![]() |
|
|
|
#93 |
|
Ağaç Dostu
|
Uyarımı tekrarlamak istiyorum, toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlar aşağıdaki adreste bulunan önceki toplantılarımızda çektiğimiz fotoğraflara baksınlar. Bu sayede toplantı günü bizi tanırlar ve bulmada sorun çekmezler: http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=4278 |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Bu toplantıda konuşulması gereken çok konu var.Önceki toplantımızda yarım kalan konu mesela hocam bu sefer elimizden kaçamaz. ![]() |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet bu toplantıda yeni ve yarım kalan konular gündem de olup konuşulacak. Bütün agaclar.net üyeleri toplantımıza davetlidir, herkese kapımız açık . Listeyi güncelliyim:1) Selahattin Yılmaz 2) Todor 3) Hedera 4) Kızıl ağaç 5) Rukiye Çetin 6) Cemal S. 7) Emrah K. 8) Manolya Çiçeği 9) Habibe Hanım 10) Ben 11) Samowan 12) Süpriz üye 1 ( Sakın sormayın söylemem) 13) Süpriz üye 2 ( Bu Hederanın süprizi, bunu bende çok merak ediyorum yahu ) 14) Turco 15) Hatkobi ve eşi 16) Orhan Turan 17) Bülent 16 18) Cetecekal 19) ......? Düzenleyen Sebahattin Sargın : 02-08-2007 saat 17:50 |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Genç arkadaşlara tam destek. Hocanız bir yere kaçamaz merak etmeyin. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende merak ettim şimdi yarım kalan konu ney, neden kaçamıyorum, niçin kaçma ihtiyacı duyuyorum, beni neden kaçırtmıyorlar, ben bu adamların ellerinde ne yapıyorum hımm hepsi toplantıda az sonra... Toplantıda ![]() |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Ağaç Dostu
|
Bak sebo, hocam bilmiyorum hatırlamıyorum diyor cemel bey hatırlıyor demek ki hocamızı yeterli bahsetmemişiz. Cemal bey destek için teşekkürler emindim zaten ![]() |
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Çok hoş bir fikirmiş. katılmayı çok isterdim ancak şehir dışında olacağım ne yazıkki. bir dahaki sefere inşallah. herkese iyi eğlenceler, cs |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben gelene kadar Bursa ekibi epey kalabalıklaşmaya başladı. Ekime kadar iyice kalabalıklaşırsınız artık. Bekle beni Bursa Ekim'de ben geliyorum. )Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-06-2007
|
Bir terslik çıkmaz ise,inşaallah oradayım. Orhan Turan |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Ağaç Dostu
|
Orhan Bey geleceğiniz için teşekkür ederiz, şu adresteki fotoğraflara bakınız: http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=4278 Toplantı günü bizi bulmanız zor olmaz ![]() Düzenleyen Sebahattin Sargın : 01-08-2007 saat 22:49 |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Ağaç Dostu
|
Orhan bey! Geleceğinize inanın çok sevindim. Formda bizi bambu konusunda oldukça bilgilendiren ve istifade ettiğimiz yazılarınızı okumuştuk. Pazara görüşmek dileği ile. Sebahattin bey böyle giderse set başındaki çay bahçesi bizi almayacak. Sana bir soru soracağım bakalım bilebilecekmisin. Bir sansar bir sansar daha kaç sansar eder. Tabii bir aksilik olmazsa ve küçük sansarlar bu işe itiraz etmezlerse. Soru süprizle ilgili bilesin. Kimbilir belki toplantıdan sonra Sercana bir merhaba deriz ne dersiniz ? Saygıyla. |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-12-2006
|
Pazar günü halletmem gereken önemli bir işim var. Mümkün mertebe erken bitirip mutlaka gelmeye çalışacağım. |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
Ben cevaplasam olur mu Cemal bey? |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Ağaç Dostu
|
Tabii neden olmasın sevgili Çeteçakal. Nasılsınız ? İşleriniz iyidir umarım. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
İşlerim inanın çok yoğun. Uzun zamandır foruma giremedim. Toplantı konusunda da işlerim yoğunluğu nedeniyle cevapta yazmadım. Faruk Beyin yazılarını okumaya dalmışım mesajınızı yeni gördüm. Bursalı değilsiniz ama maaşallah bizim memleketi fethetmişsiniz. Sebahattin kardeşimizin bahsettiği şu konuyu da açıklığa kavuşturmak lazım. Kaçış yok Cemal Bey... ![]() |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Ağaç Dostu
|
Toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlar lütfen aşağıdaki adresi ve oradaki resimleri incelesinler: http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=4278 Toplantı günü bizi bulmaları zor olmaz. Bu toplantıda baya kalabalık olacağız, rekora gidiyoruz ![]() |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Ağaç Dostu
|
Eğer Bursada kaybolursam sorumlusu sensin haberin olsun. Soruyu yanıtlamadınız bekliyorum. Saygıyla. |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Ağaç Dostu
|
Otobüsle büyük bir ihtimalle sevgili todorla birlikte geleceğim. Kendilerini ziyaret ettim bir şekilde buluşup geleceğiz. Öyle gözüküyor şu anda. Saygıyla. |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Ağaç Dostu
|
Neyi tahmin ettiniz pek anlamadım. Açıklarmısınız ? |
|