agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni954Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-01-2016, 00:50   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 28-12-2015
Sayın Orhan ÖZBİLGİÇ,
ben fenerbahçe baraka cafe yazdım ondan olacak
sayın Özlem A.
hevesim kırılmadı ama dağıtılan tohumları istiyorum bir sonraki toplantıda faiziyle alırım
Sn. A_NOMAD
ben grupta: Toplantının akıbeti ne oldu toplanan var mı. Yarım saate orda olursam kimse olur mu acaba
diye sordum. herhangi tepki olmayınca buradan ümidi kesip haritadan bulmaya çalıştım. kısmet değilmiş diyelim diğer toplantıyı dört gözle bekleyeceğim.

FarukEr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-01-2016, 00:55   #2
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FarukEr Mesajı Göster
...Sn. A_NOMAD
ben grupta: Toplantının akıbeti ne oldu toplanan var mı. Yarım saate orda olursam kimse olur mu acaba
diye sordum. herhangi tepki olmayınca buradan ümidi kesip haritadan bulmaya çalıştım.
O mesajınızı gördüm ama adres ile ilgili bir şey sormadığınız ve sormuş olduklarınızla ilgili de fikrim olmadığı (zira toplantı mekanında değildim ) için tepki vermedim.

(Ata Demirer'in gösterilerinden birinde anlattığı, köpeği ile ilgili bir anı vardı. ''Ama su demedin'' diye bitiyordu, onu anımsadım. Siz de ''su'' demediniz yani )

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-01-2016, 01:03   #3
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 28-12-2015
Cool

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
O mesajınızı gördüm ama adres ile ilgili bir şey sormadığınız ve sormuş olduklarınızla ilgili de fikrim olmadığı (zira toplantı mekanında değildim ) için tepki vermedim.

(Ata Demirer'in gösterilerinden birinde anlattığı, köpeği ile ilgili bir anı vardı. ''Ama su demedin'' diye bitiyordu, onu anımsadım. Siz de ''su'' demediniz yani )
artık önümüzdeki maçlara bakacağız

FarukEr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-01-2016, 10:39   #4
Moderatör

Giriş Tarihi: 08-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FarukEr Mesajı Göster
sayın Özlem A.
hevesim kırılmadı ama dağıtılan tohumları istiyorum bir sonraki toplantıda faiziyle alırım
Büyük toplantımızda o kadar çok şey paylaşılır ki, bırakın faizini, tohum piyangosunda büyük ikramiye çıkmış gibi olursunuz

Siz yeter ki yanınızda büyük bir torba getirin, leonarditinden çeliğine, enziminden kefirine ekşi mayasına herkes evine bol bol "ganimet" ile döner

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025