![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugünü benim için daha da anlamlı kılan bir dost vardı ki! O mekan olarak çok uzak, ruhen çok yakın hiç görmediğim dostumdu... Berçin'e ilk sarıldığımda hakim olamadım gözyaşlarıma... Sitede bir kişi daha kaldı tanıştığımda mutluluktan gözyaşı dökebileceğim. Ah be SDurul Ablacığım, keşke biran önce ağlatsan beni sen de! IMG_6656.jpg O da benim en değerlilerimden, Sevgili Jezebel... (merak edenler için arkada Bahçedenn, hani o harika tohumları bizimle paylaşan değerli arkadaşımız )IMG_6711.jpg Jezebel, yakışıklı oğlu, Uzman16, Satı Uğurtan, Günebakan ve eşi... IMG_6671.jpg Karşılama heyeti görevini hiç ihmal etmedi... Kimler gelmiş? Tturt, eşi, oğlu... Arkadan Adalet Yağcı... IMG_6667.jpg Yaka kartı görevini ihmal etmeyen A NOMAD ve Özlem A... IMG_6662.jpg |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnanıyorum ki bir gün yollarımız kesişecek. Ama ağlamanı değil hep gülmeni isterim. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |||||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
2-Loveforlife Mayısın 21'inde iki yıl olacak bu aileye katılalı. Bu 10 yılın sadece iki yılında bu aileyle olabildiğim için hayıflanıyorum çoğu zaman. Keşke daha önceden tanısaymışım sizi... Neler kaybetmişim sizin yokluğunuzla! Alıntı:
Sendeki o güzel enerjiye ne demeli? İyi ki tanıdım seni... Sen de iyi ki varsın ve iyi ki bu ailenin bir parçasısın. Ama görevini öyle güzel yerine getirdin ki, bundan sonraki toplantıların dağıtım masası sorumlusu ilan edelim şimdiden seni... Alıntı:
Yahu hiç de aklıma gelmemiş, Sevgili Tourkana'nın o harika bonsaisini alıp elime bir poz vereydim ya!Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Sayın Emre İlhan Bey merhaba. Video paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Bu videoları izlediğim halde zihnimdeki soruya cevap bulamadım: "Bu insanlar agaclar.net'te oldukları için mi bu kadar iyiler? İyi oldukları için mi agaclar.net'teler?" "Yumurta mı tavuktan çıkar? Tavuk mu yumurtadan çıkar?" sorusuna benzedi ama bu sorunun cevabını kendimce bulmuştum: Tavuktan yumurta çıkar, yumurtadan çıkan civcivdir. 11. Yıl dönümü kutlamasına bir yıl var ama sayılı günler çabuk gelir. *Hem zihnimizdeki sorunun cevabını alabilmek, *Hem söz verdiğimiz gibi çekilişe değer ürünlerin talihli dostlara ulaşabilmesini sağlayabilmek, *Hem "Forumda En Çok Tanışmak İstediğiniz Kişiler" listemdeki değerli şahsiyetleri de yakından tanımak için: Alıntı:
Alıntı:
1-Fatih 2-Loveforlife 3-Vetman996 Bu arada özel mesajlarında sıcacık ifadeleriyle "kardeşim" diye hitap eden kıymetli SDurul Abla da inşallah toplantıya gelir ve sevenleriyle hasret giderir. Her şey gönlünüzce olsun dostlar... Selamlar... Saygılar... |
||
|
|
|
![]() |
|
|