![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, toplantıdan bu yana evime ancak ulaşabildim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Daha yeni kavuştuk evlerimize sevgili uzman16, bir ohh diyelim hele ![]() Yollar ırak, yoruyor insanı ![]() ![]() Bizim sizin oralara yerleşmemiz lazım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
İklimsiz haklı daha yeni kavuştuk evlerimize hala yorgunum ben. İklimsiz fena fikir değil Orhangaziye uğradım bir ara bayıldım İznik Gölü manzarasına oralara mı taşınsam ne ![]() Uzman16 sizin tatlının tarifini ben mi bulamadım siz mi yazmadınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Uzman uzmann iyi gaz veriyorsun, gelirsem sıkarım o güzel yanaklarından ![]() Şaka bir yana arkadaşlar bunca yıl gezer tozar evime gelirim, ilk defa Giresun'un yerinin bu kadar ters olduğuna kanaat getirdim. İki oğlum da bu sene sınava girecek, biri ÖSS diğeri OKS. Benim buradan ayrılmam onların sınav başarısına bağlı. Şimdi külahları değişeceğiz zaten onlarla. Neymiş tatilmiş, neymiş soru çözülmezmiş, dinlenmedelermiş ![]() ![]() Elbette şaka ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Sebo'cuğum belki çok kısa bir gezinti yaptık Bursa'da ama yaşadığınız şehri çok sevdim. En çok da buram buram tarih kokusunu sevdim sizlerden sonra ![]() Yeşil Bursa ünvanı ise bahar, yaz ayları için geçerli olmalı diyeceğim ama yeşil karadenizin yeşili ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Karedenizin yeşiline kimse laf söyleyemez zaten Güler Hanımcığım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Ağaç Dostu
|
Bursa'da mevsim
Alıntı:
Bursa hakikaten yaşanacak bir şehir ..(bu lafım İstanbul'da yaşayanlara) Güler hn.da selamlar.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
***.bursa grubu artık toplanmıyormusunuz.çok güzel olurdu.bende katılmayı çok isterdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|