![]() |
|
![]() |
#332 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uygarokman; Bu şiiri bana yeniden hatırlattığınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır. Hem hüzünlendim,gözlerim doldu. Hem de eski bir dostu görmüş gibi mutlu oldum. İyi ki sizi tanıdım.Çok sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
|
Evet, bende şimdi Galatasaray'da arkadaşımdayım. Şu dakkaya kadar Cafe Krepen'ed idim. Her şey çok güzeldi. Toplantımıza katılıp, bizleri güler yüzüleri ve paylaşımları ile mutlu eden herkeslere teşekkür ediyorum. Özellikle sevgili Çekirdek'e bize sağladığı süper ortam ve uyguladığı fiyat tarifesi için çok teşekkür ediyorum. 4/4lük bir ortamda 4/4lük bir keyif yaşadım şu saate kadar. Masamıza bakan garsonun " Abi, beraber mi kapayacağız?" demesi üzerine yaklaşık 12 saatir Krepende olduğumu fark etmesem, hala gelen gidenle sohpet etmeye devam edecektim. Gelen, paylaşan, sohbete katılan, yol tepen, dedikodu eden tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimle. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı geceler Biz, bir başka toplantıya da katılmak durumunda olduğumuzdan eve ancak şimdi girebildik. Bugün, eşim ve benim için mükemmel bir gündü. Hepinizi çok sevdiğimi zaten biliyorsunuz. Bunu bir kere daha belirtmek istedim. Çektiğim üç beş fotoğrafı beğenirsem belki pazartesi gönderebilirim. Gecenin bu saatinde uzatmak istemiyorum. Herkes çok güzeldi ama Güler ve Çekirdek. Onlar inanılmaz ikramların sahipleriydiler ve ben doğrusu çok mahcup oldum. Tekrar teşekkür ederim her şey için. Yeniden buluşmak dileğiyle, iyi geceler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-06-2007
|
Alıntı:
eski dostlukların devamı ve yeni dostluklara .... Saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
Ben de yazılanlara katılıyorum ve bu güzel güne neden olanlara, oluşmasına destek olanlara, uzaklardan gelenlere, misafirlere...kısaca herkese çok teşekkür ediyorum. İstanbul artık şeytanın bacağını kırmıştır. Duyurulur ![]() Görüşmek üzere... (Güler Hanım'a uzun yıllardır yediğim en güzel elmalar için ayrıca teşekkür ederim. ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaçsever
|
İstanbul Toplantısı Raporudur.
Merhaba Sevgili Arkadaşlar, Takip ettiğim kadarıyla toplantı raporları sevgili üyemiz Sebahattin Sargın tarafından yazılıyor. Bu akşam kendisi benim İstanbul'da misafirim olduğundan dolayı günün tüm ayrıntılarını size onunla birlikte aktarmaya çalışacağız. Toplantımız yaklaşık olarak saat 13:00'da İstiklal Caddesi, Cafe Krepen'de başladı. Üyelerimizden Çekirdek Hanım'a ait, Cafe Krepen, oldukça hoş ve sıcak bir mekandı. Toplantıyı düzenleyen Güler Hanım ve Çekirdek Hanım bizleri karşıladı. 1 saat sonra hemen hemen herkes artık oradaydı. Genel tanışmanın ardından tüm üyeler, bireysel olarak agaclar.net ile nasıl tanıştıklarını anlattı. Güler Hanım'ın toplantıya katılan tüm üyeler için hazırladığı bir sürpriz olan kasımpatı çiçekleri de bu arada herkese tek tek verildi. Tanışmanın ardından koyu bir sohbet başladı, bu sohbet kimi zaman da bir bilgi paylaşımına dönüştü, üyelerimizden aramızda bulunan saygıdeğer hocalarımız ve ve tecrübeli arkadaşlarımız sayesinde bütün sorularımız yanıtlarını buldu. Sevgili Kızılağaç'ın, toplantı öncesi Eminönü, Tohum ve Çiçek pazarından aldığı kaktüsü aramızdan bir kişiye hediye etmek istemesi üzerine bir çekiliş yapıldı. Yapılan çekilişte bu hediye, Güler Hanım'ın oldu. Hemen ardından, üyelerimiz yanlarında getirmiş oldukları tohum ve bitkileri birbirleriyle paylaştılar ki bu paylaşım günümüzün en heyecanlı anlarından birisini oluşturdu. İlerleyen saatlerde yavaş yavaş karnı acıkan üyelerimiz, Cafe Krepen'in lezzetli yemekleriyle başbaşa kaldılar. Özellikle Çekirdek Hanım'ın ikramı olan içli köftenin tadı eminiz ki her birimizin damağında unutulmayacak bir yer edindi. Meyvelerimiz ise Güler Hanım'ın Manyas'taki bahçesinin neredeyse yemeye bile kıyılamayacak kadar güzel olan ürünleriydi. Yemek sonrası forumun daha önceden yapılması planlanmış etkinlikleriyle ilgili bilgi paylaşımları oldu. Saatlerimiz 17:00'a yaklaşırken artık yavaş yavaş üyelerimiz aramızdan ayrılmaya başladı ve 18:00 civarlarında biz de herkesle vedalaşarak, bu güzel günün içimizdeki neşesi ve sıcaklığıyla Cafe Krepen'den ayrıldık. Toplantının ise saat 19:00 gibi bittiğini tahmin etmekteyiz. Toplantıya katılan üyeler: 1.Güler 2.Aybala 3.Todor 4.