![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#122 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Boyutlarının küçültülmesi gerekiyor. Meksika, Bu linkteki açıklamalar yardım edecektir. Önceden paint gibi bir programla, boyutları küçültmek berekebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaçsever
|
Arkadaşlar, çektiğim fotoğrafları küçülttüm ve yükledim. Bu arada şöyle bir gelişme oldu. Kanada'da yaşayan bir müvekkilim bu ay sonunda İzmir'e geliyor. Kendisinden tohum istemem mümkün. Ne istenebilir bilemiyorum tabi. Fikri olan varsa benimle iletişime geçsin. Hem bize hem de botanik bahçemize bir katkımız olabilir belki.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Meksika'nın botanik bahçesi fotoğrafları.. Galeride.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim. Cep telefonuyla ancak bu kadar başarılı olabildim. Ay sonunda bir dijital kamera da edinmiş olacağım, umarım çok daha iyi görüntüler almak mümkün olur. Fotoğrafları yüklerken elbette bitkilerin adlarını da yazmak isterdim, baktım ki sadece bir kaçının ismini yazabileceğim, vazgeçtim. Aslında bahçede var olan bitkilerin genel bir listesi var mı acaba? Bölüm bölüm böyle bir çalışma yapılmış mıdır? Memet, bilgin var mı? Bunu da soralım mı Ademi Bey'e? Yoksa ya da var olup güncellenmesi gerekiyorsa bu konuda da çalışabiliriz belki. Böylece internet ortamına da açık, bilgilendirici bir döküman olur. Yoksa ben tasnif hastası mıyım? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaçsever
|
Teşekkürler arkadaşlar. En kısa zamanda yeniden bir araya gelebilmeyi diliyorum kendi adıma. Bu arada Karşıyaka sahilinde her yıl kurulan çiçek pazarı sanırım dün itibarıyla yine kuruldu. Henüz uğrayamadım ama uzaktan bile çok güzel görünüyor her şey.. İzmir'lilere duyurulur.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-04-2007
|
Merhaba Arkadaşlar, Botanik Bahçesi Buluşması ve sizleri tanımak güzeldi. O günden beridir su mercimeği delisi olmuş durumdayım. Buluşma için hepinize teşekkürler... Düzenleyen ElisaDay : 09-05-2007 saat 17:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın herkese ![]() ![]() ![]() Herkese iyi çalışmalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Çiçeksever
Giriş Tarihi: 13-12-2006
|
Korkunç ibrendim. Çok güzel bir yer. İnsan oradan ayrılmak istemez. İstanbul'da Sarıyer tarafında Arberatum diye bir yer var. Çok değişik çiçekler mevcut. Ama yanına yaklaşmanız yasak uzaktan seyrediliyor. Bu kadar yakınında bulunmanız imkansız. Çok kıskandım sizleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
okyanus
Giriş Tarihi: 07-05-2007
|
bende gelmeye çalışacam, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
12 Mayıs Hisarönü Toplantısı
Yine çok keyifli sohbetlerin yaşandığı İzmir toplantılarından bir tanesi. Önce QXYL ve eşini tanıdık. Onlardan ayrıldıktan sonra sevgili Mine Hanımla tanışma fırsatını bulduk. Yine çok kazançlı ve çok keyifli bir gündü. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Memet, Mine Hanım, Hfz, Adabayrakoğlu Düzenleyen Ophrys : 15-07-2007 saat 01:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|