![]() |
|
![]() |
#31 |
xerophyte
Giriş Tarihi: 28-05-2007
|
merhaba; formunuza uzun zamandır katılamıyordum.kısa bir mola vermiştim. izmirdeki toplantılarınıza katılmak ve elimden geldiğince ilgili konularda yapabileceklerim olursa yapmayı isterim. şimdiden hepinize teşekkürler arkadaşlar..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
xerophyte
|
Penelophe merhaba; umarım yukarıda yazdığım metinde imla ve yazım kurallarına aykırı, yanlış birşey yapmamışımdır. teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
xerophyte
|
Evet; ona dikkat etmemişim. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
(sercan)
Giriş Tarihi: 04-04-2006
|
Alıntı:
![]() Bu görüşede uyabiliriz. Kendi adıma benim için bir sorun yok.Ama buradan kararlaştırarak hareket etmemiz daha doğru.15 Temmuz için 2 adayımız var.Şimdi diğer görüşleri toparlıyalım önümüzdeki gün derim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
xerophyte
|
İzmir grubu olarak belirleyeceğiniz tarih ve mekanda katılmak isterim. Hatta arkadaşlardan birisi bu organizasyonu yaparken; kimlerin gelip gelmeyeceği konusunda bir iletişim hattı kurabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Hattımız burada zaten, ben 15 temmuz pazara Güzelbahçe belediye yanındaki manzaralı kafeyi önerdim. Öğleden sonra dörtte olabilir. İtiraz eden yoksa orda toplanırız. Şimdilik ben kesin geliyorum diyen yok. Penelophe dışında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
(sercan)
|
Önümüzde iki tarih var. Birincisi 15 Temmuz Pazar günü, diğeri 29 Temmuz Pazar günü.Açıkcası benim için her iki tarihte farketmiyor.Beni listeye yazabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Evet arkadaşlar, sayın adabayrakoglu ile yol konusunda ayni fikirdeyim. Bu hafta çok sıcak olacakmış,alışveriş merkezlerinden birine ne dersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
(sercan)
|
Yol konusunda haklısınız da ben dikiliden gelcem ![]() pekte farketmiyor benim için. o yüzden yer tarih ve zaman belirlediğimizde katılacak olan arkadaşlarla görüşebiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
O halde bir gün ve yer belirlenir gelme imkanı olanlar gelir gelme imkanı olmayanlar bir sonraki toplantıya katılır. Eğer herkes gelebilsin diye sürekli yer, mekan, zaman değiştirilirse İzmir ekibi bir daha toplanamaz gibi geliyor ![]() Katılımın yüksek olması için uygun yer ve zaman konusunda çoğunluk için uygun olacak bir yer bakılabilir elbette ama her halükarda herkese uygun olmayacaktır ![]() Hemen iğneyi kendime batırıyorum. Mesela ben ayın 15'ndeki toplantıya gelemeyeceğim gibi gözüküyor ama 15'i uygun değil başka tarihte yapalım demiyorum ![]() Not: Kendimi de hemen İzmir grubuna dahil ettim bu arada ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
(sercan)
|
1.Memet 2.Penelope (dargınım bende varım diyorum) 3.Sercan (durustsahtekar) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Bu ayın 15 değil mi tamam madem kimse gelemeyecek bari dördüncü olayım de okey oynarı ya da batak ya da dörtten az oluncuyla oynanmayan bir oyun ![]() 1.Memet 2.Penelope (dargınım bende varım diyorum) 3.Sercan (durustsahtekar) 4.DarkYES (Eğer acil bir iş çıkmazsa) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
(sercan)
|
O zaman daha fazla ekip toparlayalım TABU oynarız.bence daha eğlenceli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
Evet hala beklemedeyiz. 14 ya da 15 Temmuz yani gelecek haftasonu. Eğer gerekirse şöyle saati biraz akşam üstüne alabiliriz ya da biraz uzun soluklu mir toplantı yapıp gelebilenin uygun satte geldiği açılış ve kapanış saati olan bir toplantı da yapabiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Beni listeye yazabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |