![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Millet derin sohbetteyken ben de dağıtım masasına bir göz atıyorum ne var ne yok diye.Burada görev yerini 1 dakika bile terke etmeyen,bir asker misali dağıtım masasını bekleyen sayın Evdeçiçek karşılıyor bizleri.Sayın Yaylacı da hep yanında, tam destek ekibi çalışıyorlar.Fakat Evdeçiçek'e küstüm.Misket getirecekti oynayacaktık ama getirmemiş ) Pastasını da bana vereceğine söz vermişti.Bakalım göreceğiz! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Dağıtım masasının;üstü,altı,sağı,solu,arkası o kadar dolu ve o kadar çeşitli ki yok yok.Paylaşımda bulunan,emeği geçen herkese teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar.net in etkinlik bildirisini de çekip oradan özenilerek,yıllarca emek verilerek yapılmış olan bonzai gönüllülerinin çalışmalına bir göz atıyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
devam |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
devam |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
En son bonsai yine minicik bol çiçekleri olan küçük güzel ağacın çiçeklerinden bir kare.Emek vermiş olan herkesin eline sağlık.Eğer atladığım var ise lütfen kusuruma bakmayın.Mümkün olduğu kadar her yeri dolaşmaya çalıştım. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Alıntı:
Küsmekte haklısınız. misket getirmeyi unuttum , yaş pastayı Sn. Yaylacı abimle birlikte paylaştık. Saygılar ... |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|