View Single Post
Eski 06-04-2014, 21:32   #512
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Bir kaç tane hazırladım bile, tüm fotoğraflar yüklensin yazışmalar bitsin canlı ortamı bölmek istemiyorum,
Biraz da nariel'de iş bitiyor bana malzeme olacak fotoğraf yüklemesi lazım
Sevgili Lilium,

Malzemeyse bende bol miktarda mevcut! Alayım mı sazı elime?

Cuma gününden İstanbul'a gelip Sevgili Zafer İnandıklı Ağabey ve eşi Nilgün Abla'nın misafiri olduktan sonra sabah erkenden düştük yola. Sevgili Malina'yı da alıp büyük bir heyecanla vardık Fenerbahçe Parkı'na.

Baraka Kafe'ye geldiğimizde bizden de erkencilerin olduğunu gördük. Hazırlıklar büyük bir hızla yapılmaktaydı... Yaka kartlarımız hazırdı... (Bu kartların bazılarının sahiplerine ulaşamamış olmasına çok üzüldüm doğrusu. Örneğin Sevgili Pria'yı görmeyi, tanımayı çok isterdim. Geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim bu noktada... Tabii Fatihbahçe için de aynı dilekleri tekrarlıyorum... Bir de haber alamadıklarımız var ki, ben Cemo'yu çok merak ettim mesela...)
IMG_6639.jpg
Sevgili A NOMAD, masa başında görevini yerine getiriyordu.
(Benim paylaşımlarımdan da rahatsız olan varmış meğer... Sevgili A NOMAD'dan özür dileyerek bu fotoğrafı kaldırıyorum)
Paylaşım masasının düzenlenmesinde harıl harıl bir hazırlık içine giren Zafer inandıklı, Yaylacı ve Evdeçiçek günün en çok yorulanlarındandı.
IMG_6631.jpg
IMG_6635.jpg
Muda da uzaklardan gelip yardımını esirgemeyenlerdendi...
IMG_6629.jpg

Düzenleyen loveforlife : 07-04-2014 saat 13:12
loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön