![]() |
|
![]() |
#423 |
Ağaç Dostu
|
Yüzümde sürekli bir gülümseme ile tüm yazdıklarınızı okuyup, resimlerinize bakıyorum. Hakikaten çok güzel bir toplantı olmuş. Mekan da çok güzel. Tabii ben bu kadarla yetinmem, daha sevgili Adabayrakoğlu'nun yorumuyla dinleyeceğim toplantının ayrıntılarını. ![]() İnşallah bir dahaki toplantınızda ben de aranızda olurum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Moderatör
|
Günaydın bonsaisever, nasılsınız? Demir gübresi dağıtılırken ben neredeydim diye düşündüm bir an. Ben de isterdim. Saçıkıbrıs dediklerinden ayrı değil mi? Burada saçıkıbrıs veya karaboya dedikleri demir içeren bir gübre var ama aynı mı bilmiyorum? Not: Bahsettiğimi genelde Ortancalarda kullanıyorum. Düzenleyen Güler : 12-09-2007 saat 08:00 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Fotografların hepsi güzel de şemsiyelerin altında çekildiği için gölge ve arkadaki sert ışık nedeni ile Flaş la çekilse imiş daha da güzel olacakmış. Bu bir eleştri değil sakın ha kimse alınmasın. Çekenlerin ve sitemize yükleyenlerin ellerine sağlık. Oktay tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Ağaç Dostu
|
Mahmut abi zaten ben diyorum bu işten anlamam diye. Benimki; bas, ne çıkarsa bahtına ![]() Güler hanım, saçı kıbrıs değil demir gübresiydi benim dağıttıklarım. Sizinki gibi büyük bahçelere zaten yetmezdi. Muhtemelen getirdiğiniz 35 saksıyı dağıtıyordunuz o sırada. Aklıma gelmişke; ne güzel elmalar, üzümlerdi onlar. Sizin ve Çekirdek hanımın hizmetlerini kimse unatamayacak. Teşekkür ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha da kalsaydım diyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Ağaç Dostu
|
Akışta bir karışıklık olmaması adına ekleme yapıyorum. Sevgili bonsaisever'in götürmüş olduğumu belirttiği "mal", "demir gübresi"dir; yoksa meyve yiyecek değil... ![]() Evet kabul, 3 adet miniminnacık şeffaf paketciğin içinde bana demir gübresi verdi bizzat kendisi. Bu suç ise, cezama razıyım. ![]() İsteyenlere uygun şekilde koliler halinde gönderebilirim ![]() Şaka bir yana, hakikaten, düşünüp hazırlayanlara ve paylaşanlara tekrar tekrar teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanımın bahçesiyle ilgili bir alt çizmesi yapayım.. Yukarıdaki yazılarda söylenmiş ama tekrar vurgulamakta fayda var. Çok emek harcanmış, çok güzel düzenlenmiş ve karşılığı alınmış bir bahçesi var. Bir dünya fotoğrafını gösterdi bize... Gelemeyenler ve göremeyenler ve hatta görebilenleri de imrendirecek nitelikte. Özellikle sardunyalarına ve güllerine ne gibi bakımlar yaptığını anlattı. Diyorumki; bir dahaki seneye, sadece fotolarıyla yetinmeyip bir baskın mı düzenlesek?.. Ellerinize sağlık Güler Hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Moderatör
|
Sevgili Çekirdek, İster baskın yapın, ister davetimi kabul edip buyrun. Kapım her zaman siz dostlarıma açık. Bence en güzel zaman Mayıs ayı ama sizler ne zaman arzu ederseniz buyrun. Göz zevkinizi tatmin etmek isterseniz Mayıs ayı, yok elma armut, üzüm yemek isterseniz bu mevsim tam zamanı. Ama ille de Aralık ayında can eriği yemek isterim derseniz, kütür kütür kırmızı erik kışın. Buyrun bekliyorum. Haziran ayında ise Napolyon Kirazlarim da nefis. Hıı unutmadam söyliyeyim Ekim, Kasım ayında da Trabzon Hurması ve Muşmulalar çok güzel. Tercih sizlerin....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Bence sonbaharda bayramdan sonra bir hafta sonu eğer izin verirlerse Çadırlarla gidip kamp yapmak lazım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|