agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-06-2007, 22:44   #11
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Galeri: 345
Sahi unutmuşum sevgili sevelim . Günün özeti:
GEZİYE KATILANLAR
1) Selahattin Yılmaz
2) Turco (Süha bey)
3) Samowan ( Samet bey)
4) Ben

Saat 09.15 sıralarında teleferikten yürüyüş başladı. Dağın içinde, patikalarda keçi gibi biraz tırmadık biraz yürüdük . Sıcaktan çok etkilenmedik o güzelim uludağ kayınlarının arasında yürüdüğümüz için. Kısa süreli olarak güneş altında yürüdüğümüz de oldu. Rehberimiz Selahattin hocam idi, çok iyi rehberlik yaptı. Yürüyüş sırasında bir domuz sürüsüne bile rastladık. Ben hocama acaba dağdaki hayvan popülasyonu nasıldır, hiç hayvan görebilcekmiyiz diye sordum. Hocam; ben 4 senedir çıkıyorum hiç görmedim dedi. Bir süre sonra yürürken gine Selahattin hocam bizi durdurdu ve sürüyü gösterdi. Ben geldiklerini anlamadım ama hocam farketmiş, tecrübe tabi .

Saat 12.15 sıralarında hedefe vardık. Yorulmuştuk ama değmişti, doğanın içindeydik kuş sesleri her taraf yemyeşil. Kayınlar o kadar sıktı ki gökyüzü zor gözüküyordu. Bir çeşmenin kenarına oturduk, su buz gibiydi İnsan o suyu içince içi ferahlıyordu. Sonra ateşimizi yaktık sucuklarımızı kızarttık, börekler dolmalar derken işte bu arada çok güzel sohbetler ettik. Oradan sonra yaylaya çıktık ve teleferik ile şehir karmaşasına geri döndük . Hepinizin o ortamı görmesini isterdim. O kadar güzeldi ki. Umarım iyi bir şekilde bugünü anlatmışımdır

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025