![]() |
|
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
Unutmuşum hatırlattığın için teşekkür ederim sevelimciğim ![]() aybala listeye ekledin bile. Aslında İstanbuldan güler hanımda gelebilir bir konuşsanız birlikte gelirsiniz. Bu haber beni çok mutlu etti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-06-2007
|
inkaya ya gelemiycem arkadaşlar. İyi eğlenceler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
Her hangi bir aksilik çıkmazsa inşaallah ben geleceğim bu sefer... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
İnkayadaki tarihi çınara gelmek isteyipte özel halk otobüslerini kullanacak arkadaşlar için bir bilgilendirme: İnkayadaki tarihi çınara giden 2 otobüs var, bunlar; B/19: Acemlerden her 2 saatte geçiyor 1/C: Heykelden her 30 dakikada bir geçiyor. Yani saat başında ve buçuklarda.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıya gelecekler: 1) Selahattin Yılmaz (Gelecek) 2) Aybala (Kesin gelemiyor ![]() 3) Güler hanım (Gelecek) 4) Ferda hanım (Bir işi çıkmaz ise gelecek) 5) Hedara (Gelecek) 6) Selenn (Gelecek) 7) Cetecekal ( Bir işi çıkmaz ise gelecek) 8) Bademağacı (Gelecek) 9) Ben ( Kesin gelcek ![]() 10) Cemal S. (Gelecek) 11) Sercan_17(Bir işi çıkmaz ise gelecek) 12) ....? Düzenleyen Sebahattin Sargın : 06-07-2007 saat 22:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Kendimi listede görememek ne üzücü. Eğer bende şimdi gidip müdürüme görev yazdırıp o meşhur inka çınarının altına yeni santral yeri tahsis ettirip keşve gelmessem. Görürsünüz siz görürsünüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Sevgili kardeşim Sebo. Kısmetse bende gelmeyi düşünüyorum. Seni yalnız bırakmak istemem. İnşallah bi işim çıkmazsa bende orada olucam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Sebahattinciğim merhaba, Sonunda 3. toplantıya katılabiliyorum. Organizasyondan dolayı sana çok teşekkür ederim, emeğine sağlık. Demin teyzemle de görüştüm; teyzem ve ben de katılıyoruz . Hatta Ferda Hanım ile de bir plan yapabilirsek inşallah hep birlikte geleceğiz. Ferda Hanım'dan haber bekliyorum. Ama teyzem ve beni de listeye yazabilirsin. Seninle ve diğer arkadaşlarla tanışacağım için çok mutluyum. Sevgiler Selen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Buna çok sevindim sevgili selen, davetimizi geri çevirmediğin için sana ve Güler hanıma çok teşekkür ederim. Zaten emindim ben geleceğinden, listeye adını gelecek diye yazmıştım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Sevelim, umarız öyle olur zira sebahattin kardeşimiz bütün üyeleri bir araya getirebilmek için çaba sarfediyor.Güzel birgün olacak şimdiden heyecan bastı bana sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
|
Cemal bey siz neden gelirken sevgili todoruda yanınıza alıp hep birlikte gelmiyorsunuz? Sebahattin bey ! Programını bilmiyorum. Ancak bir şeyden eminim müsait olursa aramızda olacaktır. Kendisi ile görüşüp size bilgi aktarırım. Hepiniz saygıyla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Arkadaşlar İnkaya'ya otobüsle gelecekler için; Heykel 3.peron 1-C hattı saatte bir,25 geçelerde..Bugün 25 geçe yazmasına rağmen 20 geçe geldi.Hatırlatayım dedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
Ah Sebahattin bey ah ! Yandım ben yandım. Müdürüm ciddi ciddi izini verdi. Umarım Bursadaki bizim kuruluştan kimse bunları duymaz. Düşünsene Yalovadan bir teknik gelip santral yeri keşvi yapacak. Yalovadan Bursaya fiber optik kablo çekmek oldukça sıkıntılı olacak. Ancak biz zorlukları aşmak için varız. Ben ordayım biliyorsun. Sanırım öğle yemeğinden sonra yola çıkarım. Sahi bu terminalden geleceğim yere servis falan yokmu. Bana detaylı yazarmısınız nasıl geleceğim. Saat 12.30 gibi Yalovadan hareket edeceğim. Sevgili todorla şu anda görüştüm programı uygun olmadığı için aramızda olamayacak. Ne yapalım bidahaki sefere inşallah. Saygıyla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Sende ne kadar gezekçisin Cemal S. Beni geçtin. Bursa daki bütün dostlara selamlar. Sebo yu benim için öpüver. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|