Çekirdek 5.Selahattin Yılmaz 6.Cemal S. 7.Kızılağaç 8.Papatyam 9.Adabayrakoğlu 10.Lerdemir 11.Balıkçı 12.Mahmut leventoğlu 13. Ferda Ülkümen 14.Şükran Ayalp 15.Limon 16.Sevilay 17.Zenfree 18.Uygar Okman 19.Bonsaisever 20. Habibe 21.Sebahattin Sargın 22.VforVendetta ve misafirleri... Toplantıya katılan tüm arkadaşlarımıza aramızda olduklarından dolayı teşekkür ediyoruz ve tüm üyelerimiz adına toplantıyı düzenleyen Güler Hanım'a, mekanını bize açan ev sahibemiz Çekirdek Hanım'a ve emeği geçen herkese sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunarak teşekkürü bir borç biliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıdaki ilginç konulardan biri bence, çoğunluğun konulardaki konu dışı yazışmalardan şikayetçi olması idi. Hatta adabayrakoğlu yaptığı bu tarz yazışmaları forumdan sileceğini söyledi. Bunun yapılması şu aşamada konulardaki yazışmanın bötünlüğünü bozacağı için yapılması doğru olmayabilir. Ama belki bundan sonra konu dışı yazışma yapmamaya özen gösterilebilir. Ayrıca forumda Türkçenin kullanılması konusunda da faydalı tartışmalar oldu. (Ben aklıma geldikçe yazıyorum...) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
|
İnanılmaz güzel bir gün geçirdim, çok değerli insanlar ile tanıştım. İstanbul'u çok beğendim. En yakın zamanda tekrar gelmek istiyorum. Bu toplantıdan sonra İstanbul'daki ev sayım bayağı arttı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
-
Giriş Tarihi: 18-01-2007
|
..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
|
Evet cuma günü işle ilgili çıkan problemden dolayı bir haftadır hayelini kurduğum toplantıya gelemedim hepinizden tek tek özürdilerim. Umarım kendimi affettirmenin bir yolunu bulurum , gelemeyeceğimi önceden bildirip katılacak arkadaşların motivasyonunu bozmak istemedim. Çok mutlu oldum sizi görünce öyle , tekrar özür diliyor anlayış göstermenizi temenni ediyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Moderatör
|
Canım arkadaşlarım. Dün gece erken yattığım için bütün mesajları takip edemedim. Biraz evvel kalkım ve ilk işim onları okumak oldu. Toplantımıza katılarak bizlere şeref veren bütün dostlara teşekkür ederim, biliyorum ki iştirak edemeyenlerin mutlaka bir mazeretleri vardı ama ruhen bizlerle beraberdiler bunu hissettik. Çünkü biz Ağaçlar Net üyeleriyiz. Lerdemir, Kızılağaç,VforVENDETTA ve diğer yorum yapan arkadaşlar, Zenfree,Aybala,Sebo'ya da çektikleri resimler için çok teşekkür ederim. uygarokman seni tanımak bambaşka bir zevkti. Hepinize binlerce teşekkürler sevgili arkadaşlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-06-2007
|
Alıntı:
![]() ama en karlı sizdiniz büyük ödül sizin oldu ![]() hepiniz sihirli birer fidan gibisiniz arkadaşlarım nice filizlenmelere... kendinize iyi bakın |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı için söylenebilecekleri arkadaşlar yazmış.. Kendi adıma., Özellikle tüm yorgunluğu göze alarak İstanbul dışından katılan arkadaşlara ve Güler hanıma teşekkür ediyorum. Mekanımda misafirim olmanız benim için ikinci zevkti. Ama sanki., Tam ısınıyoruz derken mi bitiverdi?.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
|
Az önce fotoğraflara baktım. Yorumlarımı sonraya bırakıyorum. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz, ne mutlu sizlere. Ben de telefonla katıldım toplantınıza bana gelen seslerden herkesin sohbetler ettiği anlaşılıyordu. Çekirdek, Aybala ve Sebo ile konuştum. Sizler güzel bir gün geçirirsiniz de ben geçiremem mi sandınız? ![]() Neler konuştuğunuzu da merak ediyorum. Onları ne zaman yazacaksınız. Genel hatları yazmışsınız ama ben daha çok ayrıntıları bilmek istiyorum. Herşeyin ayrıntılarda saklı olduğunu söylerler ya ondan. Kötü bir niyetim yok anlayacağınız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
|
Birbirinizi ilk defa gorunce, sanki kirk yildir tanisiyormussunuz gibi oldugunuzu dusunuyorum. Hemen sicak bir sohbetin icine girdiginiz resimlerden belli oluyor ve biz katilamiyanlar(ozellikle de benim gibi cooook uzaklarda olanlar) ancak resimlerle yetiniyoruz. Boyle guzel toplantilarin diger sehirlerde de gerceklesmesi dilegi ile hosca kaliniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|