![]() |
|
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Önce orada bulunan tüm arkadaşlara teşekkür edeyim...olmak isteyip olamayanlarada tabii ![]() Arkadaşlar neler yaptığımızı anlatmış ![]() Ben de başımdan geçen sakarlıklarımı anlatayım ![]() Sabah 9.30 civarı Güngörenden yola çıkıp Aybalayı aradım. Cafeye doğru gittiklerini öğrenince gaza biraz daha basarak köprüye ulaştığımda KGS de kontörün bitmiş olduğunu görüp almak için satış noktasına gittiğimde Halbankın vermiş olduğu KGS ye dolum yapamadıklarını öğrendim. Eee bir tane daha kart alayım bari diye elimi cebime attım...para yok ![]() Kredi kartına da satmıyorlarmış ![]() Neyse ki, orada KGS alan biri yardımcı oldu da geçtim ![]() Kadıköye vardığımda ilk işim bankaya uğramak oldu ![]() Bankamatikten kartı aldım ayrıldım...para? Parayı unutmuşum. Geriye döndüğümde bankamatikte de yoktu ![]() Yeniden para çektim, bu sefer ilk önce parayı aldım. Tabii kartı da aldım ![]() Sağ sağlim vardım ya ona duacıyım ![]() Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesine gitmeyenlerin mutlaka gitmelerini tavsiye ederim ![]() Haa, bankamatik parayı tekrar kasaya almış. Banka parayı iade etti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|