![]() |
|
![]() |
#211 |
Moderatör
|
İkramlar başlıyor....(amma da yedim ha) aleydi durmadan koşuşturdu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Moderatör
|
Düzenleyen Güler : 16-02-2016 saat 08:48 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Moderatör
|
" Hayat müşterektir" derler ya, Aslan Bey bunu toplantıda ispat etti. Eşinin yanında hiç durmadan yardım etti. Düzenleyen Güler : 16-02-2016 saat 08:49 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Moderatör
|
aleydi agaclar.net pastası yaptırmış. Toplantı öncesi yaptığımız konuşmada " hiç gereği yok, yorulma da masrafa da girme. Onu agaclar.net'in doğum gününde yaptırıyoruz" dememe rağmen bu güzel pastayı yaptırmış sağ olsun. Doğa için çal müziği eşliğinde geldi pastamız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Moderatör
|
Toplantı açılış konuşmasını aleydi yaptı, pastayı ben kestim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Moderatör
|
İlk dilimi agaclar.net adına ben, üyeler adına aleydi ile paylaştık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Moderatör
|
Hani derler ya " Assolistler en son çıkar", işte aynen öyle. Bizim Muda da Afyon'dan bir geldi pir geldi. Getirdiği tohumlar, çelikler yetmezmiş gibi bir tepsi de kaymaklı güllacı yüklenmiş. Eşi ve oğlu da eşlik etmişler, eşinin ellerine sağlık ve çok teşekkür ederiz. Sevgili Muda, bizi alıştırma böyle. Her toplantıda Noel Baba gibi elin kolu dolu dolu geliyorsun. (ama ben çok seviniyorum ne yalan söyleyeyim) Dağıtım masasının başına üşüştük. Muda, tohum paketini açıyor " bu kuzukulağı tohumu, kim istiyor?" " ben, ben, ben...tohumlar dağıtılıyor, kalanı geliyor " Güler'in kısmet torbasına" Muda başka bir tohum açıyor " arkadaşlar bu limon kokulu fesleğen, isteyenler kim?" Alanlar alıyor, kalanlar hooop Güler'in kısmet torbasına. İnanın doğru söylüyorum, kalan bütün tohumlar bende... isteyen üyelerimiz olursa benden talep edebilirler. Sadece bunlar mı; asma çelikleri, değişik tür çilekler, sardunyalar, soğanlı bitkiler de doldurdu kısmet torbamı. Getiren, gelmediği halde gönderen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. İşte benim kısmet torbam ve bana gelen tohum ve çelikler ![]() ![]() Düzenleyen Güler : 16-02-2016 saat 08:51 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Moderatör
|
Ben de toplantıya giderken, toplantılarda âdet haline getirdiğimiz kura için amaryllis ile birkaç çiçek soğanı ve aloevera götürmüştüm. Amaryllis kura da loveforlife'a çıktı. Valla şike yoktu. Loveforlive kaptı saksısını. ![]() Bana da şebboy çıktı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Moderatör
|
Toplantıda bol bol sohbet ettik, tohumlarımızı, bitkilerimizi aldık. aleydi, Balmumu Heykeller Müzesi'ne gidebileceğimizi söylediğinde, görmek isteyenler gelemeyecek olanlarla vedalaşıp, yola koyulduk. Müzeyi çok beğendim, değerli Yılmaz Büyükerşen hoca ve ekibi harikalar yaratmış. Londra'daki Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesini görmüştüm, kanaatim o dur ki; Eskişehir'deki ona fark atar. Sevgili Atam'ızın heykeli yanında hepimiz fotoğraf çektirdik. Atamızın pek çok heykeli mevcut. Düzenleyen Güler : 16-02-2016 saat 02:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Moderatör
|
Müjgan'ın tarifi üzerine bayanların hazırladığı çibörekçiye gittik. Hepimiz bir odayı doldurmuştuk ve aç kurtlar gibi bekliyorduk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Moderatör
|
Oooo beş tane çok gelir yiyemeyiz demeye başlasak da...... tabağımızda kırıntı kalmadı. Oğuz kendi tabağındakileri lüp, lüp götürürken, gözü benim tabağımdakilerdeydi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Moderatör
|
Düzenleyen Güler : 16-02-2016 saat 02:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Moderatör
|
Yedik, içtik, sohbet ettik artık eve dönme zamanımız gelmişti ama bir de baktık ki sevgili oz26 yüklenmiş yörenin meşhur haşhaşlı-cevizli ekmeklerini..... hepimize hediye etti. Bir de demez mi " yolluk olsun, yolda yersiniz" sanki bir lokma daha yiyecek halimiz kalmıştı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Moderatör
|
Sevgili Eskişehir'li arkadaşlar, diğer illerden gelen veya gelemeyip de telefon eden, bizlere bitki-tohum gönderenler, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Teşekkürüm hem kendi adıma hem de moderatörü olduğum agaclar.net adına. Sizler, tanışıp kaynaşmak adına, gönüllü paylaşımlarınızla güzel sitemizi daha da aktif duruma getiriyor, bir aile havası yaratıyorsunuz. Saygı içinde ama bir o kadar da sevecenlikle yaptığınız bu toplantılarda, aramıza yeni katılan üyeler de hiç sıkıntı çekmeden çabucak bu büyük aile ortamının içine dahil oluyorlar. Bizler bu gün varız, yarın olmasak da lütfen bu güzellikleri devam ettirmeye özen gösterin, gayret edin. Her ilimizde agaclar.net üyeleri var. İrtibat halinde olun, değişik etkinliklere imza atın. Grup çalışmaları daima daha kolay ve daha yaratıcı olur. Biz siteye yeni üye olduğumuzda, bizden öncekileri örnek aldık. En azından onlar kadar yapmaya çalıştık, gayret ettik. Bizlere verdikleri değerli bilgilerin, öğütlerin, paylaşımlarının kıymetlerini bildik, öğrendik, tatbik ettik, bunları yeni üyelerle de paylaştık. Ve paylaştıkça da mutlu olduk. Her geçen gün üye sayımızın artması, bizi mutlu etti, agaclar.net'i; bilgi hazinemizi göz bebeğimiz gibi korumalı, arkadaşlığımızı sevecen ama saygı içinde devam ettirmenin özeni içinde olmalıyız. Böylesine güzel, hatta daha da güzeller toplantılar, etkinlikler yapabilecek kapasitede koskocaman bir ailenin bireyleriz. ![]() Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
|
1- Oğuz bey yine esprisini yapmış ![]() Duyan kardeşlerimin hali ![]() 2- Şır borek öncesi midelerimizi çay ve kahve ile hazırladık. Düzenleyen OSMAN45 : 17-02-2016 saat 17:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada bana özel selam ve hediye gönderen sayın Cymbelina kardeşime teşekkür ederim. Kendisinin hediyesi dün bahçemde güzel bir saksıda toprakla buluştu. Benim kısmet torbama giren çelikleri, dün bahçemde budama, bordo bulamacı yapma sonucu yorulduğum için ıslak kartonlara sarıp buz dolabına kaldırdım. Belki soğuklama onlara iyi gelir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sevgili Güler hanım güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ederim. (Yoruldunuz arkadaşlar) demişsiniz. Sizlerin yanında insan gençliğinden utanır ![]() Yorgunluk uyuyunca geçti ![]() ![]() Bende sizinle aynı temennileri yinelemek isterim. Bu sitede 1,5 yılda çok şey öğrendim. Bu bilgi birikimini gelecek kuşaklara aktarmak , hepimizin görevi olmalı. Saygılar, selamlar. Düzenleyen aleydi : 16-02-2016 saat 16:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Sevgili aleydi ellerinize emeklerinize sağlık, muhteşem bir toplantı olmuş.. Tüm katılan arkadaşlara da selam ve sevgiler.. Uzaktan izlemek bile müthiş keyif verdi inanın.. Sitenin temelinde paylaşım ve sevgi var ne de olsa.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sevgili Jakin Ankara ' da olduğunuzu öğrenince belki gelirsiniz diye umutlanmıştım. Sizinle de yüz yüze görüşmeyi çok isterim. Umarım bir gün bir yerde bu gerçekleşir. Çok teşekkür ederim, sevgilerimle Düzenleyen aleydi : 16-02-2016 saat 14:14 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Alıntı:
Katılan, katılmak isteyen, okuyan herkese sevgiler, selamlar.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
|
Eskişehir, görmeyi çok istediğim illerimizden biriydi. İyiki katılmışım bu toplantıya ,Eskişehir gurubunun gösterdiği misafir perverlik olağan üstü düzeydeydi başta Aleydi olmak üzere emeği geçen herkese kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. Son yıllarda yaptığım en iyi iş oldu bu geziye katılmak Fırsat buldukça şehrin özelliklerini yakalamaya çalıştım. Tarihin kokusuna, yeniliğin dokusu karışınca, çok farklı görselliklerle ilgi odağı olmayı başaran bir şehir olmuş GAR binası olduğu haliyle bırakılmış,bu görünümü ile sizi yıılar öncesine götürebiliyor IMG_7833.jpg Sevgili Müjgan'ın önerisi ile,ATLI HAN'ı dolaştım.Binanın mimarisi ile ESKİŞEHİR'N simgesi olan lüle taşlarının yoğun olduğu dükkanlar çok güzel bir uyum sergiliyorlar.çok beğendim.. IMG_7866.jpg IMG_7869.JPG IMG_7867.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|