![]() |
|
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arkadaşlar hepinize günaydınlar,bizde o gün sizinle olmayı gerçekten çok arzu etmiştik ama ne yazıkki olmadı, dileğimiz bir daha ki buluşmaya inşallah. Bende cumartesi günkü iftar davetimi zor atlattım çünkü tansiyonum çok yükselmişti.Neyse şimdilerde iyiyim.Arkadaşlar pazar günü bahçeden birçok sayıda lale soğanı çıkardık o kadar çoğalmışlarki.Üç dört adette şakayık soğanı var onuda verebilirim.(şakayık çok güzel ve çok gösterişli açıyor)Keşke satın almasaydım.İsteyene verebilirim onları şimdi bir kaç gün havalandıracağım .özele yazarsanız bir şekilde haberleşir nasıl verebileceğimizi kararlaştırırız.Bende bu arada üye arkadaşlara benimde naçizane bir katkım olacak diye kendimi mutlu hissederim. Hepinize sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
O nasıl güzel bir yemek ortamıdır? Açık hava, ağaçların altında, harika bir masa! Çok üzgünüm katılamadığım için ![]() Herbaryumu okul daveti için, Müjgan Hanımı da organizasyon çalışmaları için çok tebrik ediyorum. Çok çok özendim resimlere.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar ! Katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Çok koyu sohbet ortamı olduğu belli. Yücel Ağabey sanırım yine büyüklüğünü yapmıştır sağolsun. Herkese Yalovadan selam olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Öğrencilik zamanlarımda arkadaşlarla bir kaç kez gitmiştik Fen Fakültesine. Ağaçlar daha bir büyümüş göründü bana. Çok güzel bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli oluyor. Yücel Beyi, Müjganı siteye daha önceden gönderdiğiniz fotoğraflar sayesinde görür görmez tanır oldum. Chew'i zaten tanıyorum. Fotoğraflarınız sayesinde bizler de gezindik sizlerle birlikte. Sağolun Ankaralı dostlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Bir dahaki toplantımızı herbaryum'un izniyle, Fakültenin herbaryumunu da gezip göreceğimiz şekilde yapalım. Odaklandığımız konu "herbaryum" olsun ![]() Ama seçeceğimiz gün, bayramdan sonraki bir tarihte olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
5 senemin geçtiği okulumdaki toplantının kötü geçmesi beklenemezdi zaten. Derse girmek yerine o nilüferleri seyretmek için az oturmamıştık havuz başında. Futbol sahası kafeteryası birde o zamanlar çok güzel kızlar vardı ama şimdi kaldımı bilmem... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yüreğimize güzellik kattın yine aplacım ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Meyve veren ağaç taşlanır hesabı sanırım ama eğer o ağacın bir sahibi var ise mutlaka izin alınması gerekir diye düşünüyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-09-2007
|
her kese merhaba geç oldu ama güç olmasın keşke daha kalabalık olsaydı cumartesi günü açık havada yemek muhteşemdi. yemeklerin lezzeti aşçısından mı kaynaklanıyordu yoksa yemekteki insanların güzelliğinden mi bunu tartışmaya gerek yok ****** insanların güzelliği. her kes ayrı bir gönül güzelliğine sahip. güne ne kadar geç katılmış olsakda harika bir andı. düzenleyen ve davet eden herkese çok teşekkür ederim. bir dahaki toplantılarda daha kalabalık olmak dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Yeni Üye
|
müjgan hanıma yürüyen bulut hakkında yaptığı bütün yorumlara katılıyor ve onu destekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Yeni Üye
|
bu arada yürüyen bulutun cdsin için çok teşekkürler tam benlik. yazılarımı bu tarz müzikleri dinlerken yazıyorum. devamı içinde yürüyen buluta rica ediyorum. şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Bayramdan sonra ama fazla da ileri bir tarih olmasın, şu güzel sonbaharın tadını çıkartalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bazılarının tadı gerçektenn de çok güzeldi yahuu... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bu durumda, en kısa zamanda Sn.Nevsune Hanımın da dediği gibi sonbaharın tadını çıkara çıkara tekrar Sn.Herbaryumun da uygun görmesi koşulu ile buluşulması iyi olur kanaatindeyim. Bir de bizler bir bakalım oradaki meyve ağaçların meyveleri gerçektenden yenilir mi? ![]() ![]() ![]() Değilmi ama.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Eee bende buralardayım bana bir merhaba diyecek yok mu? Kendimi şimdi toplantının bir köşesinde şeker dağıtılıpta unutulmuş küçük çocuk gibi hissettim vallahi.Okuyorum okuyorum sonra yazıyorum ! ben burada hiç olmamışım gibi hissediyorum...Zaten sulu gözüm ..şimdi de hemen sulandı gözlerim..Sadece duygularımı şu an yazmak istedim..sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Ah ah, Kıyamam ![]() Merhaba efendim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |