![]() |
|
![]() |
#31 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Sahi unutmuşum sevgili sevelim ![]() GEZİYE KATILANLAR 1) Selahattin Yılmaz 2) Turco (Süha bey) 3) Samowan ( Samet bey) 4) Ben Saat 09.15 sıralarında teleferikten yürüyüş başladı. Dağın içinde, patikalarda keçi gibi biraz tırmadık biraz yürüdük ![]() ![]() Saat 12.15 sıralarında hedefe vardık. Yorulmuştuk ama değmişti, doğanın içindeydik kuş sesleri her taraf yemyeşil. Kayınlar o kadar sıktı ki gökyüzü zor gözüküyordu. Bir çeşmenin kenarına oturduk, su buz gibiydi İnsan o suyu içince içi ferahlıyordu. Sonra ateşimizi yaktık sucuklarımızı kızarttık, börekler dolmalar derken işte bu arada çok güzel sohbetler ettik. Oradan sonra yaylaya çıktık ve teleferik ile şehir karmaşasına geri döndük ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Benimde bütün amacım başından beri bu zaten Bursalı üyeleri bir araya getirerek bir aile ortamı oluşturmak. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık. Sağolsun diğer arkadaşlarda hep destek oldular, bütün Bursalı üyelere teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Sebo; Süper geçmiş. Sanki bir an bütün anlattıklarını yaşadım. ![]() Çok şanslısınız. İç geçirdim bir an. ![]() Fotoğrafları bekliyoruz artık. ![]() Özellikle şu domuz sürüsünü çok merak ettim ben. Çok teşekkürler paylaşımın için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
İşte bunlarda yürüyüşten fotoğraflar... trekking 053 (Medium).jpg Soldan sağa: Selahattin Yılmaz, Samowan (Samet bey),Turco (Süha bey) trekking 054 (Medium).jpg trekking 067 (Medium).jpg trekking 068 (Medium).jpg trekking 069 (Medium).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
trekking 071 (Medium).jpg trekking 079 (Medium).jpg trekking 080 (Medium).jpg trekking 081 (Medium).jpg Untitled-1.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
trekking 083 (Medium).jpg Samowan, mola verdiğimizde çektim ![]() trekking 084 (Medium).jpg trekking 085 (Medium).jpg trekking 086 (Medium).jpg Yürüdüğümüz yollar... trekking 087 (Medium).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Sevgili, bursa üyeleri bende bir bursa üyesi olarak sizi şu anda çok kıskandım.Mis gibi uludağ havasını alamadığım için çok üzgünüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
trekking 088 (Medium).jpg Selahattin hoca, ateşi yakarken çektim ![]() trekking 089 (Medium).jpg trekking 090 (Medium).jpg trekking 091 (Medium).jpg Ben bu işi çok sevdim, gerçi beceriksizdim biraz ama tecrübe oldu oda artık ![]() trekking 092 (Medium).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
trekking 093 (Medium).jpg trekking 096 (Medium).jpg trekking 097 (Medium).jpg trekking 098 (Medium).jpg trekking 099 (Medium).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
trekking 101 (Medium).jpg trekking 104 (Medium).jpg trekking 105 (Medium).jpg Yolculuğumuzun sonlarına yaklaştık artık.... trekking 106 (Medium).jpg trekking 107 (Medium).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
trekking 109 (Medium).jpg trekking 116 (Medium).jpg Teleferik... trekking 118 (Medium).jpg Yaylaya çıkıncada oturup karpuzlarımızı yiyelim dedik ![]() trekking 123 (Medium).jpg Vee eve yani şehir karmaşasına dönüş.... trekking 127 (Medium).jpg Teleferikten bursaya bakış.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda Samowanın çektiği fotoğraflar.... IMG_4063.jpg Başrollerinde Aydan Şener ve Kenan Kalav'ın oynadığı "çalıkuşu" adlı dizinin ilk bölümlerinin çekildiği zeyniler köyü.... IMG_4065.jpg Sevgili samowan tebrik ederim gerçekten çok güzel bir fotoğraf çekmişsin. Bu fotoğraf çok hoşuma gitti ![]() IMG_4085.jpg JKJ.jpg OJI.jpg Kayın ağaçları.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
arkadaşlar fotoğraflar ve yazılar çok güzel! gelmeyenleri bin pişman ettiniz yani.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Güzel bir gün geçirmişsiniz belli ama ancak karpuzlar yenirken yüzlere renk gelmiş. Oldukça yorulmuş olmalısınız. ![]() Ortalarda bir yerlerde bir yürüyüş düzenleseniz de hep beraber yürüsek. Fotoğrafları görünce imreniyor insan. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Ben de bu sabah yürüdüm arkadaşlarla. Az önce yürüyüşten geldim eve. Sabah serinliğinde yürümeyi çok sevdim. Fotoğrafları görünce size imrenmemek elde değil. Sıcak diye endişelenmiştik sizin için ama fotoğraflardaki koyu ağaç gölgelerini görünce endişelerimizin ne kadar yersiz olduğunu gördük. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
doğasever
Giriş Tarihi: 26-07-2006
|
arkadaşlar neler kaçırdığımı çok iyi biliyorum gerçekten çok güzel bir gezi olmuş keşke yanınızda olabilseydim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Sebo emeğine sağlık. Fotoğraflar çok güzel. Belli ki çok hoş bir gün geçirmişsiniz. Sucuk partisi, karpuz sefası, mis gibi dağ havası derken kıskanmamak elde değil. Bir daha ki sefere inşallah ben de katılabilmeyi çok isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Gerçekten harika bir yürüyüş olmuş. Keşke imkan olsaydıda bende gelebilseydim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|