View Single Post
Eski 02-03-2008, 20:50   #105
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Ah Mahmut bey, Ahh. Toplantıya gitmez olur muyum?
Sabah saat 8 de yola koyulduk. Dediğiniz gibi, yol boyunca çok şiddetli yağmur vardı. Adeta bardaktan boşalırcasına yağıyordu. Ancak 4 saat sonra toplantı mahalline gelebildik. Sayın Yücel bey ve zarif eşleri bizi karşıladılar. Daha sonra diğer arkadaşlar birer ikişer gelmeye başladılar. Kendilerini tanımaktan çok büyük gurur duydum.
Bunca zaman yazıştığınız dostlarla birer birer tanışmak ne büyük zevk. 2 saat boyunca çok güzel sohbet ettik. Herkesi çok sevdim. Bu kadar güzel insanı bir arada topladığı için Ankara grubuna gıpta ettim. Sonra da dedim ki eee ne de olsa Ağaçlar.net üyeleri.
Sayın Hassoman bizleri hediyelere boğdu, kendilerine çok teşekkür ederim.
Derya hanım, bizlere ağaçlar.net'in kitap ayraçlarını (adının ne olduğunu bilmiyorum, o yüzden kitap ayracı diye isim taktım) dağıttı.
Sohbet o kadar güzeldi ki 2 saat nasıl geçti anlayamadım.
Saat 15.30 da dönüş yoluna koyulduk. Yol boyunca pek konuşmadım. Eşim benim bu halime pek alışık değildir. '' ne oldu dut yemiş bülbül gibi susuyorsun'' deyince. Bana ilişme şurada geçirdiğim o güzel 2 saati yine dakika dakika zihnime yerleştiriyorum dedim.
Gerçekten, sizlerle olmak çok güzeldi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 8 saatlik yolculuk vızz geldi.
Bu arada birşeyi de itiraf etmeden geçemiyeceğim. Sizlerle sohbete o kadar dalmışım ki
yemek yemeği unutmuşum, sanırım 3 parça şiş yedim, ve bir bardak çay içtim. Dönüş yolunda midem ezilince bunu farkettim. Benzin istasyonundan bir sandviç ve cola aldık.

Düzenleyen Güler : 24-02-2017 saat 08:30
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön