![]() |
|
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Aslında daha çok resim var, manolyaların açılmış çiçekli resimleride var. Pazertesi günü sercandan resimleri alayım, yayınlamaya devam ederim. Çok güzel kokuyorlar penelophe keşke yakından görebilseydin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Bu toplantıda yeni üyelerin katılımıyla daha çok etkinlik yaparız biz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Sevgili arkadaşlar,dünkü toplantımız çok eğlenceli geçti. Keşke tüm bursa ekibi yanımızda olsaydı.Dünkü toplantıya gelenlere çok teşekkür ederim ve bu toplantıyı düzenleyen Sebo kardeşime çok çok teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2007
|
Bursa ekibinin toplantıya katılan tüm arkadaşlarını resimleriniz aracılığıyla bizlere tanıştırdığınız için teşekkür ederiz Sebo. Buluşmaya katılamadığım ve o güzellikleri paylaşırken sizlerle birlikte olamadığım için çok üzgünüm. İnşallah bir sonraki buluşmada bende aranızda olacağım. Ayrıca yoğunluk nedeniyle uzun zamandır görme fırsatı bulamadığım botanik parkının bu vesile ile bizlere gezdirdiğin için ayrıca teşekkürler. Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Keşke aramızda görebilseydik sizi de, ama kısmet değilmiş. Belki diğer toplantı ve gezilere gelirsiniz. Ben sadece üzerime düşen görevi yaptım, Bursa ekibini toplamak için. Diğer üyelerde bu toplantıya gelerek üzerine düşen görevi yaptılar. Neyse gelende, gelmiyende sağolsun ne diyeyim artık..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım mesajım yanlış yere çıktı.Tekrarlayayım. Seni yorumlamağa pek gerek yok sevgili Sebo Ne kadar sevecen ve sevgi dolu olduğunu herkes biliyor bence. Sana ve toplantıya katılan her üyeye sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Övgüleriniz için çok teşekkür ederim efendim, bizim davetimizi kırmayıp toplantımıza katılarak ekibimize dahil oldunuz. Bu davranışınızla ne kadar ince bir insan olduğunuz kanıtladınız ve gelmeyen üyelere iyi bir örnek oldunuz, teşekkür ederim. Ekibinizi her zaman destekliyeceğinizden eminim efendim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2007
|
Alıntı:
Manolya cicegini görünce ayrica heyecanlandim. Ayni Manolya agacini sekiz yil önce Bodrum tatilinde satin alip valiz icinde Almanya´ya getirmistim. Oldukca yavas büyüyen Manolya agacim henüz hic cicek acmadigi icin sizin cektiginiz fotograflarla avunduk. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Sercanın fotoğraf makinesiyle çektiğim fotoğrafları bugün sercandan aldım. Fotoğraf makinesi getirdiği için sercan kardeşime teşekkür ederim ![]() DCAM0021.jpg Botanikteki ördekler... DCAM0025.jpg Açmış olarak gördüğüm tek lale ağacı çiçeği DCAM0029.jpg DCAM0030.jpg DCAM0034.jpg Süs narının çiçekleri Düzenleyen Sebahattin Sargın : 19-06-2007 saat 18:17 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Düzenleyen Sebahattin Sargın : 19-06-2007 saat 21:35 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
DCAM0048.jpg Manolya ağacının çiçeğinin tohuma kaçmış hali ![]() DCAM0049.jpg Ihlamurlar... DCAM0051.jpg Japon akça ağacı yaprakları... DCAM0052.jpg Akça ağaç yaprakları DCAM0054.jpg Botanikteki gül bahçesinden masum güzelliği ile beyaz bir gül ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
DCAM0055.jpg DCAM0057.jpg DCAM0059.jpg DCAM0060.jpg Bunlar şeker akça ağacının yerde kendiliğinden çimlenen tohumları... DCAM0061.jpg Kestane yaprakları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
DCAM0063.jpg Çınar yapraklı akça Ağaç sanırım bu... DCAM0065.jpg Pelin hanım (bademağacı) ve Sevim hanım (hedera), çaktırmadan fotoğraflarını çektim ![]() DCAM0066.jpg Akça ağaç yaprakları... DCAM0069.jpg Göknar tohumları..... DCAM0070.jpg Sığla ağacı yaprakları.... Düzenleyen Sebahattin Sargın : 19-06-2007 saat 21:43 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
DCAM0071.jpg Sığla ağacı tohumu... DCAM0073.jpg Erguvan tohumları..... DCAM0078.jpg Biberiye idi sanırım bunlar.... DCAM0080.jpg Bu çiçeklerin isimlerini bilmiyorum, bilen var ise söylerse sevineceğim... DCAM0081.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
DCAM0083.jpg Akça ağaç yaprakları DCAM0084.jpg Vişneler.... DCAM0086.jpg Selahattin hocayı fotoğraf çekerken yakaladım ![]() DCAM0088.jpg Akça ağaç yaprakları.. DCAM0099.jpg Mor salkımlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Evet, sebocum biberiye,kuşdili de diyebiliriz.Güzel çiçekli bitkiyi bende bilmiyorum cevaplayan olursa bende çok memnun olacağım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
2. Botanik Parkı buluşması, en az 1. kadar verimli olmuşa benziyor. Fotoğraflar için teşekkür ederim Sebocum. Senin gibi gençleri gördükçe gelecekten endişe etmemize gerek kalmıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|