![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Bekleriz efendim kapımız herkese her zaman açık. Ben 16 haziranda botanik parktaki gezimize geleceği kesin olacak arkadaşları bir daha yazayım: 1) Selahattin Yılmaz 2) Bademagacı 3) Hedera 4) Ben 5) Selenn (kesin değil, bir işi çıkmaz ise o güne kadar) 6) Turco 7) Samowan ( buluşma günü burada olursa mutlaka gelecek ![]() 8) Sercan_17 9) Ekalafat 10 .......? Bursalı arkadaşlar uyumayın lütfen sizlerin mutlaka gelmeniz lazım ![]() Düzenleyen Sebahattin Sargın : 04-06-2007 saat 12:01 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Ağaç Dostu
|
16 Hazirandaki buluşma
Alıntı:
Benide hatırladığın için teşekkürler.Çok büyük bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan büyük zevk duyacağım.Zaten Botanik parkı görmediğim için hayıflanıyordum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Sizi nasıl unuturuz efendim, bütün üyelerimiz ile ayrı ayrı ilgileniyoruz. Sizide listemize ekliyorum, yalnız arada bir bu sayfaya uğrayın yeni haberler olacak. Tarih yaklaştıkça piknik yapacakmıyız yapmayacakmıyız, kimler ne getirecek gibi görev paylaşımları yapacağız. Bizi kırmayarak toplantımıza geleceğiniz için çok teşekkür ederim efendim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu bizim için üzücü bir haber keşke aramızda olabilseydiniz. Umarım bir sonraki toplantımıza katılırsınız.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili samowan bari siz yapmayın, umarım burada olursunuz ve pikniğimize sizde katılırsınız. Ben sizi listeye yine de ekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Sevgili sebo arkadaşım. Listeye benide ekle. Bensiz parkın tadı çıkmaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
arkadaşlar toplantı tarihi yaklaştı.konuyu güncellemek istedim.belki haberdar olmayan bursalı arkadaşlar vardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Buluşmaya az kaldı kesin gelecekler şöyledir: 1)Selahattin Yılmaz 2)Bademağacı 3)Ben 4)Hedara 5)Sercan_17 6)Turco 7)Ekalafat 8)İargın Bütün arkadaşlarımızı 16 haziran cumartesi günü Bursa botanik parktaki botanik kafede 14-15 sıralarında yapacağımız buluşmamıza bekleriz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2007
|
Harika bir bulusma... Bir de Bursa´da.
Cocuklugum ve okul yillarimin gectigi Bursa´da. Botanik Bahce´de Piknik ![]() Harika birsey bu. Katilacak olan arkadaslara iyi eglenceler diliyorum. Keske katilma imkanim olsaydi, seve seve gelirdim lakin, tam ikibinbesyüz km mesafeden yetismek cok zor. Umarim benim orada oldugum zamanda bir bulusma gerceklesir. Selam ve sevgilerimle... Sonja |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Sayenizde Lale Agaci ile tanistim. Hemen bir arastirma yaptim ve almanca siteme ayrintilarini ekledim.http://sonja-varol.blogspot.com/2007...ulipifera.html Ilgilenenler bakabilir. Ileriki bir zamanda türkcesini de tercüme ederek sayfama alacagim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Sonia hanım desteğiniz için teşekkür ederim, sizin için yararlı olabildiysek ne mutlu bize. Bu buluşma da piknik olmayacak o iptal oldu, umarım diğer buluşmalarımızda sizide aramızda görebiliriz. Sonbaharda bir buluşma daha yapmayı planlıyoruz belki o buluşmamıza katılabilirsiniz? Sevgilerimle.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Bursalı arkadaşlar. Yarın bizler için büyük gün. İnşallah herkes gelir. Çünkü çok eğlenceli olacak gibime geliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sebo kardeşim merak etme unutmam. Gerekirse eve geri döner getiririm. Bol bol resim çekicez seninde dediğin gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Yarinki bulusma icin bende uzaklardan sizleri destekliyorum. Botanik parkta bulusan arkadaslardan ricam; cektikleri fotograflarda bazi ilginc bitkileri, cicek agac vs. Yakin cekim yaparak ayrintilarini da bize aktarirlarsa cok iyi olur düsüncesindeyim. Bol günesli güzel bir Bursa günü diliyorum. Hepinize sonsuz selam ve sevgilerimle... Uzaklardan Sonja. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|