![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
10.yıl kutlamasındaki görüntülere devam... 10.Yıl5.jpg 10.Yıl6.jpg 10.Yıl7.jpg Orkestarda bir görünüm 10.Yıl8.jpg Genç arkadaşlar hazırlıklarını yapıyor, Güler hanım 10.yıl konuşmasını sunuyor. Rahatsız olduğu halde konuşmayı başarıyla sunuyor, nefesine sağlık. 10.Yıl9.jpg 10.yıl pastamız hazır |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
10.Yıl devamı.. 10.Yıl11.jpg Meyve sepetimiz harika görünüyor 10.Yıl12.jpg Örnek bir bonsai çalışması, ağaca şekil veriliyor 10.Yıl13.jpg Ziyaretçi kedi ve arka planda bonsai 10.Yıl14.jpg Bonsai örneği 10.Yıl15.jpg Başka bir harika bonsai |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bonsailerden devam.. 10.Yıl16.jpg 10.Yıl17.jpg Bu bonsaileri hazırlayıp kutlamaya getiren arkadaşlara teşekkürler.. Daha nice 10 yıllara... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Video çekimi yapmış olan arkadaşlara birer bellek göndereyim . Bana kopyalayıp gönderirlerse memnun olurum. Videoların toplam kaç Gb olduğunu ve adreslerini özel mesajla bildirirlerse yarın hemen göndereyim bellekleri. Hasta olduğum için gelemedim ama keşke gelebilseymişim. Youtube şimdilik olmadığından videoları düzenleyip vimeo ve Daily motion aracılığı ile yükleyeceğim. Kargo ücretleri bana aittir. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Vimeo veya Daily motion'dan hesap açıp direkt yüklemeyi deneyebilir misiniz? Email kotaları o kadar yüksek olmaz. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|