![]() |
|
![]() |
#152 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selamlar, sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Umarım, 24 Kasım'daki Arboretum gezisine bir daha katılırsınız. Gezi öncesi çok emeğiniz geçti forumdan izledim. Ben Yalova'da Kipa Alışveriş Merkezi inşaatı için bulunuyorum, bugüne kadar, proje tadilatı nedeniyle oldukça boş zamanım vardı, ama önümüzdeki hafta fore kazık çalışmaları başlayacak gibi görünüyor, bilmiyorum nasıl edip katılacağım o geziye ama, elimden geleni yapacağım. Selamlar, sevgiler, siz de inşaatçısınız galiba, doğru mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Azıcık autocad bilen bir kesin hesapçı arıyoruz, aklınızda bulunsun, çevrenizde uygun biri olur da bana yönlendirirseniz çok sevinirim. Selamlar, sevgiler, saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu arada google'da arboretum , arboratum , arberetum deyince hepsinde de bir şeyler çıkıyor. Ama sanırım ( konu başlığımız gibi ) doğrusu arboretum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=KUMRU;173877] 24'ündeki programımıza +2 de katıldığı için gelemezler.: ![]() Eşimin de hepinize çok selamı var, ben sadece şaka yaptım ama gelmenizi o kadar çok isterdik ki anlatamam. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selamlar. melike |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Ağaç Dostu
|
Son anda bir problem çıkmazsa Vildan Sönmez Norex Fyasmut 3 kişi geliyoruz. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-11-2007
|
bende gelmeyı dusune bılırım musaıt olursam bır bakalımda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2006
|
kaçta buluşulacağı kesinleştimi acaba? iş durumum elverise bende katılmak isterim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
aybala'dan ses yok, gezi ne alemde???
Sevgili arkadaşlar, 11 kasımda analadığım kadarı ile bir ön gezi yapıldı, ortamda hala bir liste var ve hergün birileri gelemekle ve gelmemekle ilgili fikir bildiriyor ama listenin son hali ve nasıl buluşulacakla ilgili bilgi yok.Hatta 24'ü kesin mi o bile belirsiz sanki! Sevgili aybala'dan ise hiç ses yok. Hasta falan olmasın. Ben ilk kez cevapsız bıraktığını görüyorum da?! Bu belirsizlik nasıl aşılacak acaba, şunun şurasında 4 gün kaldı..... Selamlarımla... Melike |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-11-2007
|
Teşekkürler. Dileğimiz havanın gezi için uygun olması. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Telefonlarını google'dan Atatürk Arboretumu diye arasanız, bulabilirsiniz herhalde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|