![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#95 |
Ağaçsever
|
Arkadaşlar Merhaba, Bugünkü gezimiz de çok güzel geçti. Ben azından bu hafta katılabildiğim için çok çok mutlu oldum. Adabayrakoğlu fotoğraf makinesi ile yüzlerce fotoğraf çekti. Ben de bir miktar telefonum ile. Fotoğrafları galeriye yüklemeye çalışacağım. İzmir ve civarında oturanlar bu cenneti görmek için daha gayretli olmalı. Ben çok utandım kendimden. Herkese mutlu ve neşeli bir hafta sonu diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Yine çok güzeldi, hocalrla sohbet ettik. Bazı projeler hakkında konuştuk. Fuardan sonra o konuyyla yoğunlaşacağız. Yine Volkan ve Kürekçi bizle birlikteydi. Volkan'ın bir makalesi var tehlikede olan türler hakkında, onu siteye koyacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Botanik bahçesinde 2. toplantı
Yine çok güzel bir gün geçirdik. Hepiniz için bol bol oksijen soluduk. Teşekkürler Kürekçi, Teşekkürler Volkan.... Elisa Day, Meksika,Memet Kürekçi, Adabayrakoğlu Düzenleyen Ophrys : 05-05-2007 saat 13:22 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Sebo 17 benim içinde gezin. Bol fotoğraf lütfen. Hayvanat Bahçesine de girerseniz oradan da fotoğraflar isterim orası da ayrı bir güzellik. Keşke İzmir Hayvanat Bahçesi de o kadar güzel olabilse. Merakla bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Yine harika fotoğraflar.. İzmirde ki arkadaşıma sitem etmeliyim. Böyle güzellikler varmış da, neden beni götürmemiş ![]() Ellerin dert görmesin adabayrakoğlu. Yukarıda ki mutlu kareye hepinize el sallıyorum Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Habibecim sen gel biz seni götürürüz. Orada öyle bir hava var ki sürekli koklamak istiyor insan.Kürekçi, Volkan, İbrahim öyle severek yaşıyorlar ki orada imrenmemek mümkün değil. Onların yerinde olmak isterdim doğrusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Yaaa ne güzel, İzmir'liler, Ankara'lılar, Bursa'lılar ne kadar çok toparlanıp daha çok birşeyler yapıyorlar.. Kıskanıyorum. Biz azcık. O azcık'a bile katılamıyoruz zaten, şekil a: Erguvan gezisinde olduğu gibi. Bulunduğum yerden kazınarak çıkartılmam gerekiyor galiba.. Hem katılmıyorum hem söyleniyorum.. olsun, hem iç çeker hem vıdı vıdı vıdı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaçsever
|
Arkadaşlar, "Aile" fotoğrafındaki arkadaşımızın adı Ebru değil Esra (Elisa Day). Düzelteyim ayıp olmasın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|