 saat nasıl geçti anlayamadım. Saat 15.30 da dönüş yoluna koyulduk. Yol boyunca pek konuşmadım. Eşim benim bu halime pek alışık değildir. '' ne oldu dut yemiş bülbül gibi susuyorsun'' deyince. Bana ilişme şurada geçirdiğim o güzel 2 saati yine dakika dakika zihnime yerleştiriyorum dedim. Gerçekten, sizlerle olmak çok güzeldi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 8 saatlik yolculuk vızz geldi. Bu arada birşeyi de itiraf etmeden geçemiyeceğim. Sizlerle sohbete o kadar dalmışım ki yemek yemeği unutmuşum, sanırım 3 parça şiş yedim, ve bir bardak çay içtim. Dönüş yolunda midem ezilince bunu farkettim. Benzin istasyonundan bir sandviç ve cola aldık. Düzenleyen Güler : 24-02-2017 saat 08:30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Bu toplantıların en güzel yanı; önceki tanıdıklarla yeniden birlikte olmak ve yanısıra yeni dostlarla tanışmak. Ailemizin her geçen gün daha büyüdüğünü görmek gerçekten bir mutluluk. Gelemeyen dostlarımız, gelecek toplantılarda birlikte olmak dileğiyle. Böyle bir toplantıyı düzenlediği için Yücel beye teşekkürler. Katılan tüm dostlara teşekkürler. Bizlerle birkaç saat birlikte olabilmek, dostluk paylaşmak adına, o yağmurlu havada saatlerce yolculuk yapan sevgili Güler ve eşi Oğuz bey'e teşekkürler. Bizleri bir araya getiren agaclar.net'e teşekkürler. Bu arada, kitabına hayran kaldığım Güvenç beyle tanışmak da hoş bir sürpriz oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Çok güzel bir toplantıydı,herkes çok hoştu.Güler Hanım taa İstanbuldan gelmiş bize gül çelikleri ve aloevera ve kudret narı getirmiş.Bahçesinin fotograflarına baktık çok özendik.Güler Hanım ve eşi çok iyi insanlar.İnsana sanki yıllardır tanıyormuş izlenimi veriyorlar.Çok mutlu bir pazar geçirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar.net üyeleri ile güzel bir toplantı daha gerçekleştirdik. Bütün dostlar çok samimi ve candandı.Eminim bizim gibi onlarda katılmaktan büyük onur ve mutluluk duydular. Bu arada Güler hanım ve eşinin katılımı ayrı bir hava estirdi. Çok teşekkür ederiz. Vallahi ne yalan söyleyeyim Güler hanım ın ve Hassoman ın getirdiği çiçek ve çelik paketlerini açarken çocukluk yıllarımızda yaşadığımız gibi sanki Almanya dan gelen bir yakınımızın açacağı valizlere üşüşen çocuklar gibiydik. Mekanı ayarlayan Yücel Bey'e, Sayın Malina'ya çok teşekkürler. Kısacası biz doyamadık, ya siz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Günaydın arkadaşlar, hafta sonu kötü bir gıda zehirlenmesi geçirdiğim için toplantıya katılamadım. Evde bilgisayaraım olmadığı için haber de veremedim. Özür dilerim... Toplantı değerlendirmelerini okudukça içim gitti, hele Güler hanım ve eşinin İstanbul'dan gelip benin gidememem çok üzücü gerçekten. Hepinizle tanışmaktan çok memnun olacağım, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Geçmiş olsun sevgili ekin97 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Saat 13.00'ten saat 18.00'e kadar oturup, keyifle sohbet ettiğimiz; bazıları ile ilk kez müşerref olduğumuz ama sanki hep tanıdığımız; listede adı geçen ama gelemeyen; niyetlenen ama mazeretleri nedeniyle gelemeyen ve aramızda hissettiğimiz tüm arkadaşlar, hepinize bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederim. ![]() Havanın yağmurlu olmasına rağmen, grup tarihinin en kalabalık toplantılarından birinde, arkadaşlarımın da ifade ettiği gibi sevgi ve bitki alışverişi de yüksekti. Sevgili Hassoman'a, Güler ve eşine bu anlamda bir kez daha teşekkürler. Veeee, organizasyonu üstlenen, her türlü konforumuzu sağlayan Yücel Bey'e de sevgiler ve teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı sırasında öğrendim ki bazı arkadaşlar pidecide toplantı mı olur diye önceleri yadırgamışlar. Hava yağmurluydu o gün ve üstelik kendi çapında fırtına bile vardı. Kendimi dar attım pideciden içeri. Toplantının olduğu bölüme geçip baktığımda ohoo ortam ısınmıştı bile... Dışardaki havaya inat içerde sıcak bir karşılama olunca insanın hoşuna gitmiyor değil hani. İlk gözüme çarpan sevgili Güler Hanım ve eşi oldu. Benim çevremde Şükran Hanım ve eşi (Çok yanayakın ve içtendiler), Sahire Hanım ve eşi (Sahire Hanım ve eşi aynı resimlerindeki kadar naif ve hoştular), Güvenç Bey (bilge bir hocaydı..) ve Yücel Bey çok sevgili eşi (alçakgönüllü ve yaşama karşı deneyimliydiler) vardı. Daha sonra Müjgan Hanım, Nevsune Hanım, Eda Hanım ve sayın Pala teşrif ettiler... Sohbet koyulaştıkça koyulaştı... Kısacası, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Tepemizdeki tenteneye yağan yağmurun tıpırtıları, geniş pencerelerin önünden geçen Yüksel Caddesi'nin o güzel gençleri (cadde trafiğe kapalıdır) kendimi pideci değil de piknik yerinde zannettim... Çıkınca da Ankara'nın yağmur altındaki sokakları... (Yahu kimse sevmez ama yağmur akşam karanlığında Ankara'ya yakışıyor yani...) Güzel başlayıp, güzel süren ve güzel biten çok hoş bir gün oldu.. Yücel Bey'in ev sahipliğine ve bonkörlüğüne diyecek yoktu yani... Sabahtanberi de Güler Hanım'ın hadiyelerini dikmekle meşguldum... Bakalım güler Hanım'ın gülleri nasıl bir güzellikler sunacaklar bana... Yaman bir merak içindeyim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